...
stau doar shi ma uit cum shi eu eram asha...pana cand , shi am sa ii multzumesc Bunului Dumnezeu pentru asta in fiecare zi toata viatza mea , mi-a luminat ochii.cautam tot felul de explicatzii pe discovery , spuneam ca Biserica este o forma de manipulare etc crede-ma shtiu textele pe derost de cate ori le-am spus shi din pacate le mai shi credeam.ce este foarte interesant este ca de cand L-am descoperit sau...redescoperit...sau m-am reintors sau oricum ar fi...de cand m-am trezit la realitate ma uit la discovery shi citesc articole si ma uit la tv si citesc cartzi shtiintzifice shi chiar nu mai imi pun asha multe intrebari pentru ca am raspunsuri.nu shtiu daca ai avut curiozitatea sa citeshti pe acest site la sectziunea Acatiste- Acatist de multumire Slava Lui Dumnezeu Pentru Toate.citit cu atentie poate te va pune un pic pe ganduri.oricum tot ce pot spune e ca alaturi de Dumnezeu traiesc in lumina shi am gasit raspuns la aproape toate intrebarile mele esentziale...de unde vin...ce caut aici...ce am de facut shi incotro trebuie sa ma indrept...cine sunt shi ce misiune am.cam atat...itzi doresc sa itzi lumineze shi tzie Dumnezeu calea daca a venit momentul pentru tine cum mi-a luminat-o pe a mea...abia atunci vei realiza shi cat de rau itzi va parea de perioada asta de acum.vorbesc din proprie experientza.
ah shi inca ceva...shi Darwin are dreptate...tot Dumnezeu l-a facut shi pe el :)) tzi-ash recomanda nishte cartzi care itzi pot da argumente de ce shi Biserica are dreptate shi Darwin are dreptate shi cei care sustzin Big Bangul au dreptate...tot Dumnezeu le-a facut shi pe-astea indiferent cum a evoluat lumea shi din ce...tot Dumnezeu a facut aparitzia , evolutzia tot El a ingaduit disparitzia shi tot asha.Sincer reconsidera-tzi parerile ca....nu shtiu daca sa itzi spun sper sa nu te jignesc...eshti in urma in idei shi sustzii lucruri pe care nici tu nu le intzelegi.cauta-tzi calea roaga-l pe Doamne Doamne sa tzi-o arate shi dupa formuleaza-tzi teorii sau fii de acord cu unele sau cu altele.shtii...1000 de vorbe nu fac un ban cum nici 1000 de cartzi nu fac cat o ora de practica.mai gadeshte-te.bye
p.s.cred in reincarnare , in viatza de dupa moarte , cred numai intru unul Dumnezeu , cred ca nimic nu este permis shi nu se face fara Voia Lui Suprema si fara ingaduintza Lui.Nu am stat sa citesc toate postarile dar sincer din ce am vazut am o parere : nu potzi afirma ca acceptzi reincarnarea cat timp il negi pe Dumnezeu.shi este ceva normal pentru atei sa sustzina ca accepta reincarnarea shi ca accepta yoga shi ca accepta multe din pacate ar trebui anuntzatzi ca Dumnezeu le permite shi El le-a facut pe toate.te contrazici singur cu multe dar nu e treaba mea.nu vreau sa ma repet dar shtiu ce simt eu shi cat de ...cat itzi doresc sa vezi cu ochii tai ca Dumnezeu exista...ca itzi raspunde...ca potzi vorbi cu el...si multe altele.in fine.ah shi apropo...daca tzi se pare ca vorbesc ca nush ce "habotnica" si nebuna si...ca shtiu ca in sinea ta cam ai pareri de gen...le-am avut shi eu...afla ca am 23 de ani...am fumat , am baut , am luat droguri ushoare , mai pe scurt am facut destule, inca ma duc prin cluburi dar beau suc si ceai...sunt un om cat se poate de comun...singura diferentza este ca atunci cand aveam pareri ca ale tale traiam fara Dumnezeu , acum traiesc alaturi de Dumnezeu , imi doresc din tot sufletul sa ajung sa traiesc in Dumnezeu si mai bine ash arde de vie decat sa ma trezesc intr-o dimineatza shi sa nu Il mai aud shi sa ma reintorc la viatza pe care am dus-o.itzi doresc mult succes si...zile frumoase.
Last edited by Lorytzuka; 20.01.2010 at 03:10:14.
Motiv: completare
|