![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Reproduc mai jos apelul unei d-ne doctor din Arad:
"Dr. Adriana Popovici CAS Arad Dati-l mai departe va rog. Nevoie urgenta de sange B3 Negativ- fetita nou-nascuta, mama a decedat saptamana trecuta (colega din BRD Finance)- va rog sa trimiteti mai departe mesajul pana se gaseste o persoana ce poate si doreste sa salveze acest bebelus. Numarul de telefon il aveti aici - 0741 864 495 [/i] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana Cluj; 02.03.2012 at 21:36:46. |
|
||||
|
||||
![]()
eu sunt donator universal....... dar nu stiu cum pot sa trimit sangele tocmai acolo......
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar... acest copil are Rh-. Este absolut exclus sa-i fie administrat un sange cu Rh+. Din ceea ce stiu, indeosebi la copii, mai ales atat de mici, se administreaza aceeasi grupa, acelasi Rh (iar dintre acestea cel care este cel mai compatibil) iar pe langa aceste masuri se fac cateva teste, directe, indirecte. (test Coombs direct, se face chiar din sangele recoltat de la copil impreuna cu sangele ce urmeaza sa fie transfuzat, in momentul in care se incepe transfuzia, asta am vazut). E prea putin cat stiu eu dar pentru copii se iau masuri speciale. Last edited by Adriana Cluj; 02.03.2012 at 22:54:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Am donat in ianuarie si am fost chemati sa mai donam in aprilie,daca se poate eu as mai dona,grupa 0 -,cred ca este ideala.Cum se procedeaza?
|
|||
|
|||
![]()
Incearca sa suni la acel numar de telefon. Nu te lua dupa ce-am spus eu referitor la compatibilitati, poate gresesc, am mai uitat si eu de atatia ani de cand nu am mai asistat la transfuzii, medicina a evoluat intre timp.
|
|
||||
|
||||
![]()
Am tot incercat sa sun,dar nu raspunde nimeni.Imi pare rau.Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Nici mie nu mi-a raspuns. am sunat saptamana trecuta dupa ce-am primiot mail-ul........
|
|
||||
|
||||
![]()
Adriana ,nu esti singura patita,Eu am sunat sa donez si la fel am patit de aceea intai sun si verific eu daca primesc un asemenea mesaj apoi caut donatori cu care sa merg sa donez.
Din pacate nu inteleg de ce se trimit asemenea mailuri?Nu le vad sensu caci eu una nici nu le mai deschid.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din nefericire oamenii se servesc inclusiv de astfel de pretexte, pentru a face bani, presupun, stiind ca in general lumea nu ramane insensibila la asemenea situatii, iar cei mai multi retransmit mailurile fara sa stearga adresele anterioare din corpul mailului si fara a folosi optiunea Bcc (blind carbon copy) care protejeaza identitatea corespondentilor. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum masuram moralul unui crestin in viata din afara bisericii? | patinina34 | Generalitati | 31 | 01.04.2011 08:51:56 |
impartasire bebelus | ginabadea | Impartasania (Taina Euharistiei) | 11 | 21.02.2011 18:53:29 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Primit mass pe mess pentru donat sange | mihailt | Generalitati | 1 | 23.01.2009 08:18:10 |
Urgent! Povestea unui tanar de 22 de ani | Nadia | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 17.04.2007 22:25:03 |
|