![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Indraznesc sa deschid un nou thread, fiindca orice-am face, tot un scapam de acest subiect. Si decat sa tulburam alte discutii, mai bine ne refugiem aici sa ne spunem parerile. Ideea principala ar fi sa nu uitam nici o clipa, cui ne raportam!
Citat:
Parca "Platforma" este importanta? Eu cred ca OMUL spune mai mult decat este necesar. Care "platforma" a fost vreodata respectata? Ce vorbim noi aici, povesti? Sa nu ne mai plangem? Pai se intampla un fenomen ciudat: exact cei care se plang mai mult, se lasa manipulati, printr-o vorba cu talc, si o sacosa de "nimicuri". Demnitatea nationala nu tine de aratarea cu degetul, ci (mai ales) de a nu face compromisuri cu cei care nu inspira nici o incredere. Sperjurul, mitocania, impostura... cam astea sunt si la "ortodoxul" Capsali. Sa alegem. Perfect, sa alegem NOI, nu sa ne pomenim cu personaje ciudate, ale caror caracter nu se deosebeste catusi de putin cu a celor deja in posesia "ciolanului". Sa ne unim, sa cautam noi pe acel sau acei care sunt sinceri, cinstiti si discreti, nu se intind peste gard inainte de a vedea ce sanse au si mai ales, ce fel de oameni ii sustin. Asa, daca vin tot dintr-acei care sa ne dezbine intre noi si care, prin doua vorbe idioate, sa scoata romanii in strada si sa se bata intre ei, mai bine sa ne rugam si sa ne deschida Dumnezeu mintea, ca sa nu cadem din lac in puț. Cu ura in suflet, nu ajungi unde trebuie. E nevoie de Mana lui Dumnezeu peste acel om (sau peste acei oameni), pentru ca tara asta sa-si schimbe intr-u catva, directia. Noi ne zbatem pentru drepturi depline, in timp ce Biserica se roaga sa nu ajungem sa primim moneda euro... Oare cine este mai bine intentionat?...