Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2025, 02:27:48
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
... Cum s-a întors la credință antrenorul crescut în „marxism – leninism” [/url]
Ce titluri imbecile inventeaza ziaristii de acum.
Scriu de parca serviciile de aparare si protectie a tarii, reprezentate solid SI prin cluburile Dinamo si Steaua erau niste mostruozitati ateiste dezumanizate si fara suflet.
Copil fiind am fost la nenumarate nunti si botezuri ale reprezentantilor si armata, militie, chiar si pompieri(tot armata). Si ei erau la fel de oameni care isi doreau din tot sufletul ca taina cununiei a botezului sa faca parte din fiinta lor individuala si de familie. Voiau indiferent de ideologia statala, sa aibe familii si copii sanatosi si Mantuire!
Ce stiu ziaristii astia platiti sa manance rahat acum? Efectiv ...niste limbrici!
Vechi 19.03.2025, 14:36:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Becali spune că Simion conduce partidul din scurt dar el face schimbările peste antrenori, fără școală de antrenori, fără studii, i-a umilit pe Lăcătuș, Dorinel, Hagi figuri consacrate prin muncă:

Gigi Becali a recunoscut: "Sunt stăpân la echipă!"
https://youtu.be/0RFljVB87UU?t=364
Vechi 21.03.2025, 07:11:51
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Implicit

Citat:
Becali spune că Simion conduce partidul din scurt dar el face schimbările peste antrenori, fără școală de antrenori, fără studii, i-a umilit pe Lăcătuș, Dorinel, Hagi figuri consacrate prin muncă:

Gigi Becali a recunoscut: "Sunt stăpân la echipă!"
https://youtu.be/0RFljVB87UU?t=364
Treaba e ca Becali se folosește de oricine și orice, exact asa cum ai spus. Dar la rândul lui poate fi folosit de tot felul de alți indivizi. De obicei pentru distragere mediatica ca doar pentru atâta-i bun :)))
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Vechi 22.03.2025, 00:20:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Becali face clăbuci din nou:

https://www.youtube.com/watch?v=Gb-sZpEsqnY
Vechi 22.03.2025, 03:59:34
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Becali face clăbuci din nou:

https://www.youtube.com/watch?v=Gb-sZpEsqnY
Mai mult m-a interesat lumea cersetoare care il asteapta la poarta sa iasa. Interesant. Oare pe ei ii anunta cineva cand isi face Becali aparitia sau cum.
Eu de fiecare data cand sunt in zona trec pe acolo in plimbare nu-i nimeni in afara de calugarul angajat pe post de Portar.
Vechi 22.03.2025, 07:39:32
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Mai mult m-a interesat lumea cersetoare care il asteapta la poarta sa iasa. Interesant. Oare pe ei ii anunta cineva cand isi face Becali aparitia sau cum.
Eu de fiecare data cand sunt in zona trec pe acolo in plimbare nu-i nimeni in afara de calugarul angajat pe post de Portar.
Eh... la urma urmei, pentru bani de bere sau țigări, se duc si-si dau mare importanta.

Eu de fiecare data când sunt în zona trec pe acolo in plimbare nu-i nimeni în afara de călugărul angajat pe post de Portar. - :)))) asta chiar ma face sa rad
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Vechi 22.03.2025, 19:23:41
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Chiar e un călugăr portar acolo, e și amuzantă formularea și tristă în același timp că un călugăr n-ar trebui să stea în afara mănăstirii pt mult timp.
Vechi 22.03.2025, 20:36:15
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Chiar e un călugăr portar acolo, e și amuzantă formularea și tristă în același timp că un călugăr n-ar trebui să stea în afara mănăstirii pt mult timp.
Daca nu ma insel stiu ca Gigi i-a construit si un schit undeva prin curte sau chiar in palat din cate mi-amintesc, lucru care-i confera o legitimitate omului.
Vechi 23.03.2025, 03:43:57
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca nu ma insel stiu ca Gigi i-a construit si un schit undeva prin curte sau chiar in palat din cate mi-amintesc, lucru care-i confera o legitimitate omului.
Călugărul nu ar trebui să înopteze în afara mănăstirii, asta e o struțo-cămilă făcută de jiji, cu călugări portari, călugări care dorm la palat șamd.
Și cu schit în curtea palatului nu am mai auzit.
Vechi 23.03.2025, 09:16:17
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Călugărul nu ar trebui să înopteze în afara mănăstirii, asta e o struțo-cămilă făcută de jiji, cu călugări portari, călugări care dorm la palat șamd.
Și cu schit în curtea palatului nu am mai auzit.
Asa este! Un calugar se dedica complet, trup și suflet pentru viața duhovniceasca, departe de ceea ce se consideră că sunt "plăceri pământești". Normal ca e o mare bătăie de joc ce face Jiji.

Mai interesant este... cam cati din aia care dorm pe acolo pe la palat sunt intr-adevar călugări sau doar simpla garda de corp a lui Jiji :))

Reply With Quote
Răspunde