![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domne ajua frati crestini
mihail florin sunt cand erammic jocurie melenu erau pe calculator jucam 9 pietre,ascunsa,tara tara vrem ostas laacest joc mam indragostit de o fata. Mai jucamcarti desi nu sunt nici cartile bune de jucat te enervezi sipacatuiesti si multe alte jocuri frumoase jucam acum copii stau ore intregi pe calc sau in fata televizorului ma bucur ca nam prins copilaria din ziua de azi auzi multe injuraturi chiar d elacopii si tot asa tin minte ca faceam serbari mergeam cu clidul azi copilaria e mai degraba mecanica si inca ceva mos craciun de fapt sa pus accent de la straini ca sa uitam de sf nicolaie daca stiti craciun este cel care a primitope maica domnului in grajd sa nasca pacat de copii din ziua de azi f important azi f putini nu stiu de tatal ostru sau rugaciuni pt copii daca ii intrebi e jocuri stiu totul demuzica sau late chestii imi pare rau ca amajuns sclavii europei ca lumea ii este rusine sa se roage sau sa faca cruce cand vad cum face cruce oamenii n autobuz ma sperii si ma enervez bine canu am prins copilaria din ziua de azi |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Data Nasterii Domnului | celestial_pottery | Craciunul - Nasterea Domnului | 12 | 25.12.2012 08:56:13 |
Despre copii de azi si de alta | ionut12 | Generalitati | 0 | 11.11.2010 01:06:06 |
Ce cred copiii despre... | patinina34 | Generalitati | 12 | 11.10.2009 20:13:17 |
Data nasterii lui Iisus! | cdiasimi | Din Noul Testament | 25 | 13.11.2008 22:01:21 |
Pana la ce data? | Qquasar | Nunta | 3 | 01.11.2008 15:03:02 |
|