![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
Mă adresez, în acest topic, mai ales celor care, după ce L-au căutat pe Dumnezeu în diverse credințe omenești, sau chiar s-au împotrivit adevărului revelat, au găsit și au acceptat adevărata credință (cea creștină). Mă adresez, așadar, celor convertiți de la ateism, agnosticism, credințe sincretice sau chiar indiferentism, la credința cea mântuitoare în Domnul nostru Iisus Hristos, adevăratul Dumnezeu. Frați creștini, cum s-a realizat minunea în viața voastră? Cum ați devenit credincioși? Cum a cucerit Hristos inimile voastre pe atunci șovăielnice? Cred că ne-ar fi folositor tuturor ca, asemenea celui vindecat de Domnul în ținutul gadarenilor, să mărturisiți și voi cât bine v-a făcut Dumnezeu, cum a înviat sufletele voastre din moartea necredinței și/sau a indiferenței. Hristos în mijlocul nostru!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebare despre Dumnezeu | cred_cu_adevarat | Generalitati | 2 | 24.06.2012 02:01:13 |
stiu ca este f cunoscut, dar ... INFORMARE... F Important! | guest100 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 28.03.2012 13:10:18 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
Pentru cei care au cunoscut tragedia caderii | floryna | Generalitati | 50 | 05.03.2009 21:13:43 |
Un verset cunoscut | Florin-Ionut | Generalitati | 1 | 08.08.2008 09:49:46 |
|