![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am citit odata un articol despre lene cand evident imi era lene pe Crestinortodox.
Ceea ce am remarcat a fost chiar ciudat. Se facea practic un fel de comparatie intre lene si akedie... si intr-un fel introducere in ce parere au catolicii despre lene, si cum au inlocuit teologii catolici akedia cu lenea.... http://www.crestinortodox.ro/diverse...ala-69670.html Ce e si mai ciudat e faptul ca acel articol a fost scris de un preot profesor doctor universitar.... ortodox... Bineinteles, semne de intrebare si mai degraba, nedumerirea si atentia cred la ce citim...
|
|||
|
|||
![]()
Si care e nelamurirea dumneavoastra ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt lucruri inegale si percepute diferit in ambele religii. Iar cea mai mare nelamurire a fost bineinteles prezentarea unui ortodox a unei teme dintr-o perspectiva catolica.
|
|||
|
|||
![]()
asa e frate!s-au catolicizat cu totii.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie nu mi s-a parut chiar asa sincer sa fiu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci articolul nu e bun de citit?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Asa ceva nu am mai vazut | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 19 | 20.12.2015 14:40:25 |
Un articol ce merita citit cu toata atentia! | eduardd | Intrebari utilizatori | 23 | 03.08.2010 13:20:32 |
Ati mai vazut asa ceva? | dan_ion | Rugaciuni | 26 | 15.02.2010 00:02:51 |
|