Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
acuzele de mincinos si implicit de mare escroc, sunt fondate.
|
Fondate pe afirmațiile dvs. - dar știți că aveți mare tupeu? Și spun doar atât căci vreau să fiu blând cu dvs. ...
Citat:
nu de mult, sunt doar saptamani, doamna "ioanna" a afirmat faptul ca adventistii reformati
|
Se numesc adventiștii reformiști.
Citat:
eu v-am pus intrebarea: "daca un adventist de ziua a saptea se inroleaza in armata franceza, ucigand pentru solda, i se retrage calitatea de membru in biserica?" - intrebare la care nu am primit niciun raspuns, ati ignorat-o desi am insistat asupra necesitatii unui raspuns!
|
Fiți liniștit, în Legiunea Franceză nu o să întâlniți niciun adventist. În armata Franței nu știu dacă există adventiști, de fapt numărul de adventiști din Franța este foarte mic. Anyway, nu cred să fie nevoie de o retragere a calității de membru, căci adventiștii nu ucid, chiar militari fiind.
Citat:
tacerea de atunci inseamna un raspuns in sensul ca adventistul poate omori pentru bani, ceea ce reformistul nu face!
|
Tăcerea niciodată nu înseamnă un răspuns în felul în care v-ar conveni dvs. De fapt nici nu-mi aduc aminte să-mi fi pus întrebarea în felul acesta...
Citat:
si v-ati dovedit un mare mincinos in felul acesta, inducand in eroare opinia publica, sustinand ca adventistii de ziua a saptea sunt chipurile puri si neprihaniti, neparticipand la razboaie!
|
Încă o dată mare atenție cu acuza de "
mare mincinos", căci n-am susținut că adventiștii ar fi "
puri și neprihăniți". Cât privește participarea la războaie, am susținut și susțin în continuare că adventiștii nu ucid. A fi medic militar ori sanitar în cazul unui război nu înseamnă deloc "a ucide", dimpotrivă înseamnă a salva vieți!
Citat:
iar cu privire la Gadea, sunteti singurul care spuneti ca si-a pierdut calitatea de membru AZS
|
Da, sunt singurul, însă sunt singurul adventist care spun asta, deci cunosc problema mai bine ca un ziarist ce poate scrie (caz real) că președintele [demis] Băsescu ar fi adventist (!!).
Citat:
nu faceti altceva decat prozelitism pentru cultul de care apartineti, prezentand numai lucrurile placute si pe cele neplacute care va stirbesc din "imaginea" creata, le dositi precum gunoiul sub pres!
|
Dvs. prezentați cumva numai lucrurile neplăcute ale cultului de care aparțineți? Căci pe cele (fabricat) neplăcute ale cultului adventist observ că vă face plăcere să le colportați...