![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si chiar cand credeam ca nu se poate mai rau, am citit ce scrie unul pe fb :
"Suntem orbi, chiar nu vedem ca s-a ajuns pana condamnarea ortodocÈilor cu conÈtiinÈă dogmatică trează. Le vine rau oamenilor la Sfanta Liturghie in biserica, e din cauza caldurii vor spune unii.. ! Dar asta ce mai este , AM GASIT BOLUL DE ANAFURA MICEGAIT ATAT DE RAU INCAT S-Au SPERIAT SI CANTARETUL SI FATA DE LA PANAGAR CARE L-AU VAZUT SI L-AU ASCUNS REPEDE SA NU MAI VADA SI ALTII ..., iar anafura pe care am luat-o in duminca urmatare acasa s-a mucegait a doua zi, pana acum de ce nu s-a mucegait niciodata, iar painea pe care o o face mama in casa tine si 1 saptamana fara sa aiba pic de mucegai. Ne-a facut masonul - patriahul din Cipru , fundamentalsiti, extremisti. Pai ce semn mai mare ne putea da Hristos despre Sinod? " Apocalipsa, nori de lacuste, trambite ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Problemă de umiditate. Dacă e bine coaptă, nu mucegăiește. Și dacă e ținută la aer, se usucă.
P.S. Evident, la pâine mă refer, nu la ecumeniști.
|
|||
|
|||
|
Ce rost are sa discutam despre mucegaiuri cand ala e vreun securist care foloseste clisee de astea ca sa inspaimante babele feisbuchiste ? :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Dă-le naibii pe babele alea! Cui îi pasă de proaste cu prea mult timp librr și prea mult loc liber în craniu?!
|
|
|
||||
|
||||
|
Îi răspundeam lui Adrian, pt. că îi mucegăiește pâinea. Poate mucegăi și cea făcută cu mașina de pâine. Mie nu-mi mucegăiește cea din comerț nici după o săptămână. Și cumpăr de regulă din cea fără conservanți (grâu întreg). Dar nu am umiditate în casă.
|
|||
|
|||
|
Pai daca nu arunci 2-3 anateme pe zi mucegaieste. De exemplu painea lui Igor ramane calda si 2 saptamani. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Revebind la subiectul offtopic, să zic așa: un creștin adevărat nu își porcăie, amenință și insultă ierarhii,ci ascultă de ei. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu as fi discutat despre astia dar m-a cam speriat clipul ala cu IPS Teofan. Daca au ajuns controlorii de bilete de pe RATB sa discute asa cu ierarhii, e grav. Ca nu poti sti ce le mai trece prin cap sa faca pentru a-si demonstra ravna in practicarea dreptei credinte.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ohoho! Imi amintesc, cu ani in urma, cand eram la o bere cu fratia ta, mi te plangeai ca femeile nu te vrea pe motiv ca nu stii sa bati un cui fara sa-ti dai peste degete. Acuma, de cand faci fapte zugravesti, inseamna ca ele sar pe tine. Tu iesi pe strada, intrebi o Miss Colentina cat e ceasul si ea iti da numarul de telefon, da ?