![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indrazneala este o depasire a limitelor bunului simt si este considerata pacat de ortodocsi. Se pare ca lumea mincinoasa si politizata in care traieste românul zilelor noastre, a influentat gandirea oamenilor, incat acestia nu mai cred in nimic bun pe lumea asta. Chiar atat ne-am salbaticit?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce are seful de stat cu tupeul? Este o denumire generica a celei mai inalte functii in stat, fie ca e vorba de rege sau presedinte, caci le cuprinde pe amandoua. Te scuz. |
|
||||
|
||||
![]()
"O denumire generică" în mintea celor prea obișnuiți să fie sclavi, vrei să zici.
|
|||
|
|||
![]()
Incorect! Suntem robi ai lui Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt din ce în ce mai convins că nu înțelegem la fel aceeași limbă română.
Rămâi în plata Domnului!
|
|||
|
|||
![]()
Slava Tie, Doamne, slava Tie!
Un Post binecuvantat iti doresc, DragosP! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar in prezent, poporul este suveranul, el conduce. Bine, in teorie, caci in practica romanii au uitat ca ei sunt suveranii in locul monarhului si asteapta de la politicieni tot. (nu doar romanii, multe natii se transforma in mase care numai consuma si atat.) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mai sus ai un raspuns la intrebarea ta, gasita pe pagina Enciclopediei României. Daca dai o cautare pe Google, vei vedea ca toti presedintii din lume sunt totodata sefi de stat; deci e vorba de o functie in stat si anume de cea mai inalta. Intr-o democratie puterea e a poporului, asa cum ai scris. Aceste doua fraze nu se contrazic, caci prima se refera la functie: ca reprezentant oficial al statului, i se intinde covorul rosu, dar nu lui ca persoana, ci statului pe care il reprezinta. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu propun închiderea topicului.
S-a scris tot și s-a aflat tot ce se putea afla pe subiect. Inclusiv sursa de unde ne putem informa: google.