![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hotaraste-te, in or out? Citat:
Si culmea, nu e ateu. Mai sa fie.. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Majoritatea il platesc. Daca tu ai face sa zicem 1 miliard de dolari profit anual din produs, te-ai supara ca nu aci 1miliard si 100 si de 100 mil mai sunt si amariti care au parte de el gratis? Pai trebuie sa fii tare meschin.. Citat:
Citat:
Last edited by AlinB; 26.07.2011 at 20:57:46. |
|
|||
|
|||
![]()
de fapt l-am luat cu 5mil mai ieftin deca era pretul :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce invarteli ai facut tu dar daca imi arati calculator cu windows aceeasi configuratie la acelasi pret cu ala care are freedos sa linux, te cred:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci sa inteleg ca daca are protectie la copiere si muncesti sa-l spargi, nu e suficient doar un click, atunci e legitim sa-l copii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invarteli? Pate ca tu nu ai auzit de promotii. Eu l-am achizitionat la un pret de 25mil si pretul de vanzare pana la promotie si dupa era de 30(si ceva)mil... deci OS gratis. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era unul alaturi cu linux la acelasi pret si tu ai ales pacatosul de windows? Nu pot sa cred.. Dar daca totusi nu era si ala cu linux/dos la acelasi pret..da-mi voie sa cred ca valoarea lui reala ca hardware ajunsese la 20mil si astfel ai putut sa-l cumperi la 25mil si cu OS inclus.. Doar ca tu (si altii care se bucura de astfel de "promotii") inca mai aveau impresia ca e calculator de 30mil pentru ca alti producatori/magazine nu s-au grabit sa taie din pret. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum nu l-am luat pt ca avea windows ci pt faptul ca era cel mai avantajos in raport pret/performanta pt momentul respectiv. Daca doream ceva ieftin imi trimitea un priten din GB leptop second-hand la pret de nimic. As prefera sa renunt la calculator decat sa folosec Linux sau Mac OS... oricum pot folosi tel cam pt to ce fac pe PC(mai putin pt jocuri pt ca nu are GPU) |
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba de costul licentei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să admitem, însă că e așa. Probabil că în Dumnezeu pot crede fie cei care sunt proști și știu că sunt proști, adică oamenii simpli, care nu cunosc multe dar știu că nu cunosc. Pentru ei lumea care-i înconjoară e o mare necunoscută, un mister imens, și cred că Dumnezeu este explicația ultimă pentru tot. Fie cei care sunt foarte inteligenți sau care au ajuns să cunoască foarte mult, dându-și seama că ceea ce nu cunosc e cu mult mai mult decât ce cunosc. Și, din nou, sunt deschiși față de misterul care îi înconjoară. Problema este cu cei de la mijlocul intervalului, adică cei care și-au pierdut inocența omului simplu, care au început să cunoască lumea în care trăiesc, dar, desprinși de pământ și neajungând încă la cer, cred că au ajuns să știe. Se mulțumesc cu ceea ce cunosc și cred că mai mult de atât nu poate fi cunoscut; prin urmare, nu are cum să existe. Ei au certitudini care îi închid în ei înșiși, certitudinea că lumea nu e decât ceea ce cunosc ei și nimic mai mult, pe când credincioșii cred că lumea este ceea ce cunosc și mult mai mult decât atât. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedania | anisoara | Generalitati | 28 | 23.02.2013 10:58:11 |
spovedania... | myself00 | Generalitati | 2 | 25.06.2012 00:58:59 |
Spovedania | Adriana-Simona | Pocainta | 24 | 22.09.2011 21:10:10 |
Spovedania | Sf.Asteapta | Generalitati | 2 | 03.07.2010 16:04:45 |
Spovedania | arlechino | Preotul | 49 | 22.11.2008 23:04:18 |