![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@crestinOrtodoxa: Fara suparare,nu prea ai inteles mare lucru din ce am scris si refuzi sa-mi raspunzi la obiect la tot ceea ce am intrebat si/sau afirmat! Am inteles ca tu esti ok,muncesti online stand pe scaun,bravo tie. Am facut si eu asta,macar mi-am castigat bani sa-mi inscriu masina... De ce de tigani te feresti sa zici mai mult? Ma faci sa zambesc... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca este cineva doritor de comunism ii doresc plecare usoara in cuba sau pe plaiurile vesnice ale comunismului
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Și intelectual nu înseamnă a face închisoare într-un regim totalitar! A fi intelectual nu înseamnă neapărat protest și rebeliune, refuz al îndoctrinării și supunerii, a fi intelectual se reduce, până la urmă, la a-ți folosi intelectul prin cultură și produse spirituale ca sursă de trai (o definiție ce induce economia de piață). Andrei Pleșu e mai puțin intelectual fiindcă a devenit pupincuristul unui individ cu veleități de dictator? Servil? Cum definești dumneata atitudinea elitei din jurul tronului, dacă nu servilă? Citat:
Citat:
Eu am stat cu nasu' în carte înainte de '89 și nu-mi pare rău. Cât despre cei cu liceu și mai apoi, cu facultate, absolvenți de ISE, Litere etc. buni de zidari și menajere prin Occident, nu mai zic nimic... Citat:
Asta nu e din comunism, draga mea. Asta e de amu'... Citat:
Citat:
Mai caută... Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 27.01.2011 at 22:03:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai te rog bunul simt si spune cate victime a facut democratia! Ce repede uitati de miliardele de avorturi de pe plan global,exterminarea indienilor din continentul American pt. a le fura bogatiile,uciderea cu boli gen cancer si HIV pe cei din lumea a treia,bombele atomice din Japonia,razboaiele din Vietnam,Afganistan,Irak,Yugoslavia... si multe altele. Da,pe astea nu le vede nimeni,de astea nu zice nimeni nimic! Numai minciuni stiti sa aruncati!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() P.S. sper, imi doresc, sa o fi nimerit cu "cubaneza" mea de "garla"...
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 27.01.2011 at 22:05:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În primul rând democrația nu are cum să facă victime pentru că nu promovează forțarea oamenilor pentru ceva, dimpotrivă, caută maximum de libertate. Comunismul e cel ce face victime fiind o ideologie ce nu se poate menține decât prin dictatură. În al doilea rând, exemplele de "crime ale democrației" sunt un ghiveci de minciuni și convingeri paranoice. E clar că trăiești într-o lume fantezistă și probabil asta și explică simpatia ta pentru comunism.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu-mi place comunismul cum nu-mi place nici asa zisa democratie actuala din romania.cu plecarea in cuba a fo o figura de stil,io doresc de la dumnezeu intelepciune ptr.concetatenii mei iar drepturile persoanei sa fie aparate si garantate de stat.nu stiu sigur,dar oare cer prea mult?este atat de greu sa respectam drepturile aproapelui nostru?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, nu ceri prea mult. Din pacate, insa, cred ca nu prea ai cui sa ceri.(si aici ma refer la "stat" desigur)
|
||||
|
||||
![]()
Mă gândeam eu că n-ai să pleci în Cuba. Nu părăsești tu Moldova mumă. :P
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 11:35:56 |
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos | Marius22 | Generalitati | 16 | 22.02.2014 16:03:38 |
L-au deshumat pe Ceausescu | sergiu | Generalitati | 37 | 27.07.2010 20:01:13 |
15 IANUARIE.Se naste o stea | iulyaan | Generalitati | 50 | 15.01.2009 09:08:54 |
|