|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Evident că nu se pomenește absolut nimic despre rolul cheie jucat de ÎPS STREZA (Liviu), dar și de alte personaje sinistre care cică ar fi fost și ar fi în subordinea lui, în felul în care FDGR și cultul luteran într-o măsură ceva mai mică și-au făcut și își ,,fac de cap", cum am demonstrat și cu alte ocazii, pe seama și de fapt cu mii sau probabil zeci de mii de preșcolari și elevi români membri ai Bisericii Ortodoxe Române (BOR), că a fost și este vorba de mai multe generații, și în condițiile în care FDGR s-a pretins și se pretinde succesoare, numai în drepturi, cum zic ei, a fostei organizații NAZISTE ,,Grupul Etnic German din România". Pentru astfel de implicări mai mult decât evident culpabile ale tăicuțului ,,părinte", nu doar că ar fi trebuit și ar trebui să fie CATERISIT, dar ar trebui să i se retragă și așa-zisele ,,cetățenii de onoare" (mai degrabă de oroare) ale județelor Brașov și Sibiu. |
|
|||
|
|||
Citat:
Chiar am văzut un fost membru de forum care și făcea tapaj că votează PNL-PSD la Locale pe facebookul său, întâmplător omul era profesor angajat la stat. Citat:
Cărțile documentar despre viața lui Arsenie Boca au fost deja publicate în 3 volume de Romeo Petrașciuc un colaborator cu Mitropolia Sibiului, cred că au mai bine de 10 ani de când au văzut lumina tiparului. Deci de vreo 10 ani Streza și amicii vor să facă lumină în cazul Arsenie Boca. Părintele Arsenie Boca în arhivele securității. Opis de documente. Vol. 1 https://www.librariasophia.ro/biogra...ol-1-7316.html Părintele Arsenie Boca în arhivele securității. Anchetele, canalul și persecuția. Vol. II https://www.librariasophia.ro/biogra...l-ii-8123.html Părintele Arsenie Boca în arhivele securității. Alungarea din monahism, calomniile și filajul. București - Drăgănescu (1960-1989) - Sinaia. Vol. III https://www.librariasophia.ro/biogra...iii-10403.html
|
|||
|
|||
Eu încep să îmi dau seama mai bine care sunt resorturi ale atitudinilor matale de nesfârșite insulte, calomnii sau aluzii calomnioase, tensionare spre ură, incitari la ură împotriva în special unor partide; este vorba despre un tipar foarte asemănător cu cel care acționa în urmă cu câțiva ani în sfera așa-zisă tefelista, de fapt terfelista, USR-ista, #rezista, neomarxista. Și unii mai pricepem de unde vine această permanentă revărsare de ură, care oarecum interesant că nu îl caracterizează prin excelență pe NIMENIUL DIABOLIC Georgică CHE GARGARA, însă se vede că debordează în sferele unor susținători de-ai lui și de-ai comanditarilor lui extremiști sionisti antiromani și antiortodocsi. S-ar părea că diferența în zona ,,comanditara" o face că unii erau așa mai sorosisti, în timp ce alții ar fi mai extremiști sionisti, dar e clar că diferența nu este atât de mare precum o cred sau vor unii să creeze iluzia...
|
|
|||
|
|||
Citat:
Iar inițiativa nu cred că are vreo legătură cu tovarășul STREZA (Liviu), de altfel nu cred că volumele au apărut cu vreun înscris la început al vreunei ,,binecuvântări" din partea personajului. Citat:
În ceea ce îl privește pe Streza, lucrurile par destul de clare, în ciuda perdelelor de fum pe care și le tot aruncă el în jur. La Sinodul din februarie acest an, când fiecare mitropolie a înaintat potențiale cazuri pentru canonizare, ,,Hermanstatul" nu a (mai) înaintat dosarul Arsenie Boca, deși putea să o facă, indiferent dacă se aproba sau se respingea. Punct! (În schimb, dosarul a fost propus recent de București, orice comentarii fiind ,,de prisos"... Deci dacă lista rămânea cea din februarie, când și-a spus cuvântul ,,Hermanstatul", Arsenie Boca rămânea necanonizat! Asta apropo și de propaganda de-a dreptul zabaloasa a unora de la ,,Active News" cu privire la Streza ca ,,apărător al lui Arsenie Boca"... S-a văzut de altfel cum l-a ,,apărat" Streza pe Arsenie și în cazul acelei producții imunde, dar făcută pe o căruță de bani, a yiddenului Solomon ,,Aleicu"...) |
|
|||
|
|||
Citat:
Ești pe lângă mereu, de altfel e ciudat că singura ta critică e împotriva lui Simion -AUR și mai recent a Dianei și SOS, dar niciodată nu ai criticat pe neomarxistul Nicu Ștefănuță sau alți lideri ai haștagimii, nici măcar pe Rareș Bogdan sau derivele PNL, ba chiar ai preluat din zona haștagistă porecla Che Gargară. Deci pt mine e limpede că nu ai nicio treabă cu naționalismul singura ta manie e critica, vorbitul de rău, calomnia, insinuări nerușinate, portretizări diabolizante ale unor oameni, exagerări.
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
La început era altă listă de canonizare vehiculată, chiar cu cuvioși atohniți și nu era Arsenie Boca pe prima listă. Citat:
Dacă ia atitudine de ce ia, dacă nu ia că de ce nu se implică, e veșnică propaganda asta otrăvitoare cu care tu tot o dai înainte, nici tu nu crezi în ce scrii.
|
|||
|
|||
Slava Tie Dumnezeul nostru, Slava Tie!
Multumim pentru cei 16 Sfinți noi! Mulți dintre noi oricum credeam și ii consideram sfinti. Oricum ma bucur pentru toți cei care acum sunt canonizati oficial.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 05.08.2024 at 00:21:11. |
|
|||
|
|||
Citat:
Niște lucruri pe care numai ieri le-am aflat întâmplător pe net, și deci se înțelege că acelea scrise de mine au fost independente de ce am aflat ieri, sunt acelea că într-adevăr la nivelul administratiei Arhiepiscopiei Sibiului există o rumoare față de București, rumoare transmisă prin intermediul unui editorialist local, Petrașciuc, de la care am aflat că încă de prin ultimele luni ale anului trecut Streza l-a ,,tras pe dreapta" de la slujirea preoțească liturgică pe preotul Dumitrean, cel din spatele comunicatului ,,Arhiepiscopiei" vizavi de producția imunda despre Arsenie Boca. Practic, ,,Sibiul" exprimă ,,nedumeriri" față de înaintarea propunerii de canonizare a lui Arsenie Boca din partea Bucureștiului, deși într-un mod aparent bizar ,,Sibiul" nu a înaintat la Sinodul din februarie anul curent printre propunerile pentru canonizare dosarul Arsenie Boca, deși ei susțin că ar fi depus mai demult dosarul; totuși este cât se poate de clar că în februarie nu au menționat în niciun fel dosarul Arsenie Boca, deși puteau să o facă, invocând acum niște basnuiri ,,birocratice", lucrurile fiind clare, anume că Streza nu a făcut niciun fel de mențiune despre Arsenie. Or în astfel de condiții se înțelege că ,,rumorile Sibiului" sunt mai mult decât impertinente, cu atât mai mult cu cât s-a putut vedea, pentru cine a avut minte să înțeleagă, în ce mod execrabil a fost ,,apărat" Arsenie Boca de către Streza și unii acoliți de-ai lui în legătură cu tot contextul mai larg din jurul producției imunde despre Arsenie Boca. ,,EDITORIAL. Părintele Arsenie Boca și vajnicul „luminator” sibian al canonizării" https://sibiu100.ro/opinii/canonizar...na-lina-sibiu/ (Articolul este în principal un soi de ,,batjocură" sarcastica, probabil pe baza de ,,binecuvântare de sus" la adresa preotului Dumitrean, pe marginea acțiunilor lui Dumitrean în legătură cu Arsenie Boca.)