![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fara credinta, ce crezi c-ar fi fost?
Cred ca daca ne-am fi luat doar dupa instinct, ne-am fi "papat" de mult unii pe altii... Sau, ma rog, pe altii din "triburi" diferite. Si ratiunea de unde o avem? Dar iubirea pentru mai mult decat noi insine si-ale noastre nevoi? Last edited by maria-luisa; 24.05.2010 at 23:46:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde ce intelegi prin credinta.Pt mine credinta inseamna credinta in mine insumi in fortele proprii.Nu vad rostul credintei in dumnezeu si slavirii acestuia.Daca exista mi-ar place sa-l inteleg,nu sa-l slavesc si sa ma milogesc de fiecare data cand am o problema.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta este convingerea ca toate acestea nu sunt minciuni. ( punctul meu de vedere) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ratiunea si iubirea pentru aproapele "intra in functiune" doar dupa ce ne-am saturat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar asta inseamna ca trebuie sa credem in extraterestri? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, dar banuiesc ca in toate exemplele tale populatia respectiva INCA mai aveau o sursa, ceva de mincare.
Exista foarte multe localitati ale amerindienilor (Mesa Verde) de exemplu unde NU EXISTA CIMITIRE( descoperire facuta in urma sapaturilor arheologice) ci doar citeva ramasite de oase mestecate ( cu urme de dinti).... Multi mistici spuneau ca chipurile ei au descoperit o metoda de a deschide un portal pentru a trece la Dumnezeu, de aceea nu si-au lasat corpurile aici... da, poate in visele lor :)) @Maria Dumnezeu cred ca ramine cu noi indiferent cit de jos ne coborim. De fapt daca te gindewsti nu-i nimic iesit din comun, animalele o fac fara nici o ezitare..isi maninca chiar si puii cind le este foame rau de tot |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vorbeam despre oameni
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
Viata mea | Daiana | Morala Crestina | 6 | 29.10.2011 11:04:57 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Laborator | thefaith | Nunta | 20 | 10.07.2009 00:32:16 |
cum e viata....... | simi | Generalitati | 7 | 08.07.2008 21:34:17 |
|