![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Trecand acum peste faptul ca eu am fost copil mofturos si pacatos, BO nu poate face fata unor astfel de copii, iar dupa ce ii pierde, nu numai ca nu face mai nimic sa ii recastige, cum ar face o mama, ci inchide aproape orice usa prin care ei s-ar putea intoarce, purtandu-se cu ei ca cu niste dusmani.
Si nu e vorba de atitudinile celor de pe forumuri, care sunt niste copii si ei, ci de atitudinile marilor duhovnici ortodocsi, care ii fac in toate felurile pe toti cei ce nu sunt ca ei, uitand ca muti sunt copii care nu stiu sa deosebeasca stanga de dreapta, sau ii pun pe cei convertiti la ortodoxie sa isi blesteme familiile, invatandu-i si pe alti ortodocsii sa faca la fel. Acestia nu au putut face fata faptului ca pierd oameni si, in loc sa-si asume greselile care au dus la aceasta si sa incerce sa indrepte ceva, au inceput sa arunce cu anateme si acuze, uitand ca cei plecati au fost frati cu ei si, chipurile, Biserica e mama lor. O mama care ii blestema si ii priveste ca dusmani...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am ajuns la bunul părinte Galeriu. Te asigur că felul său de a fi nu e singular în Biserică. La botez nu mi-a cerut nimeni să-mi blestem familia (de altfel, eu veneam de la necredință la credință, nu de la np), ci doar să mă lepăd de satana. Totuși, nici atunci și nici acum, Biserica nu mi-a dat senzația unei mame atât de vitrege precum o descrii. Din contră, o simt caldă, primitoare, îndelung răbdătoare. Poate și din cauză că o văd mai mult sub aspectul ei dumnezeiesc. Omenescul din ea nu e decât mediul care face posibilă împărtășirea harului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 30.05.2012 at 21:36:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista o randuiala clara de primire a ereticilor in BO, in care invatatorii si adunarea ereticilor sunt blestemati. Nu ati urmat-o?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei, asta ar face o adevarata mama. S-ar lupta cu dintii in rugaciune, iar cu fapta ar arata dragoste sau macar mila.
|
||||
|
||||
![]()
Eretic e cel care respinge cu obstinatie invatatura Bisericii,care creaza disensiuni in biserica, controverse, nu cel care din ignoranta nu o cunoaste si care o descopera ulterior. Acela e un potential ortodox.
Last edited by ioanna; 30.05.2012 at 21:44:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, dar BO nu stie asta.Daca eu, de exemplu, ma intorc in BO, voi fi primita ca un eretic, cu randuiala cu tot si cu blesteme. La fel si copilul meu de 10 ani...
|
|||
|
|||
![]()
Cine v-a hartuit Doriana ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu ai fost botezata la ortodocsi si dupa te-i rebotezat la penticostali? de aceea spui ca vei fi considerata eretica? Last edited by ioanna; 30.05.2012 at 21:54:21. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|