![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
*99 poate raspunzi la intrebare
|
|
||||
|
||||
![]()
Da nu e eliberarea din robia egipteana, este eliberarea din robia pacatului. Dar tot de Paste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca serbam Invierea, nu serbam Pastele, eu asa zic, fiindca suntem crestini si nu evrei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, niciodata Domnul Sambetei (Marcu 2:28) nu a schimbat singura zi binecuvantat si sfintita de Dumnezeu inca de la facerea lumii. Acum, sa revenim la topic. Cum explicati faptul ca cei care respecta invataturile din Catehismul Ortodox, referitoare la pazirea Celor 10 Porunci, sunt adventistii si nu ortodocsii? Nu a raspuns nimeni la aceasta intrebare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Serbam invierea 2. Nu serbam Pastele Iudaic 3. Putem denumi sarbatoarea Paste, pentru ca este o trecere, doar ca don moarte la viata, de aceea Dumnezeu "a ales" acea perioada pentru a Invia M-am prins cam greu (dar m-am prins intr-un final): Dvs serbati Pastele, nu? Cand? Am intrebarile pregatite doar ca vi le voi adresa dupa ca sa va arat ca va contraziceti tare. |
|
|||
|
|||
![]()
Repet: Cel Inviat a mai stat printre noi inca 40 de zile (adica, a mai petrecut de 5 ori ziua intaia). Si, nu a spus absolut nimic despre serbarea acestei zile (ziua intaia). Si, nici Sfintii Apostoli ai Celui Inviat nu au spus nimic despre aceasta zi.
Asa ca, sursa serbarii zilei intaia a saptamanii cautati-o pe undeva prin paganism (ca de acolo vine si i s-a dat, fortat, un ambalaj crestin). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca v-am raspuns eu de cateva ori. In decalog este vorba despre ziua de odihna a Domnului pe care "noul popor al Lui Dumnezeu" o serbeaza Duminica. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mihai, tu ai de raspuns la o intrebare on-topic. Cea referitoare la nerespectarea indemnurilor din Catehismul Ortodox, de catre ortodocsi si respectarea acestor indemnuri, paradoxal, de catre adventisti.
P.S. La intrebarea ta s-a raspuns de nenumarate ori pe alte topicuri, "specializate" pe discutii despre sabat. Vrei sa spui ca deja ai uitat, tinere? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Cine a tinut sambata? Toti credinciosii, de la inceput, dupa exemplul dat de Insusi Dumnezeu. Total gresit. In Decalog este vorba despre ziua de odihna a Domului, adica ziua a saptea. Duminica este ziua intaia (fapt consemnat in Biblie si in Catehismul Ortodox) si nu este consemnata in Decalog. De asemenea, despre ziua intaia (duminica) nu se spune nicaieri in Sfanta Scriptura, ca ar fi o zi binecuvantata si sfintita de Dumnezeu (asa cum se spune despre ziua a saptea - de mai multe ori). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scosul la biserica de catre nasi | maria32 | Nunta | 14 | 09.07.2015 16:09:53 |
Versete si pasaje Biblice care v-au impresionat | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 70 | 01.02.2015 16:45:29 |
Concurs pentru incepatori (si nu numai) - personaje si fapte biblice | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 47 | 10.11.2012 00:16:56 |
Contradictii Biblice | julline | Generalitati | 99 | 08.07.2010 23:24:23 |
Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 01:49:13 |
|