Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2016, 10:53:46
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Mai grav e ca o parte dintre ierarhi devin prizonierii acestor natangi care cauta nod in papura ca sa-si dovedeasca ravna ortodoxa. Daca au ajuns sa se ia si de aia de la Petru Voda care-s ultrasi, e clar.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2016, 11:24:29
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Mai grav e ca o parte dintre ierarhi devin prizonierii acestor natangi care cauta nod in papura ca sa-si dovedeasca ravna ortodoxa. Daca au ajuns sa se ia si de aia de la Petru Voda care-s ultrasi, e clar.
Pe d-alta parte este imposibil de negat, tendinta vadita a administratiei BOR catre ecumenism.
Ma gandesc cu cei ii au la mana pe mai marii BOR:Santaj cu videoclipuri ?, conturi
straine in paradisuri fiscale ?, deturnari de fonduri ?, implicarea in defrisarea irationala de paduri ?, ordinul de a accepta orice pentru donatii "benevole" ale altor secte care doresc unirea ecumenista ?
Reply With Quote
Vechi 13.08.2016, 11:27:31
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
Si chiar cand credeam ca nu se poate mai rau, am citit ce scrie unul pe fb :

"Suntem orbi, chiar nu vedem ca s-a ajuns pana condamnarea ortodocșilor cu conștiință dogmatică trează. Le vine rau oamenilor la Sfanta Liturghie in biserica, e din cauza caldurii vor spune unii.. ! Dar asta ce mai este , AM GASIT BOLUL DE ANAFURA MICEGAIT ATAT DE RAU INCAT S-Au SPERIAT SI CANTARETUL SI FATA DE LA PANAGAR CARE L-AU VAZUT SI L-AU ASCUNS REPEDE SA NU MAI VADA SI ALTII ..., iar anafura pe care am luat-o in duminca urmatare acasa s-a mucegait a doua zi, pana acum de ce nu s-a mucegait niciodata, iar painea pe care o o face mama in casa tine si 1 saptamana fara sa aiba pic de mucegai. Ne-a facut masonul - patriahul din Cipru , fundamentalsiti, extremisti. Pai ce semn mai mare ne putea da Hristos despre Sinod? "

Apocalipsa, nori de lacuste, trambite !
Mincinoși și stupizi: orice este pîinr, în ultimă instanță amidon, mucegăiește. Cred că îmi iau mașină de pîine, căci fără excepție, pîinile din comerț (mai lent alea bio, e adevărat) mucegăiesc în decurs de trei pînă la cinci zile, uneori chiar după două. Deci, avînd în vedere ce porcării sînt de fapt alimentele noastre, inclusiv pîinea, e cît se poste declogic. Doar pîinea trecută prin Sfînta Prefacere deja nu mai mucegăiește, pentru că scolo e Cineva. Restul...hrană pentru alde Aspegillus și restul.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2016, 11:29:42
Senior Member

Implicit

Barfe fara nici un fel de acoperire. Cred ca aia care-s mai ecumenisti sunt prea ...romani. Adica se bucura si ei ca ii baga in seama unii de prin occident la fel cum ne bucuram noi ca aia ne-au ales tara sa-si tina rachetele pe aici.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2016, 11:30:33
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Problemă de umiditate. Dacă e bine coaptă, nu mucegăiește. Și dacă e ținută la aer, se usucă.

P.S. Evident, la pâine mă refer, nu la ecumeniști.
Vechi 13.08.2016, 11:32:14
Senior Member

Implicit

Ce rost are sa discutam despre mucegaiuri cand ala e vreun securist care foloseste clisee de astea ca sa inspaimante babele feisbuchiste ? :)
Reply With Quote
Vechi 13.08.2016, 11:32:29
Romowe
Guest

Implicit

Zeloții ăia, mai ales ăi cu mucegaiul din pîinea de cult, sînt un fenomen marginal, deși s-ar vrea isterie de massă, Iuliu. Nu le da importanță luzărilor. E ca și cu un vînt tras de cineva în public: pute, indignează pe cei cu bun-simț, și gata! a trecut. Așa și chestia asta: acum pute, tu și alții vă consternați, dar stați liniștiți că nu are persistență. Adică nu are suport de massă, cel puțin nu pe termen altfel decît foarte scurt și exclusiv pe internet. :)
Reply With Quote
Vechi 13.08.2016, 11:38:31
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pe d-alta parte este imposibil de negat, tendinta vadita a administratiei BOR catre ecumenism.
Ma gandesc cu cei ii au la mana pe mai marii BOR:Santaj cu videoclipuri ?, conturi
straine in paradisuri fiscale ?, deturnari de fonduri ?, implicarea in defrisarea irationala de paduri ?, ordinul de a accepta orice pentru donatii "benevole" ale altor secte care doresc unirea ecumenista ?
Și tu, Brutus?
Ecumenismul ca dialog e necesar. A fost dintotdeauna și este vocația socială a Bisericii: chemarea tututor la unirea cu Hristos, în primul rînd prin ritualul euharistic. Sincretismul, adică fuziunea cultelor, e urîciune.. Punct.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2016, 11:40:22
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
Ce rost are sa discutam despre mucegaiuri cand ala e vreun securist care foloseste clisee de astea ca sa inspaimante babele feisbuchiste ? :)
Dă-le naibii pe babele alea! Cui îi pasă de proaste cu prea mult timp librr și prea mult loc liber în craniu?!
Reply With Quote
Vechi 13.08.2016, 11:45:53
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
Păi întotdeauna extremele se radicalizează. Nu te-ai prins că ei sînt corespondentul eclesial al galeriilir echipelor de fotbal.Nu ar fi de mirare, la viitoare aglutinare sntiecu, să cînte ca imn pios Maria I like it loud de Scooter, știi, piesa aia care o ajuns imnul neoficial al galeriei Steaua, parcă. :)))))))
Tăp tăp tăp tărărăp tăp tăp tăp! etc., că nu am voce. No, are ritm. După ce mai antiecumenizăm, mergem în disco pe melodia asta, să agățăm niște evlavioase?
Reply With Quote
Răspunde