Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2010, 22:25:33
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
MUhahaha, Planul meu diabolic este un succes, acest topic are acum cele mai multe raspunsuri din sectiunea generalitati, MUHAHAHAHAHHA!!!
:)) :)) felicitari!
Vechi 19.01.2010, 22:26:37
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Sa inteleg ca nu ai simtul umorului si ca orice tentativa de umor in fata ta oricat de buna sau rea este intalnita cu ostilitate?
Poate am glumit cind am zis ca esti prost
Sau iti lipseste simtul umorului?
Vechi 19.01.2010, 22:29:10
Imogene's Avatar
Imogene Imogene is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Poate am glumit cind am zis ca esti prost
Sau iti lipseste simtul umorului?
topcat, mi se pare simpatica verisoara ta. :))) imi da buna dispozitie.
Vechi 19.01.2010, 22:29:18
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
:)) :)) felicitari!
Bravo ateutule !
Eu te am felicitat inca de cand aveai doar vreo 20 de pagini :)
Si cine,ce a castigat?Eu am luat cat ceva de la voi,adica aveam oricum,logica pina la detaliu.
dar voi ati luat ceva credinta?Macar o farama?
Nu de noi sa iti fie frica,ci de Cel ce e pescar de oameni !
Vechi 19.01.2010, 22:33:33
Senior Member

Implicit

ei, haideti, oameni buni. eu chiar ma amuz. nu va mai certati. mai bine sa avem o discutie constructiva, cum ar fi...faptul ca Dumnezeu e Dragoste si e cu noi si aici pe forum.:)
Vechi 19.01.2010, 22:37:06
Imogene's Avatar
Imogene Imogene is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2010
Implicit

am dat citat din greseala acolo. chiar imi place maimutica, fara ironii ascunse. :)
Vechi 19.01.2010, 22:51:13
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Iată un exemplu, aproape penibil, cum își fac unii și alții treabă pe acest forum unde chiar ar trebui să se discute lucruri serioase. Aproape 1000 de posturi din care, nu cred că-mi poate demonstra nimeni contrariul dar sunt bucuros dacă ar încerca, nu găsim nimic folositor. Amicul nostru ateu a observat, pesemne, că aici provocatorii pot declanșa cu succes polemici prost orientate și a aruncat și el o mănușă și mulți dintre noi s-au grăbit să o ridice.
Din felul cum a fost numit acest topic ne puteam da seama că autorul face parte din categoria, tot mai numeroasă în mediul digital, a persoanelor care primesc atenție dacă reușesc să irite, să enerveze, să producă stupoare. Adică ce să te întrebăm domnule ateu, de vreme ce Petre Țuțea a definit cu suficientă claritate și expresivitate, condiția oamenilor care trăiesc ca și când Dumnezeu n-ar exista? Ce să te întreb, domnule ateu? Să mă apuc să fac psihanaliză ca să ajung rădăcina convingerilor tale? Mulți frați întru necredință ai d-tale nu fac din acestă privațiune un titlu de glorie, condiderând mai degrabă incapacitatea de a crede o infirmitate, o dramă generatoare de frustrări greu de suportat.
Alminteri, stimate domn autointitulat ateu, d-ta ești un ateu atipic, de vreme ce te-ai hotărât să propovăduiești printre creștini credința că existența e absurdă în esența ei ultimă și că ființarea e un accident, o anomalie a materiei care s-a pomenit într-o zi din senin conștientă de sine.
Îți pierzi timpul degeaga, pentru că n-am auzit de creștini practicanți convertiți la ateism. În schimb de foști atei e plin inclusiv sinaxarul.
Vechi 19.01.2010, 22:53:19
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Iată un exemplu, aproape penibil, cum își fac unii și alții treabă pe acest forum unde chiar ar trebui să se discute lucruri serioase. Aproape 1000 de posturi din care, nu cred că-mi poate demonstra nimeni contrariul dar sunt bucuros dacă ar încerca, nu găsim nimic folositor. Amicul nostru ateu a observat, pesemne, că aici provocatorii pot declanșa cu succes polemici prost orientate și a aruncat și el o mănușă și mulți dintre noi s-au grăbit să o ridice.
Din felul cum a fost numit acest topic ne puteam da seama că autorul face parte din categoria, tot mai numeroasă în mediul digital, a persoanelor care primesc atenție dacă reușesc să irite, să enerveze, să producă stupoare. Adică ce să te întrebăm domnule ateu, de vreme ce Petre Țuțea a definit cu suficientă claritate și expresivitate, condiția oamenilor care trăiesc ca și când Dumnezeu n-ar exista? Ce să te întreb, domnule ateu? Să mă apuc să fac psihanaliză ca să ajung rădăcina convingerilor tale? Mulți frați întru necredință ai d-tale nu fac din acestă privațiune un titlu de glorie, condiderând mai degrabă incapacitatea de a crede o infirmitate, o dramă generatoare de frustrări greu de suportat.
Alminteri, stimate domn autointitulat ateu, d-ta ești un ateu atipic, de vreme ce te-ai hotărât să propovăduiești printre creștini credința că existența e absurdă în esența ei ultimă și că ființarea e un accident, o anomalie a materiei care s-a pomenit într-o zi din senin conștientă de sine.
Îți pierzi timpul degeaga, pentru că n-am auzit de creștini practicanți convertiți la ateism. În schimb de foști atei e plin inclusiv sinaxarul.
noi tocmai ne bucuram, intr-un moment de reculegere, ca Dumnezeu, care este Dragoste, este cu noi chiar si aici pe forum. Vrei sa te bucuri si tu cu noi?
Vechi 19.01.2010, 22:57:27
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ai mare dreptate,Dumnezeu nu doarme,El doar are indeunga rabdare cu toti oamenii !
El stie sufletele tuturor,inclusiv atei fiind,si gaseste caile miraculoase pentru fiecare,cand si cel mai inversunat necredincios ,ajunge sa il descopera cu uimire .
"Binecuvantat esti Doamne ca ai ascuns acestea de cei intelepti si le-ai aratat pruncilor !"
Vechi 19.01.2010, 22:59:22
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Ai mare dreptate,Dumnezeu nu doarme,El doar are indeunga rabdare cu toti oamenii !
El stie sufletele tuturor,inclusiv atei fiind,si gaseste caile miraculoase pentru fiecare,cand si cel mai inversunat necredincios ,ajunge sa il descopera cu uimire .
"Binecuvantat esti Doamne ca ai ascuns acestea de cei intelepti si le-ai aratat pruncilor !"
Amin! :)...........
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58