![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Am fost intrebata astazi de cineva daca cred ca si altii, care nu sunt crestini, ar putea fi mantuiti?
Bineinteles ca am raspuns nu. Pentru ca Mantuitorul spune clar: "Nimeni nu va ajunge la Tatal decat prin mine". Apoi, ma gandeam la miile de oameni, care au alte religii (hindusi, budhisti, s.a), care au trait o viata curata, fara ura, intrigi si clevetiri, au fost smeriti, plini de dragoste fata de oameni, au facut numai fapte bune... Oare acei oameni, care nu au ales ei sa fie de alta religie, ci asa s-au nascut, nu vor fi salvati de Dumnezeu? Pentru ca eu stiu ca Dumnezeu este bun si iertator... Voi ce parere aveti?
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 23:21:40 |
Actualul Papa - Exista mantuire in afara BC! | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 44 | 19.06.2012 01:57:33 |
Exista mantuire pentru cei ce mor cu datorii? | bodo1222 | Generalitati | 24 | 17.02.2010 11:14:11 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 14:48:29 |
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire | Andrei_sunt | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 18.01.2007 16:34:04 |
|