![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O seara placuta in continuare :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apostol (grec.: απόστολος/apóstolos; ebraică: șaliah) înseamnă trimis, sol. Toți cei trimiși de Domnul au fost apostoli. Apostoli au fost mai mulți. Cei doisprezece au avut și vor avea un rol aparte, dar încă de pe vremea lor erau mai mult de doisprezece apostoli. La un moment dat, în afară de cei 12 au mai fost alți 70 apostoli (trimiși): (Luca. 10,1): Iar după acestea, Domnul a ales alți șaptezeci (și doi) și i-a trimis câte doi înaintea feței Sale, în fiecare cetate și loc, unde Însuși avea să vină. Și Pavel a fost trimis de Domnul, ca să propovăduiască la neamuri: (Romani, 1, 1): Pavel, rob al lui Iisus Hristos, chemat de El apostol, rânduit pentru vestirea Evangheliei lui Dumnezeu... Deci și Pavel a fost apostol. |
|
||||
|
||||
![]()
Tot discutati si aici cu sectarii. Ati ajuns la vreun rezultat? Anuntati-ma si pe mine daca tot discutand pe forum ati gasit ''religia adevarata''.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne bucuram ca urmaresti cu interes dicutiile. Ne pare rau ca nu poti participa si tu pentru ca esti nevoit sa-ti asculti propriile sfaturi.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Religia curată și nepângărită înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să ai grijă de orfani și de văduve în necazurile lor și să te păstrezi neîntinat de lume." (Iacov 1,27 versiunea NTR) |
|
||||
|
||||
![]()
Sectarii sunt foarte periculosi si indrazneti. Cine, in biserica ortodoxa te obliga sa bei, sa fumezi, sa mergi la distractii...Este o scuza palida pentru cei care se scuza ca au parasit credinta adevarata. Ii condamn pentru faptul ca si-au parasit credinta stramoseasca fara sa stie ce comoara parasesc. Sa mai mediteze... Cine ma opreste sa nu fiu amabil, sa nu fac fapte bune, sa nu fiu milostiv... Sunt rataciti cu adevarat si repet, foarte vicleni si obraznici. Mai sunt si interesati material. Departe de ei... Sa revina la credinta cea dreapta.Sunt in completa ratacire.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine-ți dă dreptul să faci un pas înainte după ce-i judeci? Cine-ți dă dreptul să-i și condamni? Îți mai lipsește doar oportunitatea... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce facem cu sectarii care nu au parasit niciodata credinta adevarata? Ei asa sau nascut: direct sectari. Fata de ei aveti aceeasi crestineasca atitudine de...condamnare? |
|
|||
|
|||
![]()
Pacat ca aceasta comoara determina asemenea atitudini. Mai bine sarac si curat...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca inca nu ai observat, nicidecum ortodocsii nu sunt aceia care va cer voua sa ne priviti mai ingaduitor, sa ne iubiti, si sa nu va uitati chioras la noi...si asta pentru ca nu ne intereseaza ce credeti voi, si ce faceti voi in casele voastre de adunare! Lasa oamenii sa spuna ce vor, pentru ca mie mi se pare mai mic pacatul de a spune un adevar intr-o maniera deranjanta pentru un sectar, decat pacatul ereziei! Si ereticii, aia pe care nu ii apreciezi tu de prin jurul cultului tau...tot cu vorbe frumoase au indus oameni in eroare...asa ca vorbele frumoase, in spatele carora se ascunde mult mucegai...sunt =0... ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|