![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta frati crestini
pana acum pot sa zic ca aveam multi idoli chiar fara s avreau din muzica sport filme si altele ba chiar ma enervam si cate pacate nu faceam ca uneori ma drea si caouk mai puneam si bilete la pariuri de fotbal si la saraci nu ma mai gandeam idolii lumesti sunt din ce in ce mai des in ziua de azi pacat ca sa ajuns la asta noi spunem si ne credem crestini spunm de atei de pentcostali sau alte religii de 2 bani dar daca ne gandim cu toate ca stim ca nui bine tot avem idoli in viata romanilor iisus hristos sau maica domnului e doar cu numele iar majoritatea nu stiu de sfinti sau ce au facut de icoane le considera niste tablouri si cam atat daca aveam casa mea mai ales cate am invatat icoane si carti duhovnicesti tineam inainte asa de mult imi placea muzica ca dormeam cu ea la cap acum cand dorm nici nu vreau sa aud bine ca oricat de pacatos sunt stiu ce am de facut sa ma corectez totusi copii din ziua de azi ma sperie si ma enerveaza situatia din ziua de azi sarcii cati idoli au si ei la noi cam tot e controlat de europa care e plina de toate religiil si de idoli as vrea sa fiu in timpul maicii domnului cand traia sau a sfintilor cand noi nu ceream mai mulr decat renuie iar lacomia era mult mai putina femeia era respectata acum mai degraba o papusa care te joci cu ea |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde cum priveste fiecare .Daca traiesti pt a manca si nu mananci ca sa traiesti si mancarea devine un idol asa si cu muzica .Omul pe pamant e supus tentatiei si pacatului de aceea are la indemana biserica taina spovedaniei .Spune mantuitorul daca ochiul te ispiteste scoate-l deci daca esti constient ca e ceva rau fugi de acel lucru.Insa nu poti spune ca muzica e idol si ca trebuie pusa deoparte Sunt multi aceeia care se roaga si au timpul lor pt aceasta iar muzica filmul meciul de fotbal sunt doar cateva lucruri in care se relaxeaza.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre spovedanie sau marturisire-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 1 | 21.11.2010 13:59:40 |
Privitul la tv si internetul-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 7 | 13.11.2010 18:34:25 |
Dreptul la libertate-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 5 | 13.10.2010 16:57:35 |
Idolatrie sau nu? | Ioan-Victor | Generalitati | 70 | 30.01.2010 20:57:17 |
|