![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Unde spune asta si sub ce forma?
Daca interpretam asa scriptura ajungem sa credem ca Sangele lui Abel avea gura si striga catre Dumnezeu, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Maine poimaine luam cunostinta 'hard' cu cruda realitate a mortii. Ideea e sa nne cinstim trupul acesta,haina aceasta care o avem,prin toate faptele bune ce ne stau la indemana,pentru ca el sa poata fi trasfigurat apoi,la vremea sorocita, in lumina. Caci putem dezbate si intelege noi acu cu mintea toate tainele ascunse,dar daca in Ziua aceea vom fi gasiti plini de pete si zbarcituri,la ce ne -ar folosi? Suntem intr-o cursa contracronometru,sfarsitul tuturora e moartea.Sa ne purtam cu grija si cu infranare,ca orice atlet cu corpul sau,pentru a castiga premiul cel nestricacios Sa 'fim', nu sa stim ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
9. Și când a deschis pecetea a cincea, am văzut, sub jertfelnic, sufletele celor înjunghiați pentru cuvântul lui Dumnezeu și pentru mărturia pe care au dat-o. 10. Și strigau cu glas mare și ziceau: Până când, Stăpâne sfinte și adevărate, nu vei judeca și nu vei răzbuna sângele nostru, față de cei ce locuiesc pe pământ? 11. Și fiecăruia dintre ei i s-a dat câte un veșmânt alb și li s-a spus ca să stea în tihnă, încă puțină vreme, până când vor împlini numărul și cei împreună-slujitori cu ei și frații lor, cei ce aveau să fie omorâți ca și ei. (Apocalipsa 6) Deci, ce a văzut ? Suflete. Ce făceau ? Strigau cu glas mare către Dumnezeu. Dacă nu erau suflete conștiente cum puteau să strige cu glas mare către Dumnezeu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acestea nu sunt invataturi biblice sunt traditii si superstitii ce fac rau acestui popor si acestei generatii a pamantului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce teologie dreaptă fără încâlcituri, că teologia ta are doctrine mincinoase și greșite, împotriva sfintei scripturi. Vrei acum, după ce ți-am dovedit adevărul să ne faci cumva vreo evanghelizare adventistă ? Nu, mulțumim, dar nu avem nevoie, căci avem evanghelia Domnului Iisus Hristos în Biserica Ortodoxă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lumea aceasta e stramba,si nu poate fi indreptata.Din clipa in care Adam a nesocotit porunca lui Dumnezeu,intreaga creatie s-a pervertit,si dreptatea nu mai poate fi adusa inapoi. Aceasta lume se cere cu necesitate inlocuita,de o lume mai buna. Samanta a si fost aruncata,o vedem printre noi cum da roade,de iubire,de daruire,de adevar.Mai urmeaza doar secerisul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum spuneam, interpretam scriptura in mod diferit. Eu cred ca acei cai pe care i-a vazut Ioan sunt tot atat de reali ca si acele suflete. Apocalipsa este plina de simboluri. Nu vreau acum sa umplu cateva pagini cu ceva monstrii pe care abia astept sa ii vedeti in realitate pe pamant. La fel cum sangele lui Abel striga din pamant asa strigau si acele "suflete".
Last edited by claudiu.hcs; 29.08.2010 at 19:46:19. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|