|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Esenta de otet unguresc ! 

Deschid acest topic din motive umanitare si ma adresez astfel surorilor userite care sunt gospodine sau oricarora care pot ajuta cu o informatie . Ma adresez in special celor care sunt din Tg. Mures sau din Cluj pt. ca stiu ca acolo se gaseste ceea ce eu caut . Asadar , ma intereseaza amanunte , cit mai multe posibile, despre "Esenta de otet unguresc" : cum se cheama produsul sau produsele, daca sunt mai multe feluri, la ce doze se comercializeaza (la litru, la jumatate), cit costa si cam prin ce supermarketuri se vind ? Acest ingredient culinar este necesar la producerea de medicamente, mai exact de leacuri, pt. diferite boli iar aici , in sudul tarii unde locuiesc eu, nu se gaseste . Pt. aceasta ma interesez lansind zvon in toata tara . Tuturor fratilor care fac iubire de aproapele si pot ajuta le multumesc anticipat . 
				__________________ Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| In ce consta esenta existentei umane? | amatyyy | Umanitare | 8 | 27.12.2012 03:59:52 | 
| Esenta mir nard | Danette | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 6 | 31.03.2010 21:04:01 | 
|  |