![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Citisem în cartea lui Klaus Kenneth, că Pr. Rafail Noica spusese că www înseamnă 666 în ebraică. Ce credeți despre asta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar cine este acest KK? ca tot aud de el. |
|
||||
|
||||
![]()
O persoana care a trecut prin mai multe religii. In cele din urma s-a convertit la Ortodoxie. Il poti vedea aici ca sa-ti faci o imagine despre el.
http://video.crestinortodox.ro/teyO2..._de_Drept.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sunt precum cameleonii. de unde stim ca ortodoxia va fi cea din urma religie a lui?. poate ca ce spune acum despre ortodoxie a spus si despre celelalte culte prin care a fost. observ ca este des citat. este teolog? este recunoscut ca autoritate ortodoxa? pe mine m-a mirat intotdeauna cum de credinciosii aleg sa citeasca astfel de autori, dar neglijeaza in schimb Patericul, Vietile Sfintilor, Filocaliile si celelalte scrieri ale Sfintilor Parinti. |
|
||||
|
||||
![]()
Este un sambure de adevar, dar este numai o coincidenta.
Sase in ebraica se scrie שש 666 ar fi שש שש שש Insa sase sute saizeci si sase se scrie שש מאות שישים ושש |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma gandesc insa ca pentru rugaciunile Sfantului Siluan si ale parintelui Sofronie, a pus inceput bun vietii in Hristos. Insa nimeni nu poate garanta pentru el, cum de altfel nici macar noi nu putem garanta pentru noi insine, cum ne va afla moartea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar pe Pateric poate paria oricine. am vazut ca este des invitat la conferinte. vine pe gratis? pare un predicator evanghelic american. s-ar putea sa fie ortodoxul ideal. dar ... ortodoxia chiar nu mai are invatatori? chia are nevoie sa apeleze la sectanti convertiti? |
|
|||
|
|||
![]()
Orice ar fi 666 este numai simbolic!Nu va fi insemnat nicaieri cu nici un buletin biometric sau mai stiu eu ce minuni.
Prin semn se refera ca noi nu o sa mai facem semnul crucii cu voia noastra astfel nu vom avea hrana si apa necesara!Daca ar fi sa fim insemnati,am refuza si am deveni martiri,ceea ce pentru antihrist este prea usor,prefera sa ne lase flamanzi si insetati pana ne alaturam noi.Ce mai apar acum speculatii sunt false,menite sa induca omul in eroare de la motivul real al supunerii lui antihrist |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este biserica voastra de suflet ? | anamaria.petre | Generalitati | 10 | 22.01.2013 16:10:37 |
Parerea voastra | claudiu31 | Intrebari utilizatori | 0 | 04.09.2011 23:01:15 |
Am nevoie de parerea voastra! | cipriang | Generalitati | 6 | 24.04.2010 23:36:50 |
Parerea voastra despre .Care sfarsit? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 06.09.2008 08:29:07 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
|