![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O.K., s-ar putea sa vi se para putin ciudat acest topic, insa m-am gandit ca impreuna am putea avea mai multe idei.
Ce fapte bune "mai la indemana" putem face cat mai des? Si aici nu ma refer neaparat la a ajuta cu bani pe cineva, pentru ca poate nu ii avem tot timpul. Ma refer la lucruri precum atunci cand cineva e suparat si vrea sa-i fii alaturi, sa incerci sa il asculti, sa fii alaturi de el, sa te rogi pentru el. Astept raspunsurile voastre. Multumesc ! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred că cel mai important lucru e să nu fim indiferenți; față de nimeni. Și apoi, trăind între oameni, va trebui mereu să răspundem nevoilor lor. Nu mi s-a întâmplat să întâlnesc oameni care să nu aibă nevoie de ceva; și, într-adevăr, nu neapărat material.
Deci în general nu trebuie să ne întrebăm ce fapte bune să facem; trebuie doar să fim atenți la cei de lângă noi, la cei pe lângă trecem indiferenți de obicei, și ne vor spune ei, într-un fel anume, ce așteaptă de la noi: unul are nevoie de o vorbă bună, de încurajare sau de mângâiere, altul are nevoie să simtă că nu e singur, altul de sfat, de respect, de atenție, de un zâmbet... de iubire, în cele din urmă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa e, poate nu avem mereu lucruri materiale de dat, sau raspunsuri dar din iubirea noastra putem da oricand! Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa putem da si toata iubirea noastra oamenilor asa cum si El a dat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
zzz123, vrei sa faci o fapta buna? Uita'te in jur! Arata'i cuiva ca'ti pasa! Fa pe cineva sa zambeasca! Nu e nevoie de lucruri grandioase. Frumusetea, de cele mai multe ori, sta in simplitate! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Abia cine ajunge să facă parte din categoria din urmă este om cu adevărat, sănătos spiritual, puternic, eliberat de singurătate. |
|
|||
|
|||
![]()
Teoria ca teoria...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
....Dar practica ne omoara!
In fata necazurilor suntem cam...singuri. E adevarat ca o vorba buna te ajuta pentru moment sa mai uiti de ceea ce te framanta, dar, pana la urma singur trebuie sa renasti din propria ta cenusa....unii reusesc, care au o tarie de caracter mai mare, altii nu....depinde de fiecare. La necazuri nu se prea inghesuie nimeni sa te ajute sau sa-ti spuna ceva de bine. Din contra, unii rad de tine altii mai umani te inteleg si te compatimesc, dar, cam atat! Fiecare cu crucea lui! Te poti ruga in odaia ta si sa-i spui lui Dumnezeu ce te macina dar unui om nici intr-un caz. In om nu-ti poti pune nadejdea. Ajutorul pe care vrei sa-l dai cumva se incadreaza la fapta buna doar daca il faci din toata inima, dezinteresat total fara ai reprosa vreodata ceva acelei persoane,ca, altfel te numesti meschin. In vremurile de acum n-am prea vazut asemenea persoane, dar, s-ar putea sa existe. Doamne ajuta sa fie asa! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
FAPTE BUNE vazute rau | aliscami | Intamplari adevarate | 11 | 10.03.2011 15:54:32 |
Fapte bune. | alexdu | Generalitati | 7 | 08.01.2010 14:38:18 |
Manifestari si fapte antiortodoxe | ortodox4life | Generalitati | 17 | 30.01.2009 20:41:54 |
Fapte Nou Testamentare | Abell | Din Noul Testament | 24 | 29.03.2007 00:14:23 |
|