![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mi-a placut ce a spus Parintele Vasile Gavrila: "cu un tanar trebuie sa dai dovada de foarte multa atentie, sa ai foarte multa rabdare si, mai ales, foarte, foarte multa delicatete. De ce? Pentru faptul ca el insusi este delicat, sufletul lui este delicat, este la inceput de viata si pentru el multe experiente acum incep. Si, evident, nu trebuie intrat cu duritate, de fapt nici n-as folosi termenul de duritate, ci cel de indiscretie, deci nu trebuie intrat cu indiscretie, ci cu foarte multa atentie si calauzindu-l de la lucrurile generale, usoare pana la cele mai profunde, mai grele. Prima data trebuie sa plecam de la glasul constiintei lui si incepem sa dialogam, nu sa intrebam, sa dialogam pe marginea problemelor pe care el le dezvolta." Iata un mod de abordarea care poate face ca tinerii sa ne impartaseasca mai multa lumina.
|
|
|||
|
|||
![]()
tineretul din ziua de azi = prostie !!!!!! si imi e rusine pt ca si eu fac parte din el :angry: Foarte multi oameni inculti care se dau mari intelectuali , manelari , tinerii si copii in loc sa isi petreaca timpul pe afara ..stau toata ziua cu ochii in calculator.
Se lasa manipulati de oameni, televizor ...ma uitam cu tristete la copii de acum ...cum sunt manipulati de desene ??? si calculator. Oamenii au innebunit rau si s-au prostit in ultimul hal??? |
|
|||
|
|||
![]()
pai nu prea face nimeni. noua oamenilor ne place f mult sa judecam, insa deloc sa actionam. cred ca asta e un sentiment de lene... sau cel putin asa am eu impresia...:D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
din pacate in situatia in care se afla Romania nu are nici o sansa de a face ceva pentru a curba directia descendenta a degradarii tineretului
|
|
|||
|
|||
![]()
:p Pai ce credeti ca daca Romania prospera din toate punctele de vedere atunci are sa ne fie mai bine spiritual? Oare in Vest tanarul e drept in toate, s-ar putea, e parerea mea formulata din trairi, ca in Occident tinerii sunt mai paraleli cu dragostea de Dumnezeu.
E foarte usor sa arati cu degetul spre tinerii si sa faci din ei una din problemele majore ale statului, credintei ortodoxe. Mai greu e sa faci ceva. Si, totusi, azi am vazut pentru prima oara caracterul misionar al BOR. Faptul ca a intervenit atat de delicat in problema copilei de 11 ani insarcinata mi s-a parut unicat. Nu a mai venit BOR cu cearta ca e pacat, ca e rau, si ca e interzis de Lege. Foarte frumos a incercat sa rezolve situatie. Ma tem insa ca nu va reusi ce si-a propus!!! |
|
|||
|
|||
![]()
nu am vazut sau auzit ce propune BOR in acest caz, poti sa-mi dai te rog cateva detalii? multumesc :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 21:45:09 |
Mucenici ai zilelor nostre | Adriana Cluj | Intamplari adevarate | 13 | 27.06.2012 14:40:44 |
Vamesii zilelor noastre !... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2012 20:18:35 |
Tineretul de astazi - Dezmatul de maine | colaps | Generalitati | 36 | 09.06.2010 18:49:59 |
duhovnicii zilelor noastre | Saurian | Mari Duhovnici si predicile lor | 18 | 14.06.2007 19:30:42 |
|