![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.faptul ca multi cred ca nu sunt dovezi exista din cauza ca multi au auzit si spun dupa ureche.eu unul am absolvit biologia si studiez acum biodiversitatea la master, vad dovezi zilnic.si multi profesori de liceu nu au citit indeajuns etc... 3.nu confunda ateismul cu evolutionismul. din ce spui tu reiese ca cei care cred in evolutionism sunt atei. 4.nu iti baza convingerile doar de pe urma unor filme. Evolutionismul NU E O CREDINTA!! Sunt fapte demonstrabile si demonstrate(unele)- STIINTA, nu inteleg de ce le bagi in aceeasi oala cu credintele. Cred ca inainte de a crede toate prostioarele difuzate de media, cum ar fi filme sau documentare manipulante, mai bine ai citi niste carti interesante...cum ar fi Mainuta goala de D. Morris, Peloebiologia de pr. Cojocaru sau Origini si apoi sa vii.Biblia ai citit-o dar Origini nici macar nu ai deschis-o banuiesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S'acum fiecare cu "Biblia" lui, chiar daca'i zice originix, paleovrajeala sau cimpa-zeu' nu stiu cum...
|
|||
|
|||
![]()
macar citeste inainte sa postezi...n-am folosit verbul a crede pentru persoana mea...doar in ceea ce priveste cartile respective
Last edited by mrsadic; 22.05.2010 at 01:24:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Am citit, am citit, si iar am citit, si troglodit cum mi's, tot aia'nteleg, ce sa-i faci, poate's io mai tare la scufita...
|
|||
|
|||
![]()
dam...verbul "cred" de la punctul 2 era folosit ptr pers. a III(ei,ele) plural. e incurcata limba romaneasca...>:) get it? ca alfel nu inteleg nici eu unde vezi...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
exact! nici eu n-am inteles faza.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alt exemplu....exista o specie de caprina care se ridica in 2 picioare sa ajunga la unele frunze...exista functia si utilitatea dar nu au evoluat in alta specie. O ADAPTARE mai mult sau mai putin evidenta la mediu nu inseamna evolutie.Uite-te la specia noastra cate functii avem..fiecare face ceva diferit mai bine sau mai rau.Un gimnast extrem de bun nu e o alta specie. Observ ca nu ai notiuni de baza...si e normal sa pui atatea intrebari dar raspunsul nu il vei gasi in documentare de genu ala. Last edited by mrsadic; 23.05.2010 at 23:46:46. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt usor dezorientata.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|