![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, nu pricepi. degeaba explici, nu tine de logica sau capacitatea de intelegere.
Ioan a ales deja o agenda si acum invarte pe degete cuvintele cu care o sustine. Principii, moralitate, dreptate sau logica nu conteaza pentru el, important e ca prin orice mijloace, oricat de machiavelice, sa sprijine programa alora. Asta e clar, insa de ce o face e un mister.. cu alte ocazii parea o persoana mai rationala, principiala, de ce schimbarea, asta e intrebarea.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Cât privește lăsatul lumii cu ale ei, da! M-aș bucura să faci asta. Trăind totuși în lume, viețuind creștinește printre tot soiul de oameni, iar nu stînd sau șezînd într-o biserică. Deși, la o adică, nici asta nu-i lucru de lepădat! După cum îți evoluează discursu, în curînd o să-mi spui că promovez și lesbianismu, nu? Când de fapt eu promovez ce-am promovat mereu: bunul simț, împotriva nesimțiților care își închipuie că sunt luptători dreptmăritori și triumfaliști mântuiți. Și care astfel fac de râs Biserica și îi încurajează pe oameni să preia și să cultive duhul antihristic. Promovez tot ce am de promovat așa încât Biserica să nu mai fie văzută de mulți ca o adunătură de demagogi și de creștinopați. Că așa e azi văzută Ecclesia, tocmai din pricina unor fapte mizerabile pe care voi vreți să le ascundeți sub masă ca pe un pește împuțit, precum și din pricina unor discursuri delirante și pline de ură împotriva lumii, cum sunt ale voastre. Voi confundați radicalismul și delimitarea necesară a Bisericii, cu ideologia smintită a unui partid neocreștin care a bântuit mereu istoria. Fanatismul vostru de tip legionar are acum oarece portiță să iasă la iveală dar va merge unde îi e locul, la timpul cuvenit. O să treacă și isteria asta grandomană, lăsînd din păcate multe victime, iar voi veți fi puși acolo unde vă e locul, pentru totdeauna. Citat:
Nu înțeleg de ce vrei tu ca toată lumea să gandească așa ca tine. Dacă unii au motiv să se viseze căsătoriți în biserică, dacă unor nebuni li se pare că dracu știe ce, repet: ce îți pasă ție? Vrei să îi educi tu, tocmai tu care te arăți deranjat că te reeducă ei? N-ai vrea mai bine să îți vezi de treaba ta și să nu mai vii tu, cu aroganța gândirii tale, să impui valorile tale peste valorile altora? Nu ți-a impus nimeni să te însori cu un homosexual! Nu ți-a impus nimeni să faci o nuntă, ca preot, între două femei! Când ți se va impune asta, n-ai decât să refuzi. Dacă ești băiat mare, cum te dai p-aici. E de ajuns că ți-ai exprimat opinia, semnînd pentru Familie. E de ajuns că ești pregătit să votezi la Referendum. E de ajuns că scrii aici pe forum și că, poate, acolo între oamenii unde trăiești îți exprimi filosofia și credința de creștin. Ce vrei mai mult să facem? Văleu, muică!!!! Tot e bine când legionaru se dă pe față. Să știm și noi cu cine avem de-a face. Nu că nu știam, dealtfel.... Citat:
Citat:
Citat:
P.S. Mă tem că astăzi tot mai mulți oameni din Biserică au unele probleme când vor să exprime cum e albul și cum e negrul... Dovada ești chiar tu, care confunzi negrul acțiunii tale cu albul sfințeniei. Care alb nu a urât niciodată lumea, deși s-a delimitat de ea. Nu sfinții au urât lumea, ci lumea a urât pe sfinți. Amintește-ți, creștine! |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]()
[quote=ioan67;635831]
După cum îți evoluează discursu, în curînd o să-mi spui că promovez și lesbianismu, nu? Homosexualitatea bre, de lesbianism poti fi obsedat in particular. Citat:
Citat:
Da' stiu ca ai probleme mari cu busola. Citat:
Citat:
Baga la cap si lasa discursurile sforaitoare care miros a pucioasa de la o posta. Citat:
Coalitia pentru Familie nu are nici o legatura cu asa ceva. Da' daca tot au reusit tovarasii tai ideologici sa dea legi pe linia asta, de ce n-ati profita putin facand conexiuni inexistente? Macar primisi ceva arginti pe chestia asta? Da' ai grija, ca stii cum se zice, plata de Iuda, rasplata de Iuda. Citat:
Citat:
Stii foarte bine care e miza. Citat:
Da' sa-ti fie interzis sa folosesti genul masculint/feminin din motive de "corectitudine politica" ti se pare ok? Pai emigraza frate in Canada, fa acolo filosofia pasivitatii ca o sa-ti gasesti multi prieteni cu care sa imparti astfel de "bucurii". Citat:
Citat:
Citat:
Pai ne vedem. Sanctionam politic politrucii care fac o politica straina de interesul si profilul moral al majoritatii. Este si asta un mijloc. Chestie care tie nu-ti place bag seama, da' nu-i bai. Citat:
Si pentru asta vad ca ne urasti mult tare, tinand partea lumii si a nebuniilor ei, deci ar trebui sa fim sfinti :))
|
||||
|
||||
![]()
Nu există "altii" in crestinism. Eu am spus multe despre mine, dar de tine vorbeam. Si când vorbesc despre tine, nu te cunosc decat prin mine, dar te cunosc. Cand vezi pe aproapele tau, oricat de departe ar fi el din punct de vedere geografic sau sufletesc, sa fii convins ca este un alt eu. Roagă-te om bun, pentru cel ce-ti face rau, pentru cel ce pacatuieste, si multumeste pentru binele pe care îl faci aproapelui tau. (...) Moartea fratelui este moartea mea. Viata fratelui este viata mea.
Sfântul Siluan zice: "Fericit cel ce iubeste pe aproapele sau, ca fratele nostru este viata noastra". (Ieromonahul Rafail Noica) http://www.doxologia.ro/cuvinte-duho...feri-din-orice ...Am mers odata la inmormantarea unui foarte bun prieten despre care am mai vorbit pe-aici. Il priveam in biserica, asa cum era intins in sicriu si inconjurat de foarte multa lume... Si cum il priveam am simtit pentru prima data invidia fata de un om mort. Nu era o invidie rautacioasa, ci una de bucurie sufleteasca. Aveam sentimentul profund ca Dumnezeu il mantuise impotriva razvratirii lui, naive... Fusesem de fata cand "a plecat", si eram incredintat ca a reusit! Pe cand noi? Cate capcane, cate miraje, cate fleacuri "importante" asupra carora ne aplecam, dupa care mei vedem alt fleac, si altul... ramanand aplecati si cu spatele la Dumnezeu, care tot plange si plange... Si nu ne poate trezi pana nu ne trage un shut in fund ca sa ne belim nasul... Iar noi tot prosti, ne ridicam si injuram ca am fost... deranjati!...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 15.11.2016 at 14:56:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nici acum nu ne surprinzi. Te știm capabil la infinit. Citat:
Și da, sunt împotriva folosirii masculinului când e vorba de indivizi ca tine!...:))) Citat:
Cât despre interesul moral al majorității... no comment. Îl exprimi tu, pe scurt, destul de elocvent. Pe tine nu te urăsc. Doar te disprețuiesc, în limite rezonabile. Și te deplîng, uneori, când am inima ceva mai înclinată spre milă... |
|
|||
|
|||
![]()
Ioan eu atat mai am de spus: chiar ca vorbesti exact ca un propagandist. Da-i inainte cu legionarii si homofobii, ca faci bine. Asa e, m-ai nimerit, exact legionar sunt.
Traiasca legiunea si capitanul! ![]() |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Fiecare cat il duce capul & viata duhovniceasca. Citat:
![]() Citat:
Citat:
Ne-ar place sa aflam cum ai reusit sa eviti bucataria in asa masura incat sa nu stii la o varsta asa inaintata nici macar ABC -ul ![]() Este si asta un talent, poate printre cele mai importante pe care le ai, multi barbati sunt invidiosi pe tine. Citat:
Citat:
Citat:
![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.11.2016 at 15:53:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indraznesc sa cred ca or fi si unii mai evoluat, care din naivitate, inconstienta, buna credinta si cu relativa decenta fac propaganda "tolerantei" fara a devenit ei insasi exemplu de extrema intoleranta. Dar sa folosesti valorile crestine ca scut pentru cei care lupta impotriva lor e maximum de perversitate, asta arata ca le cunosti dar iti place sa le calci in picioare. Si nu o lua ca pe o gluma, cei ca el n-au simtul umorului si nici jena de a folosi chiar si ceea ce este evident pentru toata lumea, o gluma, impotriva ta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.11.2016 at 15:58:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai asta-i modelul: homofob, fascrist, crestinopat.
Avem din nou divizia Tudor Vladimirescu in lupta cu fascismul. Numai ca de data asta fascismul e platit de catre rusi si divizia e platita de aia care au finantat fascismul. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Uite ma Ioane ca peste cateva zile e marsul LGBT a astora de la MQ "Dumnezeu nu face politică".
Sunteti gand la gand, cu bucurie, ce coincidenta! Nici crestinul n-ar trebui sa faca politica, sa-i lasam doar pe astia de la LGBT sa faca si pentru noi, inclusiv educatia in scoli. Si pe urma ai sa te miri cu ce piese de sah a ajuns sa joace fiu'tu ca deh asa a invatat la scoala, toate trebuie incercate, daca nu incerci, n-ai de unde sa stii daca e rau, nu? Sa fim openmaizi ca pe urma se deschid si alte usite ale cunoasterii. CIne stie, poate o fi cum zic astia, din nastere, Dumnezeu nu s-a pronuntat in privinta asta, nu?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.11.2016 at 16:07:46. |
|