Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2024, 20:09:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Eterna cafteala pe ciolan. Îmi place ca muierile gen Șoșoacă hop și ele sa spargă o față ceva ca cine știe când ți se mai oferă ocazii asemănătoare:))
Îmi aduc aminte că și Șoșoacă Diana a provocat o îmbulzeală-ghiolbăneală cu jandarmii acompaniată de un cor de urlători, și după abia se ținea de picioare că îi e rău, pe filmare nu se vede că ar lovi-o.

https://www.youtube.com/watch?v=tZrn1MrFlR4
Vechi 23.09.2024, 10:27:54
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

https://www.edupedu.ro/olimpicii-int...si-nu-mai-poa/

Cat sa fi de obosita, stiam ca ministrii au masini de serviciu cu soferi. Cam asta e pozitia la cel mai inalt nivel fata de copiii destepti din Romania, ma gandeam ca e ignoranta sau prostie dar de fapt e teama, mai tarziu ar putea sa le puna pozitiile si functiile copiilor lor in pericol asa ca valea din tara!

https://www.edupedu.ro/video-olimpic...nsmita-un-int/

Baiatul asta nu numai ca e destept, are si cei sapte ani de acasa, cred ca strainii fac ochii cat cepele si se bucura sa puna mana pe el (destul de ieftin), suntem prostii prostilor! Ce mi-a placut in interviul lui e chestia cu ceea ce poate transmite profesorul unui copil, multi au ajuns sa performeze nu pentru ca le-ar fi placut neaparat materia ci profesorul, factorul uman conteaza mai mult.

Last edited by ALARIC; 23.09.2024 at 11:04:34.
Reply With Quote
Vechi 23.09.2024, 15:49:18
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
Cat sa fi de obosita, stiam ca ministrii au masini de serviciu cu soferi. Cam asta e pozitia la cel mai inalt nivel fata de copiii destepti din Romania, ma gandeam ca e ignoranta sau prostie dar de fapt e teama, mai tarziu ar putea sa le puna pozitiile si functiile copiilor lor in pericol asa ca valea din tara!
____

Părerea mea e că toată problema apare fiindcă statul încă are monopol pe învățământ, școlile private sunt prea slabe comparativ cu cele top din marile orașe unde predau profesori versați și care se pun la punct mereu cu metode de pedagogie.

Având toată influența asta, ministerul și PSD-PNL-UDMR prin inspectorate centralizează mult prea multă putere de decizie, taie și spânzură unde vor, nu răspund când greșesc.

Am și văzut că primele inițiative pt homeschooling s-au lăsat cu dosare penale pt părinți, nu vor să piardă monopolul pe educație, va fi o luptă teribilă cu un stat eșuat să dai copiilor educația necesară.

Citat:
https://www.edupedu.ro/video-olimpic...nsmita-un-int/

Baiatul asta nu numai ca e destept, are si cei sapte ani de acasa, cred ca strainii fac ochii cat cepele si se bucura sa puna mana pe el (destul de ieftin), suntem prostii prostilor! Ce mi-a placut in interviul lui e chestia cu ceea ce poate transmite profesorul unui copil, multi au ajuns sa performeze nu pentru ca le-ar fi placut neaparat materia ci profesorul, factorul uman conteaza mai mult.
Nu e singurul caz, în sport gândește-te că se pierd mulți oameni cu potențial cam din aceleași cauze, am văzut că prin fiecare țară din Vest sunt români sau copii cu un părinte măcar român care fac perfomanță în diverse domenii sportive.
Vechi 26.09.2024, 13:22:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Barajul Suhurlui, cauza inundațiilor cu repetiție din anii 2013, 2016, 2024, construcție oprită de guvernul Petre Roman și lăsată așa și de guvernele Isărescu, Văcăroiu/Vodcăroiu, Ciorbea, Stolojan, Boc, Ponta șamd

O nouă filmare de impact în stilul George Simion:

https://www.facebook.com/george.simi...3753920335748/
Vechi 26.09.2024, 15:41:06
MineaPeter MineaPeter is offline
Member

Data înregistrării: 14.11.2017
Locație: Pitesti, RO
Implicit

Doamne ajută și sănătate!

Citat:

Băiatul acesta are șanse mari să își valorifice pe alte pământuri decât pe cel natal, talanții matematici cu care Domnul l-a înzestrat pentru viața aceasta.
Iar ministreața noastră a Învățământului seamănă la chip cu eleva aceea olimpică de la București care a murit drogată anul trecut pe lângă Piatra Neamț, la sfârșitul lunii iulie.
Vechi 12.11.2024, 18:01:53
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
Doamne ajută și sănătate!

Băiatul acesta are șanse mari să își valorifice pe alte pământuri decât pe cel natal, talanții matematici cu care Domnul l-a înzestrat pentru viața aceasta.
Iar ministreața noastră a Învățământului seamănă la chip cu eleva aceea olimpică de la București care a murit drogată anul trecut pe lângă Piatra Neamț, la sfârșitul lunii iulie.
Din păcate " Cu o floare nu se face primavara".
"Primavara" se face numai cu învățământ de masa prin intermediul căruia practic fiecare scoala din România avea asemenea olimpici, daca nu chiar si fiecare clasa.
Vechi 28.11.2024, 02:16:35
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Mirel Palada observație bună pe facebook-ul său:

BREAKING Românii vor putea călători din 2025 în SUA fără vize, anunță Ambasada României la Washington”
Ups. Nicule, mai dă-le o sută...
Nici la o oră după: “BREAKING Președintele Iohannis anunță că România va adera la Schengen și cu frontierele terestre din 1 ianuarie”
Ups. Nu e îndeajuns. Nicule, mai dă-le două sute, că ăștia chiar nu știu de glumă...
Ups. Se pare că s-au speriat rău de tot. Se pare că acum e momentul să plusăm. Să continuăm cu cererile, că ne îndeplinesc orice dorință, doar doar n-o să votăm în contra lor.

Păi să începem.
Să ne dea Petromul înapoi.
Să ne dea pădurile înapoi.
Să ne dea infrastructura critică înapoi: energie, apă.
Să aducă subvențiile agricultorilor la același nivel cu cel din țările occidentale.
Să-și recunoască multinaționalele profitul pe care îl sifonează în străinătate, în paradisurile fiscale, și să plătească taxele la fel ca firmele românești.
Hai, că se poate. Hai, că nici nu cerem prea mult. Unde merge două sute, merge și încă două mii. Nu-i așa, Nicule?
Vechi 29.11.2024, 01:26:10
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Artistul Connect-R cenzurat pt opiniile politice:

Connect-R acuză că a fost cenzurat din cauza opiniilor sale politice

Connect-R și-a anunțat fanii că nu va mai fi prezent la un concert caritabil care va avea loc pe data de 2 decembrie la Sala Palatului. Se pare că organizatorii evenimentului au fost nemulțumiți de părerile politice pe care artistul le-a enunțat în mediul online.

„Dacă ați văzut afișe prin oraș cu concertul de pe 2 decembrie de la Sala Palatului împreună cu cei de la Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Eu nu voi mai putea veni și nu pentru că nu mi-aș fi dorit. Mai ales că e un concert caritabil, pentru copii. În urma unui filmuleț pe care l-am postat pe TikTok, cei de la Kiss FM au trimis un mesaj, mai exact către managerul meu, în care spuneau că refuză colaborarea cu noi, să nu mai venim la acest concert, pentru că eu nu mai corespund valorilor trustului.”, a povestit Connect-R.

Connect-R a elogiat „exercițiul impresionant de unitate” al românilor, subliniind că aceștia și-au reafirmat dreptul de a-și revendica țara, lăsând de înțeles că este un simpatizant al lui Călin Georgescu și a ideilor promovate de acesta.

„Undeva în 1915, 1919, pe-acolo, Ghandi face o reformă extraordinară în India, punând poporul să mediteze pentru câteva zile în așa fel încât economia Indiei să cadă la pământ și reamintește poporului indian că țara aparține poporului.
Elena Lasconi și Călin Georgescu se vor înfrunta în turul 2

Asta s-a întâmplat și aseară, un exercițiu fantastic de unitate, românul și-a reamintit că România aparține poporului. Vreau să felicit tot românul de pretutindeni pentru că și-a reamintit că este suveran în țara lui. Doamne-ajută!„, a fost mesajul care a determinat ca artistul să fie eliminat de pe lista celor care vor concerta pe 2 decembrie la Sala Palatului.

Așa arată democrația în viitorul USR-PNL-UDMR - cei care nu gândesc la fel ca sistemul sunt marginalizați.
Interesant e că cenzura merge până la concerte caritabile.

Last edited by Iorest; 29.11.2024 at 01:29:05.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2024, 14:48:42
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Live cu Mihai Neamtu care duce o bătălie pt drepturi și libertăți la Bihor pentru camera deputatilor

https://www.youtube.com/watch?v=OKbo1ItYiQE

Amintiți-vă cine s-a bătut pentru noi la Referendumul pt Familie când progresiștii ne făceau sub oameni și spuneau că avem loc doar la periferia societății europene dacă dorim normalitatea.

Amintiți-vă cum s-a bătut George Simion când se dorea pașaportul sanitar obligatoriu și 4 doze - cum intra pe live-uri cu peste 10.000 de oameni și mergea peste camerele specializate ale Parlamentului unde doreau să legifereze netransparent.

Slavă Domnului că mulți nu ne-am vaccinat și nu avem probleme de sănătate, dar dacă ne obliga o legislație făcută de niște demenți la care le-ați dat puterea să îndatoreze țara și să ne distrugă societatea prin frică televizată ar fi fost mult mai mulți oameni bolnavi acum.

Last edited by Iorest; 01.12.2024 at 14:50:50.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2024, 19:53:26
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Președintele Coreei de Sud declară legea marțială acuzând Opoziția de simpatii „comuniste nord-coreene”. Activitățile politice și protestele sunt interzise, iar presa este cenzurată

Cenzură și proteste interzise. Opoziția reacționează „Toate activitățile politice sunt interzise în Coreea de Sud în urma impunerii legii marțiale marți și toate mijloacele de informare în masă vor fi supuse monitorizării guvernului. Toate activitățile politice, inclusiv cele ale adunării naționale, consiliilor locale, partidelor politice și asociațiilor politice, precum și adunările și demonstrațiile, sunt strict interzise. Toate mass-media și publicațiile vor fi supuse controlului comandamentului legii marțiale”, a declarat Park An-su, cel care coordonează aplicarea legii marțiale, potrivit The Guardian.

____

Ce e interesant e totalitarismul în democrație - se încalcă drepturi și libertăți sub imperiul unui pericol umflat artificial - de tipul virușii și pandemia, dușmanul extern iar oamenii se mint că ei au drepturi și libertăți.
Asta pt a-și menține puterea un ins care simte că pierde teren politic.

Last edited by Iorest; 03.12.2024 at 19:57:04.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
curente, evenimente, interpetari, opinii

Thread Tools
Moduri de afișare