![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
:)) :)) felicitari!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau iti lipseste simtul umorului? |
|
||||
|
||||
![]()
topcat, mi se pare simpatica verisoara ta. :))) imi da buna dispozitie.
|
|||
|
|||
![]()
Bravo ateutule !
Eu te am felicitat inca de cand aveai doar vreo 20 de pagini :) Si cine,ce a castigat?Eu am luat cat ceva de la voi,adica aveam oricum,logica pina la detaliu. dar voi ati luat ceva credinta?Macar o farama? Nu de noi sa iti fie frica,ci de Cel ce e pescar de oameni ! |
|
|||
|
|||
![]()
ei, haideti, oameni buni. eu chiar ma amuz. nu va mai certati. mai bine sa avem o discutie constructiva, cum ar fi...faptul ca Dumnezeu e Dragoste si e cu noi si aici pe forum.:)
|
|
||||
|
||||
![]()
am dat citat din greseala acolo. chiar imi place maimutica, fara ironii ascunse. :)
|
|||
|
|||
![]()
Iată un exemplu, aproape penibil, cum își fac unii și alții treabă pe acest forum unde chiar ar trebui să se discute lucruri serioase. Aproape 1000 de posturi din care, nu cred că-mi poate demonstra nimeni contrariul dar sunt bucuros dacă ar încerca, nu găsim nimic folositor. Amicul nostru ateu a observat, pesemne, că aici provocatorii pot declanșa cu succes polemici prost orientate și a aruncat și el o mănușă și mulți dintre noi s-au grăbit să o ridice.
Din felul cum a fost numit acest topic ne puteam da seama că autorul face parte din categoria, tot mai numeroasă în mediul digital, a persoanelor care primesc atenție dacă reușesc să irite, să enerveze, să producă stupoare. Adică ce să te întrebăm domnule ateu, de vreme ce Petre Țuțea a definit cu suficientă claritate și expresivitate, condiția oamenilor care trăiesc ca și când Dumnezeu n-ar exista? Ce să te întreb, domnule ateu? Să mă apuc să fac psihanaliză ca să ajung rădăcina convingerilor tale? Mulți frați întru necredință ai d-tale nu fac din acestă privațiune un titlu de glorie, condiderând mai degrabă incapacitatea de a crede o infirmitate, o dramă generatoare de frustrări greu de suportat. Alminteri, stimate domn autointitulat ateu, d-ta ești un ateu atipic, de vreme ce te-ai hotărât să propovăduiești printre creștini credința că existența e absurdă în esența ei ultimă și că ființarea e un accident, o anomalie a materiei care s-a pomenit într-o zi din senin conștientă de sine. Îți pierzi timpul degeaga, pentru că n-am auzit de creștini practicanți convertiți la ateism. În schimb de foști atei e plin inclusiv sinaxarul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El stie sufletele tuturor,inclusiv atei fiind,si gaseste caile miraculoase pentru fiecare,cand si cel mai inversunat necredincios ,ajunge sa il descopera cu uimire . "Binecuvantat esti Doamne ca ai ascuns acestea de cei intelepti si le-ai aratat pruncilor !" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|