![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar părinte, cum putem sta noi muți când îl auzim pe patriarh că vorbește despre împreună-slujire cu catolicii, despre invitarea papei în România și toate cele care țin de ecumenism? Îmi cer iertare din nou.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 01.09.2010 at 19:51:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa ne ierte pe toti, cu-al sau Har si cu-a Sa Iubire de oameni! Iarta-ma si pe mine! Citat:
Domnul cu tine! Last edited by Pr.Gheorghe; 01.09.2010 at 20:32:27. |
|
|||
|
|||
![]()
acestui sectantmantuibil ii lipsesc doua coarne
|
|
|||
|
|||
![]()
O, multumesc pentru compliment, Ionut.
Cineva, mai rautacios, zicea ca le am. Se insela, binenteles. Dar tu mereu spui adevarul . |
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa i le punem noi! Cine-ncepe?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
sa inteleg ca le simti lipsa? stai linistit chiar le ai,la cate aberatii spui
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai, prietene Ionut nu merge asa: ba nu sunt, ba sunt.
Trebuie sa te hotarasti. Altfel nu te mai cred nici pe tine... ![]() P.S: Totusi subiectul nu este persoana mea ci „catedrala excrocheriei”. Hai sa revenim la topic. |
|
|||
|
|||
![]()
Zis-a un batran : precum pe drumul cel batut nu poate creste nici un fel de pajiste, macar si samanta de ai semana, pentru ca este locul pururea calcat, asa si faptele bune nu pot creste la loc calcat de galcevile lumesti. Dar de te vei deosebi pe tine de galcevile lumesti, atunci vei vedea adaugandu-se si crescandu-ti bunatatile tale.
Zis-a avva Xantie : talharul pe Cruce era si dintr-un cuvant s-a indreptat. Si Iuda cu apostolii era impreuna numarat si intr-o noapte a prapadit toata osteneala si s-a pogorat din ceruri in iad. Drept aceea, nimeni facand bine, sa nu se faleasca, caci toti cei ce s-au nadajduit in sinesi, au cazut. Frate Iacob, chiar de s-or supara unii eu te invit sa porti si tu "coarnele" astea si sa nu te mahnesti; nu sunt sfat ci sunt dar! Cu dragoste de Domnul! P.S. Eu mi le-am pus deja (in suflet)! Iar pentru cei "suparaciosi": nu va tulburati fratilor, pe Iacob il cunosc de... zeci de ani si nici el nu m-a facut penticostal si nici eu nu l-am facut ortodox ( ![]() Last edited by Pr.Gheorghe; 01.09.2010 at 23:24:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zic ce ziceti si dumneavoastra: noi sa tinem de Biserica si sa nu uitam ca capul nostru este Hristos.., ca are grija Dumnezeu sa curete Biserica pt noi..Nu cred ca or sa aibe ei puterea sa ecumenizeze BOR-ul ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
Despre CATEDRALA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 187 | 17.07.2009 07:58:54 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|