![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca cineva ma poate ajuta cu o sugestie: spuneti-mi un preot/calugar duhovnic in Bucuresti care sa ma lumineze intr-o hotarare cruciala pentru mine si familia mea si de care poate depinde chiar o viata
Nu sunt "lipita" de un duhovnic si nu vreau neaparat sa ma spovedesc in post in graba si aglomeratie. Nu caut un "vazator" in duh ci un om care sa ma asculte cu rabdare si sa se roage pentru mine pentru ca Dumnezeu sa-i descopere ce trebuie sa fac pentru ca nu-mi permit sa gresesc. Viata mea, a copilului si sotului meu depind de decizia mea. Poate in felul acesta imi voi gasi duhovnic. Poate cunosateti un preot cu rabdare si har Astept raspuns si multumesc anticipat |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- Pr. Vasile Gavrila: Biserica rusa de la Universitate (mai este numita biserica studentilor) - Pr. Durlea: Biserica Sf. Gheorghe Vechi (in spatele magazinului Cocoru de la Unirea) - Pr. Costinel: Biserica Sf. Parascheva din Bucurestii Noi, pe str. Nazarcea - Pr. Marian: Biserica de la caminele studentesti din regie...nu-i stiu numele din pacate - mai este un preot fff bun dar am un mare lapsus acum...la Bis. Sf. Visarion care eset pe strada Sf. Visarion de la pta. Romana cum mergi spre Victoriei... ...si lista poate continua...dar pe cei care ti i-am scris mai sus garantez 100%
|
||||
|
||||
![]()
Este vorba de parintele Crangasu
|
|
||||
|
||||
![]()
Daaaaaaa....exact, multumesc :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu toate acestea eu cred ca si noi trebuie sa rugam pe Dumnezeu ca sa ne daruiasca un duhovnic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In rest asa este mai trebuie sa ne si rugam sa ne ajute Dumnezeu sa gasim un duhovnic pe masura noastra. In acest sens eu din experienta mea am multe de povestit...cum am ajuns la pr. Sofian, la pr. Coman apoi...a fost chiar mana lui Dumnezeu. Eu sunt convinsa ca toti cei care isi doresc cu adevarat un duhovnic si au credinta, se roaga vor gasi exact ce au nevoie.
|
|||
|
|||
![]()
Tu aștepți de la oameni să te povățuiască și să te îndrume în hotârârile tale? Si zici că-s criminale și că sunt chestiuni de viață și de moarte? Păi de ce nu te rogi la Maica Domnului și te va feri de păcat oriunde te vei afla și oriunde te vei duce... și în fundul mării iadului de vei ajunge, adică în gLumea largă, rugăciunile ei și de acolo te vor scoate afară dacă folosești sfânta Cruce.
Nimic nu poate duhovnicul fără credință... a lui și a ta... deci cere credință... dar fără dragoste curată nimic nu sunt și la nimic nu-mi folosește... căci slava de la oameni nu folosește la nimic chiar dacă pot să mut și munții. Eu parcă simt din ceea ce spui că vrei să pleci în gLume. Deci ia să vedem... Și să nu te judec!.. cu nici un chip. Last edited by vsovivi; 12.08.2010 at 16:03:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi astia mai micuti, mai pricajiti, avem nevoie, uneori, de un intermediar. Dar mai ales avem nevoie de cineva care sa ne inteleaga si sa ne povatuiasca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e ca înălțimea aia spirituală să nu fie viceversa... așa cum o au cei din gLume: mâncare, neascultare și desfrânare... dar înălțimea mea spirituală, atât cât este, nu e a mea și nici a voastră, ci e de sus și e a urmașilor urmașilor Domnului în veacul vecilor.Amin. Și să nu te judec!.. cu nici un chip. Last edited by vsovivi; 12.08.2010 at 16:52:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caut un duhovnic | iRoDiOn | Generalitati | 1 | 14.04.2012 12:57:49 |
caut un duhovnic in jud.Alba | Dobra Daniela | Intrebari utilizatori | 18 | 14.01.2011 23:01:13 |
Caut un DUHOVNIC IN Constanta | alys77 | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 12.05.2010 17:16:41 |
Caut duhovnic in Iasi sau in imprejurimi | Nikos | Mari Duhovnici si predicile lor | 15 | 14.01.2009 10:19:48 |
Caut un duhovnic pe forum | Florin-Ionut | Generalitati | 0 | 01.08.2008 10:16:47 |
|