![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu m-am referit strict la cuvânt, nu la exprimare în general, așa că nu mai exagera ! Nu știu cum rămân "ei", dar nici voi nu puteți fără "ei" și nici noi fără voi . Că avantajul este la noi, e incontestabil , dar fiecare după cum se păstrează până la urmă.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Indiferent cum am spune-o ,femeile au nevoie de barbati,si barbatii de femei,pentru a se completa reciproc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Da,e frumos asa,doar ca eu nu tin minte nici macar un singur prieten caruia sa ii fi putut arata un alt barbat care avea niste calitati,pur si simplu admirativ si sa il vad ca apreciaza asta,dimpotriva!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i un capăt de țară ! Să fim normali, asta contează cel mai mult, și când ne uităm înapoi în viața noastră să nu avem regrete sau remușcări, și mult mai important să învățăm din greșelile trecutului. Viața merge înainte !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si cred ca ar fi bine daca s-ar ajunge la un echilibru,altfel de o parte ori alta se vor acumula frustrari ce vor deteriora in timp relatia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 17:15:44 |
Doctrina socului- mersul lumii | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 06.06.2012 19:29:32 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
plaja versus rugaciune | jenica | Generalitati | 29 | 01.08.2007 07:50:09 |
|