![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
interesant sa citesti un thread,sa vezi toata evolutia lui,personajele cum se contureaza,parca ar fi un spectacol real
Intrebare:De ce incercai sa gasesti elemente comune cu Qrtodoxia?De ce nu incerci sa arati cat de buna e religia voastra?Cauti cumva ceva?Sau e dorinta de adevar? Ca uneori spui chestii care nici macar nu le cred adventistii,de dragul gasirii unor puncte comune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care ar fi acele "chestii"? Chiar sunt curios să aflu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu exact,pentru ca nu cunosc adventismul decat din postarile de pe aici.Dar de multe ori unii frati ortodoxi te acuzau ca adventistii au pareri mult mai radicale si mai diferite de ortodoxie,iar tu vorbeai aproape ca un ortodox.De ex Crezul, ati reusit sa ajungeti pe la punctu 3 sau 4 ,fara sa gasiti vreo deosebire. Simpatizezi in mod sppecial Ortodoxia ? Gasesti ca are anumite valori?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Niciodata nu poti sti unde alege Dumnezeu.Si apostolul Pavel blama ortodoxia(Biserica lui Hristos),si a ajuns apostolul neamurilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]()
Argumente scripturistice sunt cu duiumul, inclusiv unica scriere făcută de mâna Proprie a lui Dumnezeu: Decalogul. Singura problemă e că acele argumente nu se găsesc în locul dorit de tine. Biblia nu se ia pe bucățele, ci per ansamblu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Simpatizez cu orice creștin din orice denominațiune ar fi și găsesc valori reale în orice biserică creștină. Desigur, încerc să decantez tot ce nu corespunde învățăturii biblice în acea biserică, poate nu reușesc de fiecare dată. Recunosc că aș putea avea și prejudecăți, Îl rog pe Domnul să mă ajute să mă debarasez de ele. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|