![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara!marti,22 feb merg la control.astept cu nerabdare un rezultat,care sper eu sa fie bun.va rog inca o data sa va rugati pt mine,sa se schimbe si situatia mea,sa pot si eu sa traiesc,sa ma bucur de viata.ma rog si eu cat pot,dar parca nu destul.va rog din suflet sa mi fiti alaturi prin rugaciunile voastre!!!1
|
|
|||
|
|||
![]()
Salutare,Andruta.Dupa puterea mea o sa inalt o rugaciune cu drag.Doamne ajuta sa fii sanatoasa!Somn usor!
|
|
|||
|
|||
![]()
Andreea draga,am sa ma rog Bunului Dumnezeu pentru tine.Sanatate multa si Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-ti ajute!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Andrutza draga , bunul Dumnezeu sa fie cu tine ! In marinimia Sa el iti ofera mereu ce stie EL ca este spre binele tau ! Sunt alaturi de tine !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sa te ajute Dumnezeu Andreea sa fii sanatoasa si rezultatul pe care il astepti sa fie bun. Doamne ajuta! Ma rog pentru tine de cand am citit postarea ta.
Multa sanatate si ai credinta in Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Andreea Maria, de cand ti-am citit povestea ma rog aproape fiecare seara pt tine, Dumnezeu sa iti ajute sa te vindeci si sa-ti realizezi visul!
|
|||
|
|||
![]()
Domnul să te aibă în pază!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu să te ajute, andrutza!
|
|
|||
|
|||
![]()
Bunul Dumnezeu să te ajute. Asteptam sa ne dai vesti bune !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ruga pentru dragoste | Mtcrysty17 | Generalitati | 39 | 31.03.2014 21:34:12 |
Ruga (poem) | Raoul | Generalitati | 2 | 18.02.2012 13:52:51 |
Am rugamintea sa ne rugam pentru Tudor | Nicador | Umanitare | 6 | 29.09.2011 13:57:16 |
Cum sa revin pe calea cea buna? | ASPIRANT | Generalitati | 1 | 11.08.2010 17:04:16 |
Ruga | VoicaDaniela | Generalitati | 2 | 24.03.2007 14:33:30 |
|