|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
O sugestie pentru vacanta dumneavoastra
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Toata zona Moldovei este plina de istorie si frumuseti!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
eu sunt din zona Neamtului,si intr-adevar e foarte frumos :)
|
|
||||
|
||||
fost-am si anul acesta in neamt si tare mi-a placut.zona imi lasa de fiecare data aceeasi impresie minunata, aceeasi dorinta de a reveni.
peisaje superbe, aer curat, apa rece si sanatoasa dar mai ales, o oaza duhovniceasa intr-o lume atat de agitata. o recomand cu caldura tuturor!
|
|||
|
|||
Eu am fost in zona Maramures si m-a impresionat.Peisaje care iti taie rasuflarea,oamenii extrem de primitori,am vizitat si biserici iar mancarea a fost extraordinara.Am fost cazati in locuri extrem de curate si de pitoresti.Sper sa ajung din nou in acele locuri.Prietenii mei care au fost in Moldova mi-au spus ca a fost la fel de frumos asa ca la anul eu ma duc in Moldova ca sa vizitez si ei in Maramures.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Este o tara splendida,cu un potential turistic extraordinar dar insuficient valorificat.Agroturismul cred ca este o optiune viabila daca ar fi pus in valoare.In plus o iesire in natura,departe de nebunia si zbuciumul din marile orase, este nu numai necesara dar chiar indicata, fie si din punct de vedere al sanatatii.Te mai linistesti,iti mai aduni gandurile.Cred ca fiecare ar trebui sa incerce sa colinde cat mai mult acesta tara.Sunt probleme dar sunt si multe locuri care chiar merita vazute.Iti ramin in suflet.
Last edited by Scotianul; 11.08.2010 at 00:30:54. |
|
||||
|
||||
eu am inceput cu maramuresul, apoi am trecut muntii in bucovina, am ajuns in moldova apoi m-am oprit in ardeal.
a fost frumos? frumos e putin spus...a fost una dintre cele mai reusite concedii,cu bani putini dar mai ales, la noi in tara. tin foarte mult la valorile noastre, in orice domeniu ar fi ele:de la poeti, scriitori la locuri si peisaje. singurul lucru care imi venea in minte era:"cat de frumoase sunt a Tale..."
|
||||
|
||||
Citat:
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sugestie pentru un suflet | brokeneagle | Slujba inmormantarii | 11 | 31.10.2010 22:47:09 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 14:37:54 |
o sugestie | vali_sch | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.01.2008 21:15:58 |
pentru cei in vacanta:joc | urzicuta | Generalitati | 16 | 23.07.2007 20:48:52 |
|