![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Putea sa fie si satanica, new-ageista, mazochista orice ...ista vrei tu. Nu etichetarea este importanta.
Ideea este ce a facut aceasta societate nuimeste-o cum vrei tu Langu,....mao-chia-kan-shista-mazochista,....... pentru majoritatea oamenilor! Orice crestin stie ca NIMIC PE LUMEA ASTA nu se obtine si nu se construieste fara SACRIFICIU! Fie ca este vorba de sacrificiu unui individ, Hristos, sau a unei mici grupari, de dizidenti, cler, preoti, etc, ceea ce ne intereseaza vine DIN PLANUL GLOBAL nu cel individual. Chiar si scoala socratica, vorbeste de superioritatea felului de a privi lucrurile GLOBAL, progresist, nu in mod circotas, local(mie sa-mi fie bine asa cum in mod inferior se gindeste astazi). Atita timp cit marea majoritate 20 000 000 au trait decent si au muncit BINE, lasind ceva maret in urma cei citiva care s-au opus valului din nu stiu ce motive nu mai au cum sa aibe un impact prea evident asupra societatii. Eu unul nu prea inteleg pentru ce militau ei? Aveau cei de la Pitesti vre-o agenda de scolarizare a intregului popor, de contruire de orase, blocuri, scoli, spitale, gradinite, TOTUL GRATIS si strict verificate pentru calitate superioara a modului in care este livrat produsul educational? Nu prea cred. Si de ce?... deaorece AVEM DOVEZI si indicii CLARE CE-I CU EI SI CARE-I AGENDA LOR DE FAPT!! ...pentru ca aceleasi atitudine de atunci de la arestari, a RE-aparut INSTANTANEU dupa 89, si ce au facut acesti POST_"PITESTENI si CANALISTI" taranisti facuti peste noapte si liberali inspumati la gura ca niste armasari gata sa rupa tara cu energia lor si sa se puna "pe treaba"???.... AVEM ROADELE LOR IN TOATA SPLENDOAREA LOR! ! ! adica un mare ZERO BARAT! si cel mai mizerabil comportament a unui neputincios este acela de a da vina PE PREDECESORI! adica pe comunisti, nu este neputinta si golania lor, egoismul si fuga dupa capatuiala lor si a familiei lor care-i de vina, si faptul ca au vindut tara cu totul pe comisioane ci, ne-au spalat capul ca este a comunistilor si a securistilor care sunt inca la putere! Bullshit sunt la putere!...nu mai sunt din 89! astea sunt povesti de adormit prostii! Derbedeii astia daca ar fi putut ne-ar fi vindut ca sclavi si pe mame si tati si poporul, dar mor de ciuda probabil ca nu pot din cauza democratiei! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 11:35:56 |
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos | Marius22 | Generalitati | 16 | 22.02.2014 16:03:38 |
L-au deshumat pe Ceausescu | sergiu | Generalitati | 37 | 27.07.2010 20:01:13 |
15 IANUARIE.Se naste o stea | iulyaan | Generalitati | 50 | 15.01.2009 09:08:54 |
|