![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara, colegi forumisti,
am o problema care ma roade. De mult timp apreciez mancarea buna, mi s-a intamplat sa cheltuiesc bani pentru mese pline cu delicatese, seri frumoase petrecute in societate intre mancaruri bune, si am amintiri foarte placute legate de aceasta servire a simturilor. Dar vreau sa inving pacatul lacomiei pantecelui, acela care te impinge sa mananci cand nu ti-e foame doar pentru gust. Sunt slabanog, desi eram foarte gras acum 6 ani de zile. Am ajuns la o forma care imi place. Dar vreau sa infrang pofta. Vreau sa ma ajutati sa: gasesc placere in mancarea simpla, in apa, in paine. Cum pot sa fac asa ceva?
|
|||
|
|||
![]()
Foarte simplu: de maine incepe Postul Pastelui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce e simplu aici? Crezi ca pot macar sa tin post, macar 3-4 zile?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca poti sau nu sa tii post 3-4 zile, ramane de vazut, dupa ce incerci. Avem un topic: Retete de post cu mancaruri gustoase, la alegere. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt de post mâncăruri gustoase. Postul înseamnă să renunți la ceea ce îți place.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am amintit de mancarurile gustoase, ca incurajare pentu cineva, care nu a tinut post pana acum, si anume initiatorul acestui topic. Practic pentru cei invatati sa manance carne, nici o mancare nu e buna fara... Mie imi plac tocmai cele fara carne. Un Post binecuvantat va doresc tuturor! |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de acord să înțelegi neputința omului, dar nu să învățăm greșit.
Un post binecuvântat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In felul acesta se naste un dialog constructiv, spre beneficiul tuturor. |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut la farmaciile Sensiblu un spray pe care daca il dai sub limba scrie ca iti piere pofta de mancare. Dar e scump, costa cam un milion lei vechi si nu l-am incercat. Daca vrei ceva mult mai ieftin incearca cu psylium . Sunt niste tarate care atunci cand intra in contact cu apa, apa se transforma in gel si practic ai senzatia de plin in stomac. Se ia o lingurita de psylium inainte de masa cu multa apa. Iti piere pofta de mancare. Mai poti sa intrebi un medic.
|
|