Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2011, 21:56:17
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
ma uit la hunedoara,orasul meu natal(din care atrebuit sa plec in timisoara).a ajuns o ruina.a fost o putere industrila si economica inainte de 89 si acum este o ruina unde cainii sunt stapanii.si pe langa hunedoara mai este inca 70% din acesta tara in aceiasi situatie(calan,resita,botosani,vaslui,valea jiului).nu mai vorbesc de starea morala a natiunii,care sa deteriorat incredibil de mult in ULTIMII 20 de ani.da,erau acei oameni cu scoala profesionala terminata,poate doar cu VIII clase,dar isi vedeau de treaba si munceau......si eu am facut profesionala,dar asta nu insemna ca esti prost....acum un student cu facultatea terminata este mai incult si prost crescut decat un tanar cu profesionala.se facea carte.se facea scoala.nu se glumea.
Exact! Cine poate contesta ce ai scris mai sus??

@crestinOrtodoxa:

Fara suparare,nu prea ai inteles mare lucru din ce am scris si refuzi sa-mi raspunzi la obiect la tot ceea ce am intrebat si/sau afirmat! Am inteles ca tu esti ok,muncesti online stand pe scaun,bravo tie. Am facut si eu asta,macar mi-am castigat bani sa-mi inscriu masina...
De ce de tigani te feresti sa zici mai mult? Ma faci sa zambesc... Ma rog. Si ca eu am BMW luat la mana a doua ca nu am vrut Logan,care e povestea? Nu consuma mult,stai linistita,asta e mit. Plus de asta sunt masini in adevaratul sens al cuvantului. De alimente iar nu raspunzi... zici ca traiesti mai sanatos ca generatiile anterioare? O sa traiesti mai multi ani ca bunicii tai? Da-mi voie sa ma indoiesc! Si egalitatea intre oameni... chiar Iisus a vorbit despre asta,si nu numai sa fim egali,ci chiar sa ne facem mai mici. In fine,sunt multe de discutat... N-ai decat sa ridici in slavi democratia si situatia actuala a tarii.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2011, 21:57:59
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,yasmina

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ma prapadesc de ras,cum un tanar care nu a avut ocazia sa traiasca in"epoca de aur",se bate cu pumnul in piept pe acest forum public,cat este el de comunist infocat...
Tembelism sau ipocrizie?Naivitate sau incultura?

Eu cel putin,am copilarit in perioada respectiva si am cat de cat notiuni,atata cat sa-mi fac o idee despre asa zisa epoca infloritoare...As vrea sa compar ca voi,VACILE CU CAPRELE,insa imi da cu virgula...cum sa compari un rau cu un alt rau?de ce sa alegem intre extreme?nu ne putem raporta undeva la mijloc?ma intrebi daca-mi place inghetul sau fierberea?

Da,mi-am petrecut copilaria stand la rand/cozi de alimente,care uneori durau toata ziua,sau in cel mai rau caz se formau de la lasarea noptii...era un obicei in familie,sa se gateasca cu carne numai in weekend(iar ce ramanea dupa,ne hraneam luni sau marti)in restul zilelor,erau mancaruri de post;mie ca si copil(chiar unicul)imi revenea cea mai mare portie de carne,caci erau f ingrijorati sa nu ma imbolnavesc.Nici nu erau alimente care sa-mi permita sa am pachet in fiecare zi la scoala,de aceea aveam mai in toate zilele mere,oua fierte sau paine cu unt si gem(facut in casa);era o mica oferta de mezeluri,dar numai de sarbatori...aaaa,era sa uit,ca veni vb despre sarbatori,de Craciun veneau marfurile de peste hotare:lamai,masline,portocale,banane-toate pe ratie,adica 2 portocale/persoana,3 banane/familie,etc.
Intr-un an de Craciun,am fost invitati de catre o familie care aveau un baiat de varsta mea,si pt ca mama nu stia,nu avea ce sa-i duca in dar,a luat una dintre bananele mele-am fost asa suparata ca a trebuit sa astept un an sa mananc niste banane,iar acum mama mai si da din ele...

Ingeniozitatea bucatareselor cunoscuse un succes enorm,se faceau chiftele din morcovi si cartofi,se faceau snitele din parizel,prajituri din biscuiti muiati in lapte;iar din pachetele de gheare de pui se facea supa sau tocana...
Haine,bijuterii si accesorii imi amintesc ca erau in Bucuresti,dar ce folos daca nu aveai hrana,caldura,curent electric si apa?

Inainte de revolutie,aproape de adolescenta,am fost luata pe sus din tramvai de un securist pt ca purtam o geaca de jeans,si m-a intrebat taios daca fac parte din vreun "grup anarhist,de destabilizare a statului"?Eu nici nu stiam ce insemnau toate acestea,eram un copil...

La scoala am avut probleme ca nu ma duceam cu haine in culorile comuniste:gri,maro,bleumarin si ca nu ma urateam in mod voit,pt ca de felul meu am fost mai rebela,si nu voiam sa particip la tot felul de imbecilizari cu tenta politica -asta neinsemnand,cum zicea marele nostru contemporan,andreicozia ca nu as fi avut altceva mai bun de facut cu timpul meu liber si ca in lipsa recitarilor si a cantecelor politice as fi luat-o pe aratura...puteam sa citesc,puteam sa ma ocup de gradinarit,sa-mi vizitez rudele batrane,nevoiase-nu sa ingros randurile propagandei de pe la 12-13 ani!!!

Din cate imi amintesc,serviciile adultilor erau o joaca(a celor din familia mea)parintii au lucrat la un institut"de cercetare"(in tehnica)unde nu faceau mai nimic,insa trebuiau sa fie prezenti ca altfel nu dadeau bine la raport;doamnele isi petreceau dimineata pe telefoane,isi ghiceau in cafea si horoscoape pana pe la pranz,apoi se pregateau sa falfaie niste hartii dintr-un dosar intr-altul ca sa poata pleca linistite in jur de 3-4pm.Tatal meu muncea mai serios,caci avea sectie in subordine ca inginer,dar si el era acasa pe la 3...

Si pentru ca erau asa de plictisite doamnele de la"institut" si nu aveau nici un stres,ca sa se distreze un pic se angajeau in tot felul de relatii extraconjugale,curvasareala era si pe atunci cu galeata,numai ca dupa perdea ca deh,era comunism-gura mica!
Am auzit de destule fete de 15,16 ani care aveau sex atunci,nici o problema-nu aveai cum sa le deosebesti pentru ca toate purtau fuste lungi pana in pamant,dar daca se duceau la o chermeza observai cum se face coada la baie(iar la coada stateau numai barbati)...

Avorturi se faceau cu nemiluita,pentru ca repet,sexul era un mod de recreere,divertisment pentru o generatie care nu avea acces la alt gen de petrecere a timpului liber;colege de serviciu ale mamei au recunoscut ca pe timpul comunismului au facut chiar si 6 avorturi!!!!Si toate acestea in medii nesterile!!!!!!!
Numai Dumnezeu are un numar exact al avorturilor facute pe timpul comunismului!

Asta vine si infirma teoria lui raoul cu permiterea avortului din democratie :timpurile si oamenii au aratat ca s-a recurs la avort oricum,chiar si contransi...Important este sa schimbi mentalitatea unei generatii,si a perceptiei generale despre sex,despre sensul vietii si insemnatatea crestineasca a unui avort...

Pe de alta parte,as putea sa scriu o carte si despre ororile "coruptocratiei" din Romania de dupa '89 insa ma opresc aici,caci nu vreau sa-mi stric toata ziua-insa ca exemplu personal,eu nu mi-as fi parasit tara daca nu ar fi intrat in haosul ,nesimtirea si manelizarea asta generalizata!

Poate am sa mai scriu si pe viitor,cum am muncit zi-lumina in management, pe plantatia unui capitalist,controlata de tel de serviciu,care era tot timpul cu mine,chiar si la baie...
Poate credeti ca aceasta pozitie de top level mi-a asigurat vreun venit superior?Nici vb,traiam de la un salariu la altul!
urate zile au fo cele comuniste si nu le vreau inapoi sub nici un motiv.cei ce guverneaza acum au ca prioritate orice dar nu omul cu durerile si nevoile sale.
daca este cineva doritor de comunism ii doresc plecare usoara in cuba sau pe plaiurile vesnice ale comunismului
Vechi 27.01.2011, 22:01:07
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Un om EDUCAT nu este neaparat si destept, si nu reprezinta automat elita. Comunismul a dat multi oameni educati, intelectuali facuti FORTAT. Au facut din tarani cinstiti si mandri niste intelectuali servili si atat. Exceptii care n-au devenit servili prea putine, si si mai putine care au scapat fara inchisoare/munca la canal,etc.
Corect, un om educat „nu este neaparat si destept”, ci poate fi produsul unei familii bune sau al unui învățământ de masă eficient. Nimeni nu e făcut forțat intelectual, și nici măcar născut (ca rezultat al eredității monarhice, boierești sau „burghezești”), devii intelectual și fără a avea sânge albastru. Nu țăranii cinstiți și mândri au devenit intelectuali (aveau prea mare grijă de pământ și expropriere!), ci copii și nepoții lor, care au educat olimpicii de astăzi, sunt intelectuali.

Și intelectual nu înseamnă a face închisoare într-un regim totalitar! A fi intelectual nu înseamnă neapărat protest și rebeliune, refuz al îndoctrinării și supunerii, a fi intelectual se reduce, până la urmă, la a-ți folosi intelectul prin cultură și produse spirituale ca sursă de trai (o definiție ce induce economia de piață).

Andrei Pleșu e mai puțin intelectual fiindcă a devenit pupincuristul unui individ cu veleități de dictator?

Servil? Cum definești dumneata atitudinea elitei din jurul tronului, dacă nu servilă?

Citat:
... sunt foarte multe profesii care se pot exercita pe cont propriu... dar romanii mereu prefera carte de munca si salariu cu trei sferturi mai mic decat "instabilitatea" muncii pe cont propriu.Mentalitatea asta vine tot din comunism...
Mentalitatea la care faci referire nu vine din comunism, ea vine din dorința unui om cu familie care se gândește la întreținerea propriei case. Instabilitatea muncii pe cont propriu înseamnă risc și „ziua de mâine fără certitudine” nu e nici măcar capitalism, e o umbră fadă a unui feudalism transpus în termenii economiei de piață.

Citat:
nu e normal ca programa sa fie atat de incarcata. Un profesor batran de matematica spunea ca a fost uimit sa vada introdusa in programa inca din clasa a zecea materie pe care el o facuse abia in facultate... Daca bacalaureatul ar fi tot dat pe bune ar fi normal sa pice mai mult de jumate. N-ar da bine, nu?... profesorii stiu efortul elevilor... si stresul la care sunt supusi. Ca sa-l iei cu o nota mare ultimii doi ani de liceu tre' sa stai cu nasul numa' in carte... cam toti oamenii pe care-i stiu cred despre bac ca-i cel mai greu examen, si ca apoi facultatea vine ca o vacantza... in fine, sa lasam liceul.
De care facultate vorbești? Înainte de '89 sau după? Profesorul bătrân de matematică ori e bătrân cu totul (cu vreo 80 înainte de „revoluție”), ori e îmbătrinit (de)vreme. Într-adevăr profesorii știu efortul elevilor de a se adapta la societatea manelistă în totală opoziție cu programele școlare și stresul care-l determină cultura asupra „băiatului de băiat”.
Eu am stat cu nasu' în carte înainte de '89 și nu-mi pare rău. Cât despre cei cu liceu și mai apoi, cu facultate, absolvenți de ISE, Litere etc. buni de zidari și menajere prin Occident, nu mai zic nimic...

Citat:
Oricine termina o facultate pt ca comunismul a facut fortzat din tzarani muncitori intelectuali educati dar fara personalitate. Crescand asa, o generatie, un val mare de intelectuali facuti fortzat... au ajuns sa creada ca pt a "reusi in viatza" si copiii lor trebuie sa faca facultate. Copiii ajuns sa se simta datori cu o diploma la parinti, fie ca-i duce capul, fie ca nu. Ca sa aiba parintii cu ce se lauda. De-asta e fenomenul "diplome pt toata lumea". De faptul ca nu te angajeaza nimeni... 1-nu tre' sa te astepti sa te angajeze cineva. 2-facultatile romanesti fac materie care nu mai e de actualitate de cel putin 30 de ani, pe sistemul "cooperativa munca in zadar". Muncesti de-ti rupi capul sa iei note bune pt materie depasita care n-o sa-ti ajute absolut niciodata la nimic si te miri de ce nu te angajeaza nimeni dupa aia, ca doar ai luat numa' note bune. Pai iesi bata de pe bancile scolii, nu stii absolut nimic sa faci. Faci ceva pe ea de diploma, la un concurs pt angajare castiga inaintea ta unul fara nici o facultate daca stie sa foloseasca un program pe care tu nu stii sa-l fol., de exemplu. 3-Munca valoreaza bani. Romanii trebuie sa invete bine lucrul asta, sa nu-si mai dea munca pe bani doar pt taxe... 4-repet, exista optiunea munca pe cont propriu... nu ai nevoie cu adevarat de carte de munca, si nici de pensie, pomana scarbita a statului. Daca-ti contabilizezi cum trebuie venitul CORECT castigat pe munca ta, realizezi ca n-ai nevoie de nici o pensie...Si statutul de "angajat" nu prezinta nici o garantie de stabilitate, dimpotriva... oameni ca Becali ar trebui sa fie amarati rau saracii, ca n-au carte de munca si pensie... Becali e doar un exemplu... dar sunt multi oameni cu "bisnisuri" mai mici care traiesc bine doar pt ca au avut curajul sa isi ia viatza in maini si sa nu accepte sa le fie incorect platita munca.

Asta nu e din comunism, draga mea. Asta e de amu'...

Citat:
comunismul a facut din tzara o inchisoare, individualitatea a disparut ca notiune. Asta ar face si cipul. Libertatea e o chestie personala, nu ceva ce astepti sa-ti dea societatea. Daca societatea nu se schimba, treaba ei, faci ce poti face si crezi ca e bine pt tine.
Ai dreptate! Și noi permanentizăm...

Citat:
Comunismul este vinovat de ignorantza femeilor, de departarea de credinta, de disfuntionalitatea casniciilor... ce a venit dupa revolutie a fost consecinta societatii disfuntionale comuniste. Acea societate, dupa revolutie dezbracata de imnuri, famfare si poezii patriotice cu efect de spalare de creier... s-a trezit lumea dezorientata si fara puncte de reper. Aici as reveni la dosparitia in inchisori a ADEVARATELOR VALORI, a ADEVARATEI ELITE. Dar am mai scris, stii. In loc de valori dupa comunism ne-am uitat la non-valori care s-au pus un loc necuvenit.
Nu comunismul este vinovat de ignoranța femeilor, ci înseși femeile tributare unei societăți masculine și intensiv masculinizate, chiar și datorită ținutei „mini” și îmbrăcămintei sumare pe care femeile (culmea, din acest motiv, sclave bărbaților!) o afișează. Nu-ți arunca / defula neîmplinirile și durerile pe seama societății comuniste.

Citat:
...sfintii parinti n-au trait in 2011.
Mai caută...

Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 27.01.2011 at 22:03:58.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2011, 22:02:56
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Comunismul, departe de a fi bazat pe bunătate, este opera unor bestii umane însetate de sânge, care au omorât zeci de milioane de oameni
Ai te rog bunul simt si spune cate victime a facut democratia! Ce repede uitati de miliardele de avorturi de pe plan global,exterminarea indienilor din continentul American pt. a le fura bogatiile,uciderea cu boli gen cancer si HIV pe cei din lumea a treia,bombele atomice din Japonia,razboaiele din Vietnam,Afganistan,Irak,Yugoslavia... si multe altele. Da,pe astea nu le vede nimeni,de astea nu zice nimeni nimic! Numai minciuni stiti sa aruncati!
Reply With Quote
Vechi 27.01.2011, 22:03:19
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
urate zile au fo cele comuniste si nu le vreau inapoi sub nici un motiv.cei ce guverneaza acum au ca prioritate orice dar nu omul cu durerile si nevoile sale.
daca este cineva doritor de comunism ii doresc plecare usoara in cuba sau pe plaiurile vesnice ale comunismului
Pe cand plecarea in Cuba ? A ? A ? Viva el Comandanto ! Viva Hubana, mio amor ! Te quiero mucho, tanto, Cuba e Fidel !
P.S. sper, imi doresc, sa o fi nimerit cu "cubaneza" mea de "garla"...

Last edited by eodor nastasa; 27.01.2011 at 22:05:24.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2011, 22:17:20
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ai te rog bunul simt si spune cate victime a facut democratia! Ce repede uitati de miliardele de avorturi de pe plan global,exterminarea indienilor din continentul American pt. a le fura bogatiile,uciderea cu boli gen cancer si HIV pe cei din lumea a treia,bombele atomice din Japonia,razboaiele din Vietnam,Afganistan,Irak,Yugoslavia... si multe altele. Da,pe astea nu le vede nimeni,de astea nu zice nimeni nimic! Numai minciuni stiti sa aruncati!
Când eu aduc în discuție crimele monstruoase ale comunismului, tu le justifici pe motiv că și democrația a făcut victime. Și însăși prin faptul că incriminezi democrația, adică libertatea, îți devălui caracterul de asupritor.

În primul rând democrația nu are cum să facă victime pentru că nu promovează forțarea oamenilor pentru ceva, dimpotrivă, caută maximum de libertate. Comunismul e cel ce face victime fiind o ideologie ce nu se poate menține decât prin dictatură.

În al doilea rând, exemplele de "crime ale democrației" sunt un ghiveci de minciuni și convingeri paranoice. E clar că trăiești într-o lume fantezistă și probabil asta și explică simpatia ta pentru comunism.
Vechi 27.01.2011, 22:21:19
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,eodor nastasa

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Pe cand plecarea in Cuba ? A ? A ? Viva el Comandanto ! Viva Hubana, mio amor ! Te quiero mucho, tanto, Cuba e Fidel !
P.S. sper, imi doresc, sa o fi nimerit cu "cubaneza" mea de "garla"...
eodor,cubaneza ta nu ma deranjeaza.
nu-mi place comunismul cum nu-mi place nici asa zisa democratie actuala din romania.cu plecarea in cuba a fo o figura de stil,io doresc de la dumnezeu intelepciune ptr.concetatenii mei iar drepturile persoanei sa fie aparate si garantate de stat.nu stiu sigur,dar oare cer prea mult?este atat de greu sa respectam drepturile aproapelui nostru?
Vechi 27.01.2011, 22:30:19
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
eodor,cubaneza ta nu ma deranjeaza.
nu-mi place comunismul cum nu-mi place nici asa zisa democratie actuala din romania.cu plecarea in cuba a fo o figura de stil,io doresc de la dumnezeu intelepciune ptr.concetatenii mei iar drepturile persoanei sa fie aparate si garantate de stat.nu stiu sigur,dar oare cer prea mult?este atat de greu sa respectam drepturile aproapelui nostru?
Evident ca si eu glumeam, referitor la plecarea mea iminenta in Cuba.
Nu, nu ceri prea mult. Din pacate, insa, cred ca nu prea ai cui sa ceri.(si aici ma refer la "stat" desigur)
Vechi 27.01.2011, 22:43:49
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Evident ca si eu glumeam, referitor la plecarea mea iminenta in Cuba.
Nu, nu ceri prea mult. Din pacate, insa, cred ca nu prea ai cui sa ceri.(si aici ma refer la "stat" desigur)
Mă gândeam eu că n-ai să pleci în Cuba. Nu părăsești tu Moldova mumă. :P
Reply With Quote
Vechi 27.01.2011, 23:15:00
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Putea sa fie si satanica, new-ageista, mazochista orice ...ista vrei tu. Nu etichetarea este importanta.
Ideea este ce a facut aceasta societate nuimeste-o cum vrei tu Langu,....mao-chia-kan-shista-mazochista,....... pentru majoritatea oamenilor!

Orice crestin stie ca NIMIC PE LUMEA ASTA nu se obtine si nu se construieste fara SACRIFICIU!
Fie ca este vorba de sacrificiu unui individ, Hristos, sau a unei mici grupari, de dizidenti, cler, preoti, etc, ceea ce ne intereseaza vine DIN PLANUL GLOBAL nu cel individual.

Chiar si scoala socratica, vorbeste de superioritatea felului de a privi lucrurile GLOBAL, progresist, nu in mod circotas, local(mie sa-mi fie bine asa cum in mod inferior se gindeste astazi).

Atita timp cit marea majoritate 20 000 000 au trait decent si au muncit BINE, lasind ceva maret in urma cei citiva care s-au opus valului din nu stiu ce motive nu mai au cum sa aibe un impact prea evident asupra societatii.

Eu unul nu prea inteleg pentru ce militau ei?
Aveau cei de la Pitesti vre-o agenda de scolarizare a intregului popor, de contruire de orase, blocuri, scoli, spitale, gradinite, TOTUL GRATIS si strict verificate pentru calitate superioara a modului in care este livrat produsul educational?
Nu prea cred.
Si de ce?... deaorece AVEM DOVEZI si indicii CLARE CE-I CU EI SI CARE-I AGENDA LOR DE FAPT!! ...pentru ca aceleasi atitudine de atunci de la arestari, a RE-aparut INSTANTANEU dupa 89, si ce au facut acesti POST_"PITESTENI si CANALISTI" taranisti facuti peste noapte si liberali inspumati la gura ca niste armasari gata sa rupa tara cu energia lor si sa se puna "pe treaba"???....

AVEM ROADELE LOR IN TOATA SPLENDOAREA LOR! ! ! adica un mare ZERO BARAT!

si cel mai mizerabil comportament a unui neputincios este acela de a da vina PE PREDECESORI! adica pe comunisti, nu este neputinta si golania lor, egoismul si fuga dupa capatuiala lor si a familiei lor care-i de vina, si faptul ca au vindut tara cu totul pe comisioane ci, ne-au spalat capul ca este a comunistilor si a securistilor care sunt inca la putere!
Bullshit sunt la putere!...nu mai sunt din 89! astea sunt povesti de adormit prostii!

Derbedeii astia daca ar fi putut ne-ar fi vindut ca sclavi si pe mame si tati si poporul, dar mor de ciuda probabil ca nu pot din cauza democratiei!
Andrei,ascunsul in spatele unor cuvinte nu este solutia justificarii socialismului.Este o utopie,punct.Recunoscuta fiind chiar de cei care l-au infiintat.Nu te mai altera atat,ce-a lasat atat de mare in urma?Erau acceptati doar 3% intelectuali in partid,cine sunt la putere astazi?Fii si nepotii vechilor tovarasi si cate un pupa...ist fidel.Spui ca era totul gratis?Nu cumva isi rupeau tovaraseii spatele sa produca pt.noi ceilalti?Hai sa fim seriosi!Iar de trait decent si muncit bine,a tinut cat au fost bani imprumutati de afara,cand s-au terminat banutii si a trebuit sa platim s-a dus si fericirea.Inca nu-ti rasuna "daca ne e frig,mai punem o haina pe noi" ...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos Marius22 Generalitati 16 22.02.2014 16:03:38
L-au deshumat pe Ceausescu sergiu Generalitati 37 27.07.2010 20:01:13
15 IANUARIE.Se naste o stea iulyaan Generalitati 50 15.01.2009 09:08:54