![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ps: te sfătuiesc să nu începi să dai cu presupusul...dacă mirela t. este prietena ta nu te îndreptățește să arunci cu noroi în ce nu-i convine ei. Last edited by ovidiu b.; 19.07.2012 at 19:39:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Și încă ceva...sunt mulți pe aici care folosesc copy/paste în anumite cazuri....eu unul tare mă folosesc de unele postări care conțin mesaje sau învățături ale marilor duhovnici . Sunt mesaje din care am ce învăța. Ne scuzați că noi nu am ajuns la nivelul celor care nu mai au nevoie de un cuvânt, de o învățătură a unui mare duhovnic.
|
|
||||
|
||||
![]()
The show is over ! Mă mir că nu ți-ai dat seama, dragă myself. :)
Și mie mi-e dor de tine, Ory ! ![]() Ovidiu, titlul nu era deloc ipocrit. Dar cred că tu ești prea orbit ca să mai vezi și lucruri bune. Vezi că tu ești în pragul ridicolului. Mai bine fii bărbat, adună-te odată ! Eu oricum am încheiat discuția cu tine, m-am convins de hramul ce-l porți. Hasta la vista, baby. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai este un motiv, cred eu. Au mai fost useri care au dat exemple din viata lor, au povestit anumite intamplari/situatii si felul in care le-au manevrat, si-au spus parerea sincera si ce simteau ei in legatura cu anumite subiecte si si au primit suturi in fund de la altii si replici nesimtite. Asta e chestia cu spatiul virtual, cand dai din viata ta iti asumi un risc, caci sunt tot felul de oameni si interpretarile pot fi f.multe. Sfaturile duhovnicilor si a sfintilor sunt de folos oricand si ar trebui sa fie bine venite. Daca pe unii ii deranjeaza acest copy/paste nu e nici o pb., fiecare cu stilul sau, insa asta nu inseamna ca ptr. alti useri acest copy/paste nu este folositor. Fiecare sa ia ce e mai bun. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine ai revenit ORY ! ![]()
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 19.07.2012 at 22:41:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
if only we'd diffused the prospect of being fetched by our own "worthwhile" expressiveness do praise the Holy Trinity!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca te vei muta, chiar daca va pleca soacra, tu si sotul tau si copila voastra veti avea alte probleme poate mai greu de indurat de nu va veti cununa in fata lui Hristos
|
|