Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2012, 12:05:09
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Asta este cumva o tentativă mascată prin care recunoașteți pe față, în public, că lucrați cu Diavolul?
nu ei lucreaza cu diavolul ci diavolul lucreaza cu ei !
Vechi 27.07.2012, 12:06:10
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul
Mihai Gadea a terminat facultatea de teologie adventista, putea sa devina pastor in cultul lor, insa a ales cariera mass-media.

eu citisem ca la un moment dat chiar dorise sa intre in diplomatie acest Gadea, de religie adventista.
Vechi 27.07.2012, 12:09:26
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
acuzele de mincinos si implicit de mare escroc, sunt fondate.
Fondate pe afirmațiile dvs. - dar știți că aveți mare tupeu? Și spun doar atât căci vreau să fiu blând cu dvs. ...

Citat:
nu de mult, sunt doar saptamani, doamna "ioanna" a afirmat faptul ca adventistii reformati
Se numesc adventiștii reformiști.

Citat:
eu v-am pus intrebarea: "daca un adventist de ziua a saptea se inroleaza in armata franceza, ucigand pentru solda, i se retrage calitatea de membru in biserica?" - intrebare la care nu am primit niciun raspuns, ati ignorat-o desi am insistat asupra necesitatii unui raspuns!
Fiți liniștit, în Legiunea Franceză nu o să întâlniți niciun adventist. În armata Franței nu știu dacă există adventiști, de fapt numărul de adventiști din Franța este foarte mic. Anyway, nu cred să fie nevoie de o retragere a calității de membru, căci adventiștii nu ucid, chiar militari fiind.

Citat:
tacerea de atunci inseamna un raspuns in sensul ca adventistul poate omori pentru bani, ceea ce reformistul nu face!
Tăcerea niciodată nu înseamnă un răspuns în felul în care v-ar conveni dvs. De fapt nici nu-mi aduc aminte să-mi fi pus întrebarea în felul acesta...

Citat:
si v-ati dovedit un mare mincinos in felul acesta, inducand in eroare opinia publica, sustinand ca adventistii de ziua a saptea sunt chipurile puri si neprihaniti, neparticipand la razboaie!
Încă o dată mare atenție cu acuza de "mare mincinos", căci n-am susținut că adventiștii ar fi "puri și neprihăniți". Cât privește participarea la războaie, am susținut și susțin în continuare că adventiștii nu ucid. A fi medic militar ori sanitar în cazul unui război nu înseamnă deloc "a ucide", dimpotrivă înseamnă a salva vieți!

Citat:
iar cu privire la Gadea, sunteti singurul care spuneti ca si-a pierdut calitatea de membru AZS
Da, sunt singurul, însă sunt singurul adventist care spun asta, deci cunosc problema mai bine ca un ziarist ce poate scrie (caz real) că președintele [demis] Băsescu ar fi adventist (!!).

Citat:
nu faceti altceva decat prozelitism pentru cultul de care apartineti, prezentand numai lucrurile placute si pe cele neplacute care va stirbesc din "imaginea" creata, le dositi precum gunoiul sub pres!
Dvs. prezentați cumva numai lucrurile neplăcute ale cultului de care aparțineți? Căci pe cele (fabricat) neplăcute ale cultului adventist observ că vă face plăcere să le colportați...
Vechi 27.07.2012, 12:10:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul
Mihai Gadea a terminat facultatea de teologie adventista, putea sa devina pastor in cultul lor, insa a ales cariera mass-media.
Fiecare e liber să decidă ce vrea în dreptul lui. Așa cum sunt adventiști ce au terminat facultatea de teologie în alte culte, dar n-au ales să devină preoți în confesiunile respective.
Vechi 27.07.2012, 12:18:24
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
nu ei lucreaza cu diavolul ci diavolul lucreaza cu ei !
Să concluzionăm că este vorba despre o conlucrare în care și Diavolul lucrează cu ei și ei lucrează cu Diavolul. Diavolul câștigă în primul rând sufletele lor și ale altora, iar ei câștigă banii satanei, ai dumnezeului veacului acestuia.
Vechi 27.07.2012, 12:52:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ps: NICAIERI nu spune in Biblie ca Iuda ar fi innebunit vazand unde a dus tradarea lui si din acest motiv s-ar fi spanzurat
Doar nu ai luat de buna lozica cu "Sola Scriptura", nu?
Vechi 27.07.2012, 16:02:18
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Da, sunt singurul, însă sunt singurul adventist care spun asta, deci cunosc problema mai bine ca un ziarist ce poate scrie (caz real) că președintele [demis] Băsescu ar fi adventist (!
a fost exclus din biserica adventista? Nu cred. Daca si-a platit zeciuiala e OK nu? De ce sa-l excluda?
Vechi 27.07.2012, 16:16:09
Banned

Implicit

Citat:
a fost exclus din biserica adventista? Nu cred. Daca si-a platit zeciuiala e OK nu? De ce sa-l excluda?
Printre cele 10 puncte ce conduc la pierderea calității de membru, nu se găsește neplata zecimii.
Vechi 27.07.2012, 16:38:25
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
eu NU am cum sa inteleg sinuciderea unui om. In cazul lui Iuda nici atat. Pai timp de 3 ani de zile a auzit permanent de la Hristos invataturi despre IERTARE atat din partea omului si mai ales din partea lui Dumnezeu.
ps: NICAIERI nu spune in Biblie ca Iuda ar fi innebunit vazand unde a dus tradarea lui si din acest motiv s-ar fi spanzurat
Ma refeream la constientizarea faptului ca ai cazut din cel mai frumos loc posibil (prieten si ucenic ales al lui Hristos) la cel mai josnic statut, acela de tradator al Celui ce S-a jertfit pentru lume, desi in El nu era vina. Asta poate duce la o disperare sora cu nebunia iar moartea ar putea parea singura metoda de a scapa de ea.
Nu, nu scrie in Biblie. Nici nu am zis asta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 27.07.2012, 16:45:32
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ma refeream la constientizarea faptului ca ai cazut din cel mai frumos loc posibil (prieten si ucenic ales al lui Hristos) la cel mai josnic statut, acela de tradator al Celui ce S-a jertfit pentru lume, desi in El nu era vina. Asta poate duce la o disperare sora cu nebunia iar moartea ar putea parea singura metoda de a scapa de ea.
Nu, nu scrie in Biblie. Nici nu am zis asta.
cum am mai spus. La Iuda invataturile lui Hristos pe o ureche intra si iesea RAPID pe cealalta. De atatea ori a auzit vorbindu-se despre IERTARE. I-as fi inteles gestul doar in cazul in care Iuda i-ar fi cerut iertare lui Iisus dupa inviere si acesta nu i-ar fi acordat-o. Cred ca daca Iuda nu s-ar fi sinucis ar fi ajuns cel mai mare apostol
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09