![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Poate nu ati inteles...In cazul musulmanilor nu-i vorba de a-si pastra credinta, ci este vorba de prozelitism religios, de lupta mistica..Aceasta credinta nu cunoaste notiunea de convietuire, toleranta fata de religiile altora...Profilul uman generat de Coran este unul de lupta cu ceilalti si mai putin de mantuire.
Se mai pune problema cum trebuie sa ne raportam noi romanii la fenomen ? Ei bine, eu va intreb: avem nevoie de asa ceva, avem nevoie de ei ? Eu zic ca nu ! Prezenta lor in Romania nu aduce nici un castig. Nici stiintific, nici cultural, nici macar ca forta de munca...In schimb aduc conflicte la greu! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu stiu cat ai trait tu printre musulmani si care este experienta ta vizavi de ei si respectiv religia lor, insa tot ce se rosteste in ziua de azi in public referitor la aceasta religie este un adevar distorsionat, menit a tine `adormite`si multumite spiritele jihadiste. Atunci cand nu le convine ceva, nu se sfiesc sa ameninte pe fata cu represalii sangeroase. Macar si pt. acest lucru - folosirea cu obstinatie a amenintarilor - nu ar trebui sa mai fie considerati parteneri egali in dialogul social. Unde nu mai pui ca nici musulmanul de rand, cel ne-radicalizat, nu iese in strada sa protesteze si sa se dezica de talibanisme atunci cand ele sunt proferate pe toate posturile radio / tv.
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In consecinta, raufacatorii vor continua sa-si vada de treba. Spuneti-mi acum cum legea asta aduce cu sine securitate sporita, ca deja am vorbit prea mult cu dumneavoastra iar dumenavoastra n-ati binevoit deloc sa va argumentati pozitia.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai bine au pus problema statele americane invecinate cu Mexicul care au recunoscut aceasta CO-dependenta de saracii fara de care ar fi fost demult falimentari mai ales in agricultura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba nu domnule, mai mare ipocrizie decat la musulmani nu am vazut . Pe toti ii auzi spunand ca burka si respectiv valul pt acoperit fata femeilor nu este un element islamic ci cultural , el neregasindu-se in Quran si Sunna ca apoi sa se dea discriminati ca vezi doamne e interzis valul "neislamic" . DEci pana la urma ce se infoaie asa daca valul nu e isalmic ? Sau asta e numai minciuna ca sa ne prosteasca pe noi naivii care nu suntem muslmani??? Citat:
Domnule andreicozia, faci din nou supozitii aiurea . In primul rand musulmanii care traiesc in Franta si care sunt integrati in sistem NU spala veceuri . NU domnule , beneficiaza de sistemul social la fel ca orisicare nativ francez ba inca mai mult musulmanii profita si abuzeaza sistemul social traind cu 4 neveste si turnand la plozi pe care ii tin francezii platitori de impozite in spate . Ca ilegal insa da faci ORICE ca sa supravietuiesti . Dar intrebarea este de ce sunt ilegali ? Cine i-a chemat acolo ?? Ca doar nu statul francez ! De ce prefera sa stea ilegal la spalat veceuri in Franta decat sa stea la ei in tarile islamice ? Nu cumva pt faptul ca islamul nu le-a adus nimic bun ca democratie , prosperitate , drepturile omului , siguranta , pace etc ?? Pt ce vin in tarile vestice pe care oricum le dispretuiesc si ar vrea sa le vada islamizate ? Last edited by Stela; 19.10.2010 at 16:42:18. |
|
|||
|
|||
![]()
un artticol pe acesta tema:
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/p...tatea-deschisa parafrazand o fraza din articol...si alea cu burqa lor pe ochi vad mai bine realitatea decat multi dintre noi ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Interzicerea gradinaritului! | Miha-anca | Generalitati | 28 | 24.08.2011 11:35:33 |
Nevoia de estetic în spațiul public | Traditie1 | Generalitati | 16 | 08.02.2011 22:47:38 |
Comunitatea ortodoxa Nisa,Franta | carmencita15 | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 30.05.2010 21:10:55 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|