Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2010, 19:49:18
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Frate, crestine! Nu aduce in justificari grabite si partinitoare pe acei pe care niciodata nu i-a "manat din urma" in drumul lor spre Hristos mandria, neascultarea ori graba spre dezbinare. Toti cei pe care ii aduci de martori te-ar "stuchi" simbolic de trei ori daca le-ai spune asa ceva in fata; si nu ma refer la ecumenism, pentru asta ti-ar permite sa vorbesti in continuare, ci pentru ca numesti pe patriarhul Bisericii tale eretic fara ca tu sa fii numit de catre Dumnezeu judecator al patriarhului! "Cine sunt eu sa judec pe sluga altuia?". Esti inganfat daca pretinzi ca ai dreptul sa o faci!

"Inapoia mea, satana!"

Si pe deasupra, in numele "dreptatii" pe care spui ca ai fost chemat s-o instaurezi in Biserica lui Hristos, faci mai multa sminteala: dai prilejul celor rai sa loveasca Biserica si marii ei duhovnici prin atitudinea pe care o ai. Iarta-ma de iutimea acestui "cuvant", dar mi-ai tras duhovnicul intr-o marsavie si nu se cade sa tac; il voi acoperi cu "haina" mea.

Sa fii binecuvantat spre gandul pocaintei!
Mă iertați părinte. M-a biruit mânia. Însă n-am putut sta să văd cum vorbește. Nu suport să văd pe un forum ortodox cum vorbesc unii sectanți. Dacă ar fi moderatorii mai severi altă treabă ar fi.

Dar părinte, cum putem sta noi muți când îl auzim pe patriarh că vorbește despre împreună-slujire cu catolicii, despre invitarea papei în România și toate cele care țin de ecumenism?

Îmi cer iertare din nou.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 01.09.2010 at 19:51:57.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 20:30:14
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Mă iertați părinte. M-a biruit mânia. Însă n-am putut sta să văd cum vorbește. Nu suport să văd pe un forum ortodox cum vorbesc unii sectanți. Dacă ar fi moderatorii mai severi altă treabă ar fi.
Acum esti ortodoxul meu cel iubit!
Domnul sa ne ierte pe toti, cu-al sau Har si cu-a Sa Iubire de oameni! Iarta-ma si pe mine!

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Dar părinte, cum putem sta noi muți când îl auzim pe patriarh că vorbește despre împreună-slujire cu catolicii, despre invitarea papei în România și toate cele care țin de ecumenism?
Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte, Sfânta Jertfă cu pace a o aduce” (din slujba Sfintei Liturghii)

Domnul cu tine!

Last edited by Pr.Gheorghe; 01.09.2010 at 20:32:27.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 22:33:01
ionut stefan ionut stefan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

acestui sectantmantuibil ii lipsesc doua coarne
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 22:38:07
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

O, multumesc pentru compliment, Ionut.

Cineva, mai rautacios, zicea ca le am.
Se insela, binenteles. Dar tu mereu spui adevarul .
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 22:41:36
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut stefan Vezi mesajul
acestui sectantmantuibil ii lipsesc doua coarne
Hai sa i le punem noi! Cine-ncepe?
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 22:45:42
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

oameni buni,cum sa vorbim asa despre un frate de-al nostru,indiferent carei religii apartine....?
Vechi 01.09.2010, 22:49:38
ionut stefan ionut stefan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
O, multumesc pentru compliment, Ionut.

Cineva, mai rautacios, zicea ca le am.
Se insela, binenteles. Dar tu mereu spui adevarul .
sa inteleg ca le simti lipsa? stai linistit chiar le ai,la cate aberatii spui
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 23:00:37
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Pai, prietene Ionut nu merge asa: ba nu sunt, ba sunt.
Trebuie sa te hotarasti.

Altfel nu te mai cred nici pe tine...

P.S: Totusi subiectul nu este persoana mea ci „catedrala excrocheriei”.
Hai sa revenim la topic.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 23:20:56
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit "Coarne" pentru mine, din Pateric

Zis-a un batran : precum pe drumul cel batut nu poate creste nici un fel de pajiste, macar si samanta de ai semana, pentru ca este locul pururea calcat, asa si faptele bune nu pot creste la loc calcat de galcevile lumesti. Dar de te vei deosebi pe tine de galcevile lumesti, atunci vei vedea adaugandu-se si crescandu-ti bunatatile tale.

Zis-a avva Xantie : talharul pe Cruce era si dintr-un cuvant s-a indreptat. Si Iuda cu apostolii era impreuna numarat si intr-o noapte a prapadit toata osteneala si s-a pogorat din ceruri in iad. Drept aceea, nimeni facand bine, sa nu se faleasca, caci toti cei ce s-au nadajduit in sinesi, au cazut
.

Frate Iacob, chiar de s-or supara unii eu te invit sa porti si tu "coarnele" astea si sa nu te mahnesti; nu sunt sfat ci sunt dar! Cu dragoste de Domnul!

P.S.
Eu mi le-am pus deja (in suflet)!

Iar pentru cei "suparaciosi": nu va tulburati fratilor, pe Iacob il cunosc de... zeci de ani si nici el nu m-a facut penticostal si nici eu nu l-am facut ortodox (). Din intamplare ne-am intalnit aici, pe forum, dupa cativa ani de absenta a lui din tara si sincer m-am bucurat. Merita sa vorbesti cu astfel de oameni! Nu va sfatuiesc sa faceti si voi asta. Fiecare cu randuiala lui. Rugati-va si pentru mine!

Last edited by Pr.Gheorghe; 01.09.2010 at 23:24:18.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 09:28:14
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Mai fratilor, unii din acesti duhovnici inca mai traiesc! Mergeti si stati de vorba cu ei si spuneti-le sa zica public ca voi aveti dreptate! Eu parca nu aud asa ceva! Taina aceasta mare este...!!!

Ia uite ce spune Parintele Arsenie Papacioc:
Smerenia este "patriarhul". Dar cel smerit nu se inalta peste patriarh, aici este lucrarea! iar duhovnicii de care vorbeati au fost, sau sunt, smeriti mai intai; de aceea exista!
Parinte, aveti dreptate. Acelasi Arsenie Papcioc , intrebat fiind de diferiti stareti de manastire ce sa faca cu "baietasii" ecumenisti, trimisi de mitropolii peste ei, cu pofta de a-i obliga sa mai renunte la multe din "apucaturile" ortodoxe consacrate de 2000 de ani, le-a spus asa: "Capul vostru este Hristos!"

Zic ce ziceti si dumneavoastra: noi sa tinem de Biserica si sa nu uitam ca capul nostru este Hristos.., ca are grija Dumnezeu sa curete Biserica pt noi..Nu cred ca or sa aibe ei puterea sa ecumenizeze BOR-ul !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului blue_cat Biserica Ortodoxa Romana 272 22.07.2010 16:46:46
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41
Despre CATEDRALA cristiboss56 Biserica Ortodoxa Romana 187 17.07.2009 07:58:54
catedrala din bistrita quasar Generalitati 1 14.06.2008 09:42:56