Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2010, 15:43:08
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Taci dracu` de aurolac.. Daca nu cunosti in mod personal cazul nu vorbi...

sunt socat, ma intreb ce limbaj ai in viata de zi cu zi daca nici pe un forum crestin nu te poti stapanii

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Vechi 09.05.2010, 16:10:39
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de carmina Vezi mesajul
Dumneata spui asta.
Ba dumneata ai spus-o indirect. Ce-ai văzut rău în faptul că oamenii aceia ajută și se îngrijesc de sănătatea semenilor lor asemenea Domnului Hristos? De ce par "roboței" făcând asta?
Vechi 09.05.2010, 18:41:22
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Ba dumneata ai spus-o indirect. Ce-ai văzut rău în faptul că oamenii aceia ajută și se îngrijesc de sănătatea semenilor lor asemenea Domnului Hristos? De ce par "roboței" făcând asta?

Problema e ca (daca s-ar opri doar la a-i ajuta,) dupa 2-3 vizite cu pachetelul de papica, scot Biblia si ii aburesc la maxim...dupa ce-i boteaza, ii lasa in plata Domnului...
Vechi 09.05.2010, 20:06:00
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Ce va mai place "sfanta barfa" si minciuna!

La adventistii sunt initiate unele activitati (proiecte). Fiecare isi alege, dupa cum se simte capabil si dupa cum il mana Duhul, sa participe la o activitate. Nimeni nu este obligat cu nimic. Principiul libertatii este un principiu divin, si este respectat.

Cat despre instrainarea de parinti, asta este o alta mare minciuna. Personal, inainte nu ma intelegeam prea bine cu parintii (in special cu mama). De cand m-am apropiat de Dumnezeu, viata mea s-a schimbat in bine in multe privinte, inclusiv in relatia deosebita pe care o am acum cu parintii ( care sunt ortodocsi ).
Te rog frumos sa nu ma acuzi de barfa si minciuna! Eu am spus despre un caz concret si prea putin imi pasa daca nu crezi ca e adevarat! Cazul tau poate fi particular! Fata de care spun nu a mers acasa ani de zile asa ca abtine-te de la comentarii neintemeiate!
Vechi 09.05.2010, 20:12:45
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Ce perspicace esti. Aproape ca m-ai ghicit. Am fost boschetar, o vreme. Am fost si betiv. Dar, nu am fost aurolac.

Dar tu crezi ca cele doua cuscre (Andrusca si gabi8) cunosc vre-un caz, cu adevarat (in mod personal)?

Eu, cel putin am prezentat cazul meu (pe care il cunosc in mod personal). si ceea ce se intampla in biserica mea (pe care o cunosc in mod personal).
Eu am prezentat un caz real doar nu vrei sa iti dau si numele? Si ar fi bine ca mai inainte de a-ti da cu parerea sa te gandesti ca exista si alte situatii! Nu improsca daca nu stii sigur ca e real sau nu... Daca vrei sa stii nu mint
Vechi 09.05.2010, 21:01:53
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Esti departe de subiect; cauta-ti alt partener de cearta.

O seara buna.
Vechi 09.05.2010, 21:15:15
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Subiectul era afirmatia dumitale. Si oricum ai da-o aceasta afirmatie denota dispret si chef de cearta:
Citat:
Uneori ai impresia ca sunt niste robotei, de fapt asistenta sociala - medic+consultatie+medicamente gratuite - este unul dintre motivele pentru care multi isi declara simpatia, sa spun asa.
Vechi 09.05.2010, 21:44:27
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Subiectul era afirmatia dumitale. Si oricum ai da-o aceasta afirmatie denota dispret si chef de cearta:
Daca nu poti citi altceva decat dispret, sincer, mi-e mila de dumneata si colegul dumitale.

Am crezut ca un teolog penticostal, ca dumneata, si la o anumita varsta (peste 40 de ani) are alte preocupari, dar mai inainte de toate, o viziune corecta asupra lucrurilor.
Dar m-am inselat. Daca ar fi fost asa, nu stateai acum la vanatoare si povesti vanatoresti.

Toate bune.
Vechi 09.05.2010, 21:57:54
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca ai fi citit postarea anterioara, ai fi aflat ca este vorba de admiratie; admiratie pentru fetele care nu se dadeau in laturi de a ajuta un om batran si bolnav, chiar daca aceasta (era femeie) era o straina, de cele mai multe ori nesuferita, enervanta, insistenta.

Am afirmat ca pt. fetele acelea existau lucruri care trebuiau facute neaparat:spalatul, schimbatul scutecelor si pansatul ranilor unei femei operate si imobilizate la pat. Iar asta nu se face cu usurinta si placere. Cu atat mai mult daca este vorba despre un strain. Insa pt.ele era aproapele care trebuia ajutat, iar aici am folosit cuvantul robotei - faceau ceea ce stiau ele ca trebuie facut, fara talente, mofturi, greturi si alte cele.

Unde este dispretul ?

__________________________________________________ ______________________________________________
Atitudinea ta mi-aduce aminte de doua fete (pocaite, am inteles) cu un devotament extraordinar care au ingrijit o femeie batrana, botezata ortodox dar necredincioasa, pana aproape de moartea acesteia. Veneau fetele la fiecare doua zile si fara sa se scarbeasca o schimbau si o spalau pe femeia care era imobilizata la pat dupa operatie. Tot ele aduceau scutece si medicamente pe care le luau de la locul lor de adunare. Le-am cunoscut personal pe amandoua iar la intrebarea mea de unde atata grija fata de batrana destul de uracioasa si profitoare, mi s-a raspuns simplu:Asa trebuie!
__________________________________________________ ________________________________________________

Last edited by carmina; 09.05.2010 at 22:02:25.
Vechi 09.05.2010, 23:27:32
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
Am crezut ca un teolog penticostal, ca dumneata, si la o anumita varsta (peste 40 de ani) are alte preocupari, dar mai inainte de toate, o viziune corecta asupra lucrurilor.
Dar m-am inselat. Daca ar fi fost asa, nu stateai acum la vanatoare si povesti vanatoresti.
Eu as sugera sa nu apelam la tertipuri dintr-astea ieftine.
Nu m-am pretins teolog nici in viata reala nici pe forum.
Iar varsta mea nu are nici o legatura cu subiectul.

Haideti sa pastram o limita in ceea ce priveste atacurile la persoana.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10