Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2009, 10:42:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Ok, dar instinctul este absolut similar cu cel al animalelor...astfel, nu cred ca am exagerat si nici ca m-am exprimat vulgar. Dar, nu mai conteaza, puteti sa-i numiti oricum, ei tot astfel vor ramane.
Eu m-am referit strict la cuvânt, nu la exprimare în general, așa că nu mai exagera ! Nu știu cum rămân "ei", dar nici voi nu puteți fără "ei" și nici noi fără voi . Că avantajul este la noi, e incontestabil , dar fiecare după cum se păstrează până la urmă.
Vechi 13.07.2009, 10:48:03
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Eu m-am referit strict la cuvânt, nu la exprimare în general, așa că nu mai exagera ! Nu știu cum rămân "ei", dar nici voi nu puteți fără "ei" și nici noi fără voi . Că avantajul este la noi, e incontestabil , dar fiecare după cum se păstrează până la urmă.
Acum discutia ar putea ajunge la ceva de genul"Daca Dumnezeu L-a creat prima data pe Adam, adica pe barbat, de ce a fost nevoie sa o mai creeze si pe Eva, adica pe femeie?"
Indiferent cum am spune-o ,femeile au nevoie de barbati,si barbatii de femei,pentru a se completa reciproc.
Vechi 13.07.2009, 10:56:26
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tia Vezi mesajul
Acum discutia ar putea ajunge la ceva de genul"Daca Dumnezeu L-a creat prima data pe Adam, adica pe barbat, de ce a fost nevoie sa o mai creeze si pe Eva, adica pe femeie?"
Indiferent cum am spune-o ,femeile au nevoie de barbati,si barbatii de femei,pentru a se completa reciproc.
Exact, o dovadă o avem chiar aici în discuția ce o purtăm, dragă Tia !
Vechi 13.07.2009, 11:03:03
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Foarte pertinentă postarea ta . Așa este Tia ! Eu chiar îi arăt soției , când văd ceva frumos și demn de admirat, totul e să ne stăpânim gândurile, pe cât putem . . .
Da,e frumos asa,doar ca eu nu tin minte nici macar un singur prieten caruia sa ii fi putut arata un alt barbat care avea niste calitati,pur si simplu admirativ si sa il vad ca apreciaza asta,dimpotriva!
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 11:05:19
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cu siguranta!Si atata vreme cat se intelege ca suntem aici intr-o relatie de completare si nu de competitie,ca ne datoram respect unii altora si ca ce doare pe un barbat doare si pe o femeie si invers...eu zic ca se poate vorbi de armonie in cuplu si de intelegerea acestei legaturi la un cu totul alt nivel.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 11:05:41
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Sa stii ca si imbatranirea, si transformarea organismului odata cu varsta, sau odata cu nasterea de prunci...TOT LUCRAREA MAINILOR LUI DUMNEZEU ESTE, ...nu doar frumusetea. Putem sa le admiram deopotriva, daca este sa fim obiectivi si , cu adevarat fascinati de Lucrarea Mainilor Lui Dumnezeu.
Da, si cu varsta apar mai mult in afara trasaturile ascunse, bune sau rele. De aceea unii oameni se infrumuseteaza cu varsta, altii se uratesc. Vorbesc acum de frumusetea care vine din adanc, si uratenia la fel, nu de celulita si de taria sanilor etc.
Vechi 13.07.2009, 11:07:52
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Da,e frumos asa,doar ca eu nu tin minte nici macar un singur prieten caruia sa ii fi putut arata un alt barbat care avea niste calitati,pur si simplu admirativ si sa il vad ca apreciaza asta,dimpotriva!
Nu-i un capăt de țară ! Să fim normali, asta contează cel mai mult, și când ne uităm înapoi în viața noastră să nu avem regrete sau remușcări, și mult mai important să învățăm din greșelile trecutului. Viața merge înainte !
Vechi 13.07.2009, 11:22:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu-i un capăt de țară ! Să fim normali, asta contează cel mai mult, și când ne uităm înapoi în viața noastră să nu avem regrete sau remușcări, și mult mai important să învățăm din greșelile trecutului. Viața merge înainte !
Evident ca nu este un capat de tara,nici nu se pune problema,doar ce am vrut sa subliniez este faptul ca majoritatea barbatilor nu sunt la fel de toleranti cu un astfel de comportament din partea femeilor.
Si cred ca ar fi bine daca s-ar ajunge la un echilibru,altfel de o parte ori alta se vor acumula frustrari ce vor deteriora in timp relatia.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 11:30:17
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
toate trecute de 40 ani. Bineinteles, toate doamnele erau durdulii si cu celulita din crestet pana in talpi.
In cazul asta ar fi bine sa dau fuguta la oglinda.. caci si eu fac 40 in curand... oare asa ar rade si de mine alte "floricele" proaspete de pe plajele mioritice???.. Noroc ca niciodata nu mi-a placut sa ma expun pe plaja, privirilor curioase.. nici macar in vremurile de glorie ale tineretii, cand nu eram "durdulie si cu celulita din crestet pana-n talpi"
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 11:36:12
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Evident ca nu este un capat de tara,nici nu se pune problema,doar ce am vrut sa subliniez este faptul ca majoritatea barbatilor nu sunt la fel de toleranti cu un astfel de comportament din partea femeilor.
Si cred ca ar fi bine daca s-ar ajunge la un echilibru,altfel de o parte ori alta se vor acumula frustrari ce vor deteriora in timp relatia.
O , ce bun e echilibrul ăsta ! Multe ar fi minunate de ar fi aces echilibru de care mai tot timpul aduc eu aminte pe forumul ăsta . Din păcate este foarte fragil, un mic pas, foarte mic chiar, greșit dărâmă acest echilibru. Într o relație , important ca în momentele mai puțin plăcute, unul din cei doi să știe să cedeze , iar focarul neânțelegerii se va stinge foarte repede. Să învățăm din fiecare clipă care trece, să ne cunoaștem slăbiciunile , să ni le acceptăm, dar în același timp să cunoaștem si slăbiciunile partenerului și în același timp să i le acceptăm. Găsind numitorul comun , relația va fi OK ! Echilibru, realism și discernământ !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: caminaris Tinuta in Biserica 28 03.01.2013 17:15:44
Doctrina socului- mersul lumii Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 3 06.06.2012 19:29:32
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare mara2008 Generalitati 7 25.12.2009 22:35:45
plaja versus rugaciune jenica Generalitati 29 01.08.2007 07:50:09