despre lacomie in relatia preot si dascal
va salut pe toti scuze ca va impovarez si eu cu un subiect asa neplacut .sunt un fost dascal am 36 ani sunt divortat de prima sotie cu care am 2 copii si le dau pensie acu sunt casatorit iar si astept un copil.am fost angajat la stat de unde am fost concediati tot personalul si am fost dascal pana de craciun anu trecut .am fost dat afara si de aici ca am avut un moment in care am zis ca nu l voi mai ajuta la slujire pe parinte pentru ca era ajunul iar el bineinteles sa facut ca uita sa imi dea 200 de lei amarati cu care sa pot sa iau de sarbatori cate ceva iar acum sunt un intr-o situatie grea si ma gandesc oare parintele se conduce dupa scrierile sfintilor parinti din pateric? Povestea asta e si tragica si comica in acelasi timp tragica pentru ca insusi papa nou ales numea lacomia si goana dupa avere in detrimentul celor saraci ,o crima impotriva umanitatii pentru ca stiti saracia ce proportii are si pe aici si in alte parti ale lumii,si comica pentru ca dascalul care avea cam 70 ani si care activa in parohia unde locuiesc eu a fost dat afara din motive asemanatoare cred, cu ale mele,si care activeaza ca dascal in parohia unde am fost eu iar eu sunt invitat sa merg la strana aici la mine in parohie de catre parintele de la mine dar bineinteles benevol fara sa am vreo pretentie.
Last edited by quasarr; 13.04.2013 at 06:31:16.
|