![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa atunci cand jurnalistii francezi spun ca „salutul romanesc este cu mana intinsa: dati-mi si mie!” autoritatile romane se sesizeaza. Sau ar trebui sa o faca intr-un mod ferm. Cu toate ca reporterul francez nu a spus-o la TVR. A zis-o la el acasa, in Franta. Tot asa atunci cand se vorbeste urat si mincinos la adresa penticostalilor eu ma simt indreptatit sa scriu. Ar fi inadmisibil sa nu o fac. Last edited by penticostalulmantuibil; 01.09.2010 at 20:52:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Retine ca eu in mai mult de 1000 de postari nu am spus un cuvintel rau despre niciunul din parintii enumerati de tine. Si nici despre vreun ortodox, in general. Si nici despre ortodoxie. Tu esti cel care vorbeste de rau. Iti denigrezi Patriarhul si Arhiepiscopii. Asta insa nu m-ar privi daca nu ai denigra si Biserica mea. Asta e problema. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și nu mă mai numi fiule, că nu-s unul din robii tăi care vine dat cu șmirghel pe creier în adunările voastre și ascultă toate minciunile și mârșăviile voastre smintite.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Inapoia mea, satana!" Si pe deasupra, in numele "dreptatii" pe care spui ca ai fost chemat s-o instaurezi in Biserica lui Hristos, faci mai multa sminteala: dai prilejul celor rai sa loveasca Biserica si marii ei duhovnici prin atitudinea pe care o ai. Iarta-ma de iutimea acestui "cuvant", dar mi-ai tras duhovnicul intr-o marsavie si nu se cade sa tac; il voi acoperi cu "haina" mea. Sa fii binecuvantat spre gandul pocaintei! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici vorba de suparare mai prietene Colaps.
Nu am nici un pic de suparare in inima. Dimpotriva, te inteleg: iti hranesti sufletul cu literatura legionara si lecturezi tot felul de bloguri agresive. E normal sa ai atitudinea pe care o ai. Dar asta nu inseamna ca ceea ce spui este si adevarat. Nu te mai agita atat. Tot ce astept de la tine este sa nu mai vorbesti despre „sectanti” atata vreme cat ai a atitudine de razvratire impotriva conducatorilor bisericii tale. Doar sectantii se razvratesc si isi vorbesc de rau episcopii. P.S. Propun sa declaram armistitiu si sa ne reintoarcem la topic :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ne razvrateam dadeam cu ei de pamant, dar indepartarea lor este a Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai fratilor, unii din acesti duhovnici inca mai traiesc! Mergeti si stati de vorba cu ei si spuneti-le sa zica public ca voi aveti dreptate! Eu parca nu aud asa ceva! Taina aceasta mare este...!!! Ia uite ce spune Parintele Arsenie Papacioc: Citat:
Last edited by Pr.Gheorghe; 01.09.2010 at 16:57:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vreau ca nimeni sa inteleaga ca incerc cumva sa atac prin asta persoanele de alte religii,confesiuni etc. Cred ca oricine merita consideratie si numai Dumnezeu stie cine,de ce si in ce religie se mantuieste.Asta este strict parerea mea si multi din utilizatorii acestui forum o cunosc. Am facut referire doar la acei indivizi dubiosi care si-au facut catedrala,plus nu stiu cate filiale si carora OTV-ul le promoveaza cu brio sarlatania penibila ca sa stoarca bani de la cei mai saraci cu duhul.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
Despre CATEDRALA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 187 | 17.07.2009 07:58:54 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|