![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ronald Reagan a fost un presedinte foarte bun cu multa carisma si priza la public insa el a fost o exceptie. Pur si simplu naucea lumea cind vorbea |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu ne-a dat prin Psalmii inspirati lui David prin Duhul Sfant invatatura vesnic valabila. |
|
|||
|
|||
![]()
Am vorbit aseara cu niste prieteni, care au antena parabolica si sunt la curent cu alegerile, dar nu au auzit de candidatura lui Miron Cozma. Sunteti sigur ca va candida?
La orice angajare se cere cazierul...numai la candidatura la Presedintie nu?!? Cum devine cazul? Dar s-au mai vazut cazuri, care au dat si rezultate: Epoca de Aur! |
|
||||
|
||||
![]()
Oho,d-le Andreicozia,ăta intelepciune!m-ai lasat fara cuvinte.multumesc pentru iluminare
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Saptamana trecuta a fost pe RTV (Realitatea) un interviu scurt cu Miron Cozma care a declarat ca infiinteaza Partidul Muncitorilor si ca spera ca acest partid sa-i sustina candidatura la presedintie. Atat si nimic mai mult.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Trist; foarte trist!
Si atunci nu e Duda un candidat care se distinge putin de restul? Sa avem rabdare si sa punem intuitia la treaba, pentru a nu ne lasa pacaliti de nimeni. Din pacate saracia din tara va ceda la argumentele forte ale unora: pachetele de mancare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu voi pune stampila pe un membru al casei regale nici sa stiu ca nu am ce manca. Prefer sa mor ori sa-mi tai mana si nu as face asa ceva pentru banii pe care Mihai i-a pretins si i-a primit de la statul roman... Toti sunt la fel - oportunisti - traiesc ca niste paraziti, pe spinarea unui popor batut de soarta si de Dumnezeu.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Silvia, dar nu numai regele a primit bani sau casa inapoi; sunt multi care au beneficiat de retrocedari. Nu e normal sa primesti inapoi ce-i al tau, dupa ce ti s-a luat proprietatea cu japca?
Pune-te in locul pagubitului si vezi cam ce simte cel, care ramane fara proprietate si eventual a mai fost bagat si in inchisoare pentru ca era intelectual, cum s-a intamplat dupa 1948; sau pentru ca a plecat in strainatate, ca mine. Daca ai fi tu una dintre acestia, nu ai cere inapoi ceea ce-ti apartine de drept? Eu inteleg situatia, caci si bunicului meu i s-a luat casa in care locuia si atelierul pe care il avea si din care isi castiga existenta. Abia anul trecut am primit inapoi terenul pe care a fost acel atelier. Silvia, pe tine te deranjeaza nedreptatile, dar nu accepti indreptarea acelor nedreptati? Asa ceva nu se poate. Cred ca nu ai stat sa meditezi destul asupra acestui lucru. Cat timp nu se remediaza aceste nedreptati, nu exista sansa de indreptare a situatiei din Romania. Doar despre asta discutam noi aici... Pana nu se face dreptate, vor veni tot din aceia, care vor permite nedreptatea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa alegeri - el a iesit victorios si a pus o lege noua: nici un presedinte nu poate fii anchetat de politie. Deci... nu te mira Anca draga! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa alegeri - el a iesit victorios si a pus o lege noua: nici un presedinte nu poate fii anchetat de politie. Deci... nu te mira Anca draga! Trebuie vazut aici, si faptul ca cine nu a iesit din tara, vede doar realitatatea de acolo, e greu sa faca o comparatie cu viata in alte tari, politica de afara. Deci, oamenii trebuie sa fie dispusi pentru schimbari , daca este intr-devar ceea ce ei doresc. Tu, Anc, esti sigura ca toti doresc o schimbare in bine? La nou? Multi se tem de nou, deoarece asa au loc de munca stabil, nu trebuie sa se bata cu nimeni...deci... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Manastirea Radu Voda | modoran mariana | Intrebari utilizatori | 7 | 21.04.2012 22:29:43 |
radu voda | cristina mioara | Generalitati | 1 | 28.07.2011 21:11:10 |
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei | hmiron | Generalitati | 4 | 02.09.2009 15:16:02 |
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! | radulia | Umanitare | 2 | 18.05.2008 21:00:54 |
|