![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sunt socat, ma intreb ce limbaj ai in viata de zi cu zi daca nici pe un forum crestin nu te poti stapanii
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Ba dumneata ai spus-o indirect. Ce-ai văzut rău în faptul că oamenii aceia ajută și se îngrijesc de sănătatea semenilor lor asemenea Domnului Hristos? De ce par "roboței" făcând asta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema e ca (daca s-ar opri doar la a-i ajuta,) dupa 2-3 vizite cu pachetelul de papica, scot Biblia si ii aburesc la maxim...dupa ce-i boteaza, ii lasa in plata Domnului... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O seara buna. |
|
|||
|
|||
![]()
Subiectul era afirmatia dumitale. Si oricum ai da-o aceasta afirmatie denota dispret si chef de cearta:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am crezut ca un teolog penticostal, ca dumneata, si la o anumita varsta (peste 40 de ani) are alte preocupari, dar mai inainte de toate, o viziune corecta asupra lucrurilor. Dar m-am inselat. Daca ar fi fost asa, nu stateai acum la vanatoare si povesti vanatoresti. Toate bune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am afirmat ca pt. fetele acelea existau lucruri care trebuiau facute neaparat:spalatul, schimbatul scutecelor si pansatul ranilor unei femei operate si imobilizate la pat. Iar asta nu se face cu usurinta si placere. Cu atat mai mult daca este vorba despre un strain. Insa pt.ele era aproapele care trebuia ajutat, iar aici am folosit cuvantul robotei - faceau ceea ce stiau ele ca trebuie facut, fara talente, mofturi, greturi si alte cele. Unde este dispretul ? __________________________________________________ ______________________________________________ Atitudinea ta mi-aduce aminte de doua fete (pocaite, am inteles) cu un devotament extraordinar care au ingrijit o femeie batrana, botezata ortodox dar necredincioasa, pana aproape de moartea acesteia. Veneau fetele la fiecare doua zile si fara sa se scarbeasca o schimbau si o spalau pe femeia care era imobilizata la pat dupa operatie. Tot ele aduceau scutece si medicamente pe care le luau de la locul lor de adunare. Le-am cunoscut personal pe amandoua iar la intrebarea mea de unde atata grija fata de batrana destul de uracioasa si profitoare, mi s-a raspuns simplu:Asa trebuie! __________________________________________________ ________________________________________________ Last edited by carmina; 09.05.2010 at 22:02:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu m-am pretins teolog nici in viata reala nici pe forum. Iar varsta mea nu are nici o legatura cu subiectul. Haideti sa pastram o limita in ceea ce priveste atacurile la persoana. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|