![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper ca poate cei mai experimentati imi pot oferi un mic ajutor.
Acum sunt elev la liceu in clasa a 11a la mate-info. Din constatarile mele am realizat ca matematica nu e punctul meu forte si ca o viata intre cifre(asa cum imi planificasem pt viitor) nu e chiar ce mi-as dori de la viata si ca as vrea sa fac ceva de folos nu doar pentru mine, ci si pentru ceilalti.Pot sa spun ca de mic am avut o relatie stransa cu biserica ortodoxa, eu fiind catolic. Pe langa asta mi-am facut o obisnuinta in a ma ruga destul de mult(dim-cateodata pranz-seara) si vad asta ca o necesitate in viata. La inceput a aparut ca o idee a mamei, dar acum am realizat ca mi-ar face placere sa urmez calea teologiei daca o sa vrea Dumnezeu. Am inclinari spre partea umana si alte legaturi personale. Apar cateva intrebari. Pentru a deveni preot trebuie sa urmez facultatea de teologie pastorala sau sociala ? Exista vreo problema daca eu sunt catolic(intentionez sa imi schimb religia) ? Dupa facultate care este drumul care il urmezi? Am observat ca nu intri in altar direct (cel putin nu am avut ocazia sa vad un preot tanar <30 la slujba). Este adevarat ca trebuie sa platesti a anumita suma de bani pentru a primi parohie ? Ce ar trebui sa studiez pentru a imi fi mai usor la intrarea in facultate ? Sper ca nu v-am obosit cu intrebarile mele si ca cineva va putea sa imi raspunda. Multumsesc. Doamne ajuta ! Last edited by Robertworld; 04.04.2011 at 21:36:16. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Facultatea de Teologie | nimicbun | Generalitati | 6 | 16.12.2010 17:36:13 |
Examen de Admitere la Facultatea de Teologie - Bucuresti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 10.07.2010 22:41:47 |
facultatea de teologie | n_claudia | Generalitati | 16 | 23.07.2009 17:25:16 |
facultatea de teologie URGENT | ramona21 | Generalitati | 2 | 22.11.2007 18:34:15 |
|