![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa intelegi ce am zis mai sus si tie ti e pare atat de contradictoriu, e ca o masina, o data ce a iesit din fabrica merge ca unsa, insa cu timpul intervine uzura si are nevoie de intretinere iar cea mai buna intretinere o poate gasi doar la Cel care a facut masina. Prin uzura intelegem in acest caz factorii de mediu, inflenta celor din jur, atat ca persoane (gesturi) cat si ca informatie. Pe scurt, vorbim de coruptie, mai exact coruperea constiintei, care poate incepe chiar din frageda copilarie. Pentru a fi adusa inapoi in parametri sau chiar mai mult (upgradata) este nevoie de o relatie vie, in Har, cu Ceatorul ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu as vorbi de ceva mult mai concret: Har.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand mi-a venit ideea ca maine ar fi cazul sa fac 60 de kilometri ca sa ma spovedesc, inseamna ca tocmai am primit un har lucrator. Dar inca nu am merit. Voi avea, daca am sa dau curs acestui har primit si am sa fiu acolo la ora prevazuta pentru spovada. Iar daca nu ma voi duce, inseamna ca am mai irosit un har primit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 11:17:13 |
Iarta-ma ! | dorinastoica14 | Pocainta | 88 | 31.12.2012 16:21:13 |
Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 21:05:52 |
Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 21:59:48 |
nimic fara dumnezeu | iulia_amy2003 | Generalitati | 1 | 01.09.2008 22:04:17 |
|