Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2009, 00:13:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Probabil nu ai inteles; eu sunt ultimul care fac campanie electorala, pe-aici. Daca ai fi vazut poza ai fi inteles mesajul. Astazi am fost consternat sa descopar deasupra troitei dintr-un sat, un imens afish pro-Basescu. Oare pana unde se poate ajunge cu nesimtirea?
Se spune ca NESIMTIREA e far de margini ! Mare inselare, pentru misei si uratorii de suflete ! Le va veni timpul , un timp ce nu este prea indepartat , si atunci cei bine credinciosi , se vor lauda cu Dumnezeu , precum psalmistul prooroceste . Ne vom uita inapoi si nici urma nu va mai fi din ei .Asa ca , doar in Dumnezeu sa nadajduim , nu in om , pentru ca omul se duce , si odata cu el si duhul sau , si gandurile lui ,si fala lui , tot . . .
Vechi 07.12.2009, 16:24:55
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

ieri era iepurashul contra la echipa ursului grizly, acum iepurashul contra monstruoasei coalitzii a purcelashului deshertelor... shi ce s-a intamplat? au cazut singuri in groapa pe care i-au sapat-o shi l-au impins shi tras ca pe orb sau chior pe adversarul urechiat, ca doar se shtie din popor ca "cine sapa groapa altuia el cade in ea"... cu sigurantza... shi iata ca iar au patzit exact asha... sau daca ne gandim ca lor le plac papushelele, au patzit-o cam asha... sau mai bine zis asha sau poate asha shi asha ... totushi cred ca asta e solistul ... sau daca vor sa conteste shi rezultatele shi sa inceapa lupta prin justitzie atunci cred ca asta e potrivit petru totzi "baietzii buni" sau cu "bun simtz"... shi infometatzi.

Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 16:35:22.
Vechi 07.12.2009, 16:27:09
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
iepurashul contra la echipa ursului grizly, acum iepurashul contra monstruoasei coalitzii a purcelashului deshertelor... ce sa intamplat? au cazut in groapa pe care i-au sapat-o, ca doar se shtie ca cine sapa groapa altuia el cade in ea cu sigurantza... shi iata ca iar au patzit exact asha... sau daca ne gandim ca lor le plac papushelele, au patzit-o cam asha... sau mai bine zis asha sau poate asha shi asha ... totushi cred ca asta e solistul ... sau daca vor sa conteste rezultatele shi sa inceapa lupta prin justitzie atunci cred ca asta e potrivit petru "baietzii buni" sau cu "bun simtz"...
Vsovi...aceasta este exprimarea corecta " Iepuroiul contra echipei..bla bla bla"..dar nicidecum " contra la echipa lu ursu", tii minte?
Vechi 07.12.2009, 16:55:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Citat:
ieri era iepurashul contra la echipa ursului grizly, acum iepurashul contra monstruoasei coalitzii a purcelashului deshertelor... shi ce s-a intamplat? au cazut singuri in groapa pe care i-au sapat-o shi l-au impins shi tras ca pe orb sau chior pe adversarul urechiat, ca doar se shtie din popor ca "cine sapa groapa altuia el cade in ea"... cu sigurantza... shi iata ca iar au patzit exact asha... sau daca ne gandim ca lor le plac papushelele, au patzit-o cam asha... sau mai bine zis asha sau poate asha shi asha ... totushi cred ca asta e solistul ... sau daca vor sa conteste shi rezultatele shi sa inceapa lupta prin justitzie atunci cred ca asta e potrivit petru totzi "baietzii buni" sau cu "bun simtz"... shi infometatzi.
Vsovi...aceasta este exprimarea corecta " Iepuroiul contra echipei..bla bla bla"..dar nicidecum " contra la echipa lu ursu", tii minte?
nu tziu minte ca uit repede dar asta nu se poate uita in graba... shi nici asta... ba asta... defapt cu sigurantza asta... shi una pentru aliatzi apropo de catzelushi.

Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 17:13:52.
Vechi 07.12.2009, 17:14:35
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
nu tziu minte ca uit repede dar asta nu se poate uita in graba... shi nici asta... ba asta... defapt cu sigurantza asta.
Dar asta cu siguranta nu o sa uiti chiar repede !!!!!
Vechi 07.12.2009, 17:31:44
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Implicit

Nu tin cu nici un candidat in mod deosebit,dar Basescu m-a intrigat prin spiritul lui "clarvazator"...stia cam multe inainte sa se intample...nu mi se pare corect.Acum dupa ce am vazut comportamentul lui Basescu as fi dorit sa iasa Geoana presedinte... .

edit: si ma enerveaza si ciotu` ala de Boc
Vechi 07.12.2009, 19:08:15
irodion irodion is offline
Banned

Data înregistrării: 29.09.2009
Implicit

Enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=bx_EFCAHCiY
Vechi 07.12.2009, 19:46:30
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Nu tin cu nici un candidat in mod deosebit,dar Basescu m-a intrigat prin spiritul lui "clarvazator"...stia cam multe inainte sa se intample...nu mi se pare corect.Acum dupa ce am vazut comportamentul lui Basescu as fi dorit sa iasa Geoana presedinte... .

edit: si ma enerveaza si ciotu` ala de Boc
Nici eu nu am tinut cu nici unul, dar mie mi se dezgustatoare dorinta aceasta de a castiga...chiar si cu 1%!! Basescu nu a castigat niciodata detasat, cu 20 % sau cu 10%...ci numai 1% si asta imi spune mie ca pentru acel mic procent e mai simplu sa faci ursareli si sa afisezi si siguranta ca vei castiga, dar nu ii da de gandit ca 50% au votat importiva lui? De fapt cred ca nu l-a interesat vreodata acest lucru...pentru el este o lupta pe care trebuie sa o castige...si atat!!!

Acum ma intreb ca si data trecuta de altfel, de ce castiga el peste noapte???? Seara e dat castigator contra candidatul in 3 sondaje, iar a 2 a zi el iese castigatorul...cu acel mic procentaj peste!!!!
Vechi 07.12.2009, 19:57:18
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit Palma din mass media vs. Palma sfanta

eu pe 6 decembrie am votat
dar mai inainte m-am inchinat si am sarutat mana Sf.Nicolae
mana dreapta ,cea cu care l-a lovit pe ereticul Arie ..era sa scriu prostanacul Arie
Vechi 07.12.2009, 20:06:31
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
dar mai inainte m-am inchinat si am sarutat mana Sf.Nicolae
mana dreapta ,cea cu care l-a lovit pe ereticul Arie ..era sa scriu prostanacul Arie
Nu pot sa spun decat atat: ce trist este ceea ce spui. Ce treaba are Arie cu Geoana, si mai mult ca ce chestie iti arogi dreptul sa insulti?

Cat despre alegeri, nu m-a impresionat nici unul dintre candidati, dar mi-as fi dorit o schimbare, dar se pare ca vom avea parte de inca cinci ani de bascalie a la Basescu. Sa vedem cat timp ii va lua sa formeze un guvern. Fiidnca poate ati uitat sau n-ati observat, dar Romania NU ARE GUVERN de ceva, chiar mult, timp. Nu cred sa existe tara in Europa la fel, fara gurvern. Oare din a cui cauza?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27