![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Poza este un tablou neterminat, mostenire de familie, care se presupune a fi pictat dupa o icoana sau o scena biblica. As fi foarte recunoscatoare daca cineva l-ar recunoaste sau macar banui cu ce seamana. poza de la profil. imi cer scuze dar nu stiu cum sa o pun in topic.
Last edited by emablg; 18.09.2010 at 22:05:41. |
|
||||
|
||||
![]()
Ar putea fi vorba de acel Sabat in care apostolii care il urmau pe Iisus, infometati fiind, au inceput sa smulga spice de grau din lan. Dar nu stiu sigur.
|
|||
|
|||
![]()
Seamana si cu scena in care Iosif, evreul cel tinerel, le povestea fratilor sai visele lui. Desi Iosif avea 11 frati, nu 7...
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vad nici o poza atasata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu tot la episodul cu spicele de grau m-am gandit...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu o recunosc..
|
|
||||
|
||||
![]()
multumesc frumos pentru raspunsuri. m-ati ajutat foarte mult
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate ar ajuta mai mult daca am consulta si sursa de unde provine poza..
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, asa cred si eu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Geografie biblica | Mihnea Dragomir | Din Vechiul Testament | 4 | 11.02.2011 15:00:04 |
Recunoaste cineva stampila de pe icoana? | titura | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 7 | 03.01.2011 15:09:35 |
Cum putem recunoaste produsele modificate genetic din hypermarket | carmina | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 21.12.2010 21:25:27 |
Cronologia biblica | vansam | Intrebari utilizatori | 0 | 21.11.2010 22:11:00 |
|