![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scriu de parca serviciile de aparare si protectie a tarii, reprezentate solid SI prin cluburile Dinamo si Steaua erau niste mostruozitati ateiste dezumanizate si fara suflet. Copil fiind am fost la nenumarate nunti si botezuri ale reprezentantilor si armata, militie, chiar si pompieri(tot armata). Si ei erau la fel de oameni care isi doreau din tot sufletul ca taina cununiei a botezului sa faca parte din fiinta lor individuala si de familie. Voiau indiferent de ideologia statala, sa aibe familii si copii sanatosi si Mantuire! Ce stiu ziaristii astia platiti sa manance rahat acum? Efectiv ...niste limbrici!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]()
Becali spune că Simion conduce partidul din scurt dar el face schimbările peste antrenori, fără școală de antrenori, fără studii, i-a umilit pe Lăcătuș, Dorinel, Hagi figuri consacrate prin muncă:
Gigi Becali a recunoscut: "Sunt stăpân la echipă!" https://youtu.be/0RFljVB87UU?t=364
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu de fiecare data cand sunt in zona trec pe acolo in plimbare nu-i nimeni in afara de calugarul angajat pe post de Portar.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu de fiecare data când sunt în zona trec pe acolo in plimbare nu-i nimeni în afara de călugărul angajat pe post de Portar. - :)))) asta chiar ma face sa rad
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar e un călugăr portar acolo, e și amuzantă formularea și tristă în același timp că un călugăr n-ar trebui să stea în afara mănăstirii pt mult timp.
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu ma insel stiu ca Gigi i-a construit si un schit undeva prin curte sau chiar in palat din cate mi-amintesc, lucru care-i confera o legitimitate omului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și cu schit în curtea palatului nu am mai auzit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai interesant este... cam cati din aia care dorm pe acolo pe la palat sunt intr-adevar călugări sau doar simpla garda de corp a lui Jiji :))
|