Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sarbatori > Inaltarea Domnului
Răspunde
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #1  
Vechi 12.08.2013, 14:09:31
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned
 
Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Mesaje: 549
Implicit Eu sunt cutremurul Apocaliptic.. Voia Domnului.

Vă rog să nu citiți.. ci mai bine vă va fi vouă să vă astupați urechile și ochii cu mâinile, ca să nu citiți, să nu auziți.. mai bine v-ar fi vouă să vă opriți aici și să nu mai continuați, mai bine era să nu fi știut voi sărmanii, mai bine să nu aflați voi copiii orfani, mai bine să nu.. știți, mai bine... poate.

Nu mai exsistă nicio nădejde, nu mai există nicio scăpare, nu mai avem nicio șansă ci neîndoielnic suntem în iad cu toată țara, cu toate bisericile, și mergem fără greșală în jos, la fund ca într-un film absurd, ca într-un film horror.. color, din rău în mai rău!

E groază mare, e cutremur infernal, cerul și pământul se scutură și se despică, toate urlă, crapă și explodează, toate făpturile sunt înspăimântate de groază și de fum și de foc, de frig și de cumplita soartă ce apare la orizont clănțănind dinții ca gloanțele în mitralieră, drumurile sunt toate mocirloase cu urme ca de șenilă și duc toate în iad, totul în jur e plin de capcană foarte vicleană, tot lucrul și toată odihna e numai temniță a păcatului, totul devine groapă săpată foarte adânc cu mândrie din care nu mai are nimeni cum să iasă, din care nu mai ai cum să ieși oricine ai fi și aici necazul este ingrozitor și durerea este fără ieșire, toți se chinuie în zadar.

Iată moartea și iadul cum înghite totul, mâncă toți 'morții', mâncă toate sufletele 'morților', le mâncă iluziile, speranțele, nimeni nu mai poate să scape, e ceva ca o zmoală care înghite totul, ca o lavă ce topește totul.

E vreme urâtă și e ca într-un război fără îndreptare, e ca într-un război al distrugerii în care nimeni nu are de câștigat însă e dus acolo în el, acolo unde cu încăpățânare e pus să lupte invers până la descompunere, până la satisfacțiile cele din urmă... până la ultimele plăceri sadice ale cruzimii, ale fățărniciei, ale minciunii... totul se pârjolește și totul devine pleavă... totul devine pleavă și cutremurul și furtuna o împrăștie pe fața pământului și a apelor... totul e amar, totul ustură și are gustul pelinului ce nu poate fi înghițit, are gustul sățios și rânced al uleiului stricat, al oțetului cu ciupercă, al fierii vărsate... groaza, fumul, praful și pulberea sunt răscolite de vânt, cutremurul nu se mai oprește ci ajută apele potrivnice să ducă la fund tot ce mișcă.

Priveliștea trădării e în toată splendoarea ei... și cu toate astea nimeni nu vrea să vadă, nu vrea să audă, nu vrea să știe... nu vrea să creadă!

Toate bisericile, inclusiv cea ortodoxă, mai ales BOR, mai ales România se scufundă, se scurge, se pogoară la iad și nu mai poate să iasă de acolo, toți urlă, toți se vaită amarnic dar nu pot să facă nimic fiindcă lanțurile și funiile și obezile și jugurile îi țin strâns legați în acest prăpăd, închiși în vagoanele blindate ale acestor trenuri de plumb, cu compartimente de lux și cușetă, cu vagoane restaurant dotate cu TV și internet, trenuri magnetice de maximă viteză care-i duc în prăpastia cea mai tristă și dezolantă, cea mai pustiitoare, îi duc pe toți la fund și nimeni nu poate să facă nimic, nimeni nu poate să ridice piatra!

Priviți vă rog la frații voștrii credincioși, cei mai străluciți ortodocși, teologi, ucenici, apostoli în devenire, toți au ajuns niște ipocriți, niște fățarnici, niște proști vicleni ce-mprăștie neghina vopsită ca nebunii, toți lucrează fățărnicia în orice biserică ați căuta, toți lucrează minciuna și interesul viclean, toți întind pâcla și fumul întunericului, solzi de plumb punând pe pleoapele voastre, toți s-au făcut hoți, criminali, tâlchari, mincinoși, perverși, nepăsători, toți sapă pentru adâncirea gropii în care vor să-și odihnească la sfârșit oasele familiei lor trăgând acolo pe toți credincioșii... vai ce priveliște a durerii, ce dez-astru, ce cumplit viitor, ce muzică a infernului grotesc... vai lor și de mama lor, vai nouă căci vrând să scăpăm nu avem unde și nu avem cum ci mai rău ne adâncim... de parcă Domnul ne-ar fi părăsit de tot!!!

Priviți la politicieni, la religii, la culte, la ortodocși, la creștini, priviți luptele lor intestine, fățarnice, ipocrite, viclene și nesfârșite apărând ei cu mâna noastră ceea ce ei au furat de la Dumnezeu și de la popor!.. ca să profite vremelnic... priviți! Priviți cum vă conduc și unde, priviți și înțelegeți că după ei tot ei își pun pe alții tot mai răi în locul lor înalt și merg în aceiași direcție, târând tot poporul în jos, în iad!

Priviți și înțelegeți că negreșit voi și copiii voștrii veți ajunge negreșit în iad împreună cu ei, de la patriarh, de la predicator, de la arhiereu, de la diacon, de la stareț, de la preot și până la ultimul creștin din biserică, călugăr din schit, țăran credincios, toți toți toți, priviți cum suntem morți în iad și mergem în jos fără putință de întoarcere!

Cine vă va scoate de acolo și cine oare vă va întoarce din drum căci nimic nu mai este al tău, nici țara, toată e vândută, nici credința, toată e schimbată în viclenii mincinoase, în lucrările fățărniciei și ipocriziei, nici clădirea și lucrurile bisericești afierosite Domnului nu-ți mai aparțin ci toate sunt furate de ei și le folosesc ei cum vor în numele tău... nu mai ai nimic și nicun drept, ești bun doar să fii sclav și să plătești biruri, taxe, ani de temniță grea și ești ținut de gură să taci, ești bătut să taci, învățat să taci, obligat să taci și pus să asculți de ei, de ei, de cei ce te duc direct în fundul iadului. Vai ție că te-ai născut român creștin, vai ție căci mai marii tăi sunt cei ce te vând și te trădează și te 'povățuiesc' și te 'ajută'... Vai ție creștinule ortodox român, vai ție!

Iată voia Domnului:

Puneți mâna pe cele afierosite Domnului și luați-le de la ei, luați-vă bisericile de zid de la ei, de orice cult ar aparține, mai ales ortodoxe, și degradați-i pe preoți, pe stareți, pe diaconi, pe arhierei, pe patriarhi, orice rang or fi ei, și puneți-i asemenea vouă, întru același drept cu voi: creștini, și întăbulați totul pe asociația voastră de locatari ai acelei biserici, căci ale Domnului sunt și El împreună cu voi vrea să le aibă!

Apoi din toți care sunteți acolo locatari și participanți la lucrarea mântuirii, toți peste 20 de ani, fie parte bărbătească fie parte femeiască, trageți la sorți în fiecare an bisericesc un cârmaci, și în mâna aceluia lăsați-vă ca el să hotărască tot ceea ce se desfășoară acolo spre mântuirea voastră căci el este alesul Domnului și cu inima lui este Dumnezeu oriceva face el. Îmbrăcați-l în haină albă făcută din două cearșafuri albe cusute și puneți-i pe cap o batistă cu 4 ciucuri negrii grei să atârne de colțuri.

Tot prin sorți, din toți cei ce au depășit 16 ani, alegeți anual doi căprari care vor ajuta la împlinirea voinței Cârmaciului ales.

Cine nu vrea să fie ales prin sorți se poate retrage înainte, iar toți cei pe care a căzut sorțul și au fost cârmaci vor răspunde înaintea Domnului dacă va cere Dumnezeu din mâna lor sângele fratelui lor, și toți aceștia, inclusiv foștii preoți dacă nu i-ați alungat ci ați făcut din ei străjeri ale celor sfinte, vor forma soborul bisericii ortodoxe din piatră sau lemn, a asociației voastre, biserica mântuirii de la Adam și până la înnoirea de câtre Domnul Iisus și Cuvântul lui Dumnezeu a întregii creații așa cum este scris la Apocalipsă despre Noul Ierusalim și despre Mirele ce Cuvintează pentru tot omul și toată făptura din tot pământul, de la o margine la alta și din cele 4 colțuri!

Tot așa faceți și cu primăriile voastre, cu străzile voastre, cu pământurile voastre, cu tot ceea ce vi s-a furat și păstrați de obște în bună rânduială, în respect față de Dumnezeu și alungați din voi și de la voi toate spurcăciunile pustiirii apărute în țara asta sau venite din străinătățurile cele fără Dumnezeu așa ca fiecare să aibă șansă la dreapta credință și mântuire spre noua Creație la care Domnul lucrează împreună cu omul și care vine de sus. Amin.

Last edited by vsovivivi; 12.08.2013 at 14:34:07.
Reply With Quote
  #2  
Vechi 12.08.2013, 14:47:08
Pelerin spre Rasarit
Guest
 
Mesaje: n/a
Lightbulb

,,Starea de remuscare este o recunoastere implicita a existentei binelui in noi,sau cel putin a ideii de bine,remuscarea are o dialectica a ei puternica.Cat timp avem remuscari,pentru ceea ce am facut sau pentru ceea ce n-am facut si am irosit in zadar,inseamna ca o mantuire este posibila,seninatate absoluta,prin care contururile realitatii,atat de labile,de cutremurate de pasiuni,se vad in sfarsit clar.Pentru ca aceste contururi sa ajunga la limpezimea lor este necesar,mai intati,ca ele sa fi suferit un cutremur."(Adrian Paunescu).

Vivi orice evreu cu inclinatii de profet apocaliptic pe langa mesaj,in lunga traditie vechi testamentara,facea si un gest simbolic,un manifest al mesajului transmis,nu te opri la jumatatea drumului :) Daca mesajul are un crescendo atunci gestul este momentul de paroxism....insa mare atentie.Putini stiu ca pe vremea cand romanii asediau Ierusalimul,pe ziduri se plimba,intr-un demers simbolic, un profet straniu numit tot Isus care la randul sau,ceva in genul demersului tau, umplea cerul si pamantul cu lamentatiile sale despre sorta orasului pacatos.Acesta insa nu a apucat sa fie crucificat,un bolovan de la o catapulta romana l-a facut greu de identificat... :)

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.08.2013 at 15:06:08.
Reply With Quote
  #3  
Vechi 12.08.2013, 15:32:53
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Mesaje: 4.872
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Vă rog să nu citiți.. ci mai bine vă va fi vouă să vă astupați urechile și ochii cu mâinile, ca să nu citiți, să nu auziți.. mai bine v-ar fi vouă să vă opriți aici și să nu mai continuați, mai bine era să nu fi știut voi sărmanii, mai bine să nu aflați voi copiii orfani, mai bine să nu.. știți, mai bine... poate.

Nu mai exsistă nicio nădejde, nu mai există nicio scăpare, nu mai avem nicio șansă ci neîndoielnic suntem în iad cu toată țara, cu toate bisericile, și mergem fără greșală în jos, la fund ca într-un film absurd, ca într-un film horror.. color, din rău în mai rău!

E groază mare, e cutremur infernal, cerul și pământul se scutură și se despică, toate urlă, crapă și explodează, toate făpturile sunt înspăimântate de groază și de fum și de foc, de frig și de cumplita soartă ce apare la orizont clănțănind dinții ca gloanțele în mitralieră, drumurile sunt toate mocirloase cu urme ca de șenilă și duc toate în iad, totul în jur e plin de capcană foarte vicleană, tot lucrul și toată odihna e numai temniță a păcatului, totul devine groapă săpată foarte adânc cu mândrie din care nu mai are nimeni cum să iasă, din care nu mai ai cum să ieși oricine ai fi și aici necazul este ingrozitor și durerea este fără ieșire, toți se chinuie în zadar.

Iată moartea și iadul cum înghite totul, mâncă toți 'morții', mâncă toate sufletele 'morților', le mâncă iluziile, speranțele, nimeni nu mai poate să scape, e ceva ca o zmoală care înghite totul, ca o lavă ce topește totul.

E vreme urâtă și e ca într-un război fără îndreptare, e ca într-un război al distrugerii în care nimeni nu are de câștigat însă e dus acolo în el, acolo unde cu încăpățânare e pus să lupte invers până la descompunere, până la satisfacțiile cele din urmă... până la ultimele plăceri sadice ale cruzimii, ale fățărniciei, ale minciunii... totul se pârjolește și totul devine pleavă... totul devine pleavă și cutremurul și furtuna o împrăștie pe fața pământului și a apelor... totul e amar, totul ustură și are gustul pelinului ce nu poate fi înghițit, are gustul sățios și rânced al uleiului stricat, al oțetului cu ciupercă, al fierii vărsate... groaza, fumul, praful și pulberea sunt răscolite de vânt, cutremurul nu se mai oprește ci ajută apele potrivnice să ducă la fund tot ce mișcă.

Priveliștea trădării e în toată splendoarea ei... și cu toate astea nimeni nu vrea să vadă, nu vrea să audă, nu vrea să știe... nu vrea să creadă!

Toate bisericile, inclusiv cea ortodoxă, mai ales BOR, mai ales România se scufundă, se scurge, se pogoară la iad și nu mai poate să iasă de acolo, toți urlă, toți se vaită amarnic dar nu pot să facă nimic fiindcă lanțurile și funiile și obezile și jugurile îi țin strâns legați în acest prăpăd, închiși în vagoanele blindate ale acestor trenuri de plumb, cu compartimente de lux și cușetă, cu vagoane restaurant dotate cu TV și internet, trenuri magnetice de maximă viteză care-i duc în prăpastia cea mai tristă și dezolantă, cea mai pustiitoare, îi duc pe toți la fund și nimeni nu poate să facă nimic, nimeni nu poate să ridice piatra!

Priviți vă rog la frații voștrii credincioși, cei mai străluciți ortodocși, teologi, ucenici, apostoli în devenire, toți au ajuns niște ipocriți, niște fățarnici, niște proști vicleni ce-mprăștie neghina vopsită ca nebunii, toți lucrează fățărnicia în orice biserică ați căuta, toți lucrează minciuna și interesul viclean, toți întind pâcla și fumul întunericului, solzi de plumb punând pe pleoapele voastre, toți s-au făcut hoți, criminali, tâlchari, mincinoși, perverși, nepăsători, toți sapă pentru adâncirea gropii în care vor să-și odihnească la sfârșit oasele familiei lor trăgând acolo pe toți credincioșii... vai ce priveliște a durerii, ce dez-astru, ce cumplit viitor, ce muzică a infernului grotesc... vai lor și de mama lor, vai nouă căci vrând să scăpăm nu avem unde și nu avem cum ci mai rău ne adâncim... de parcă Domnul ne-ar fi părăsit de tot!!!

Priviți la politicieni, la religii, la culte, la ortodocși, la creștini, priviți luptele lor intestine, fățarnice, ipocrite, viclene și nesfârșite apărând ei cu mâna noastră ceea ce ei au furat de la Dumnezeu și de la popor!.. ca să profite vremelnic... priviți! Priviți cum vă conduc și unde, priviți și înțelegeți că după ei tot ei își pun pe alții tot mai răi în locul lor înalt și merg în aceiași direcție, târând tot poporul în jos, în iad!

Priviți și înțelegeți că negreșit voi și copiii voștrii veți ajunge negreșit în iad împreună cu ei, de la patriarh, de la predicator, de la arhiereu, de la diacon, de la stareț, de la preot și până la ultimul creștin din biserică, călugăr din schit, țăran credincios, toți toți toți, priviți cum suntem morți în iad și mergem în jos fără putință de întoarcere!

Cine vă va scoate de acolo și cine oare vă va întoarce din drum căci nimic nu mai este al tău, nici țara, toată e vândută, nici credința, toată e schimbată în viclenii mincinoase, în lucrările fățărniciei și ipocriziei, nici clădirea și lucrurile bisericești afierosite Domnului nu-ți mai aparțin ci toate sunt furate de ei și le folosesc ei cum vor în numele tău... nu mai ai nimic și nicun drept, ești bun doar să fii sclav și să plătești biruri, taxe, ani de temniță grea și ești ținut de gură să taci, ești bătut să taci, învățat să taci, obligat să taci și pus să asculți de ei, de ei, de cei ce te duc direct în fundul iadului. Vai ție că te-ai născut român creștin, vai ție căci mai marii tăi sunt cei ce te vând și te trădează și te 'povățuiesc' și te 'ajută'... Vai ție creștinule ortodox român, vai ție!

Iată voia Domnului:

Puneți mâna pe cele afierosite Domnului și luați-le de la ei, luați-vă bisericile de zid de la ei, de orice cult ar aparține, mai ales ortodoxe, și degradați-i pe preoți, pe stareți, pe diaconi, pe arhierei, pe patriarhi, orice rang or fi ei, și puneți-i asemenea vouă, întru același drept cu voi: creștini, și întăbulați totul pe asociația voastră de locatari ai acelei biserici, căci ale Domnului sunt și El împreună cu voi vrea să le aibă!

Apoi din toți care sunteți acolo locatari și participanți la lucrarea mântuirii, toți peste 20 de ani, fie parte bărbătească fie parte femeiască, trageți la sorți în fiecare an bisericesc un cârmaci, și în mâna aceluia lăsați-vă ca el să hotărască tot ceea ce se desfășoară acolo spre mântuirea voastră căci el este alesul Domnului și cu inima lui este Dumnezeu oriceva face el. Îmbrăcați-l în haină albă făcută din două cearșafuri albe cusute și puneți-i pe cap o batistă cu 4 ciucuri negrii grei să atârne de colțuri.

Tot prin sorți, din toți cei ce au depășit 16 ani, alegeți anual doi căprari care vor ajuta la împlinirea voinței Cârmaciului ales.

Cine nu vrea să fie ales prin sorți se poate retrage înainte, iar toți cei pe care a căzut sorțul și au fost cârmaci vor răspunde înaintea Domnului dacă va cere Dumnezeu din mâna lor sângele fratelui lor, și toți aceștia, inclusiv foștii preoți dacă nu i-ați alungat ci ați făcut din ei străjeri ale celor sfinte, vor forma soborul bisericii ortodoxe din piatră sau lemn, a asociației voastre, biserica mântuirii de la Adam și până la înnoirea de câtre Domnul Iisus și Cuvântul lui Dumnezeu a întregii creații așa cum este scris la Apocalipsă despre Noul Ierusalim și despre Mirele ce Cuvintează pentru tot omul și toată făptura din tot pământul, de la o margine la alta și din cele 4 colțuri!

Tot așa faceți și cu primăriile voastre, cu străzile voastre, cu pământurile voastre, cu tot ceea ce vi s-a furat și păstrați de obște în bună rânduială, în respect față de Dumnezeu și alungați din voi și de la voi toate spurcăciunile pustiirii apărute în țara asta sau venite din străinătățurile cele fără Dumnezeu așa ca fiecare să aibă șansă la dreapta credință și mântuire spre noua Creație la care Domnul lucrează împreună cu omul și care vine de sus. Amin.
ce pesimist mai esti amice!
Reply With Quote
  #4  
Vechi 12.08.2013, 15:40:58
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned
 
Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Mesaje: 549
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
,,Starea de remuscare este o recunoastere implicita a existentei binelui in noi...'' AP

Vivi orice evreu cu inclinatii de profet apocaliptic pe langa mesaj,in lunga traditie vechi testamentara,facea si un gest simbolic,un manifest al mesajului transmis,nu te opri la jumatatea drumului :) Daca mesajul are un crescendo atunci gestul este momentul de paroxism....insa mare atentie.Putini stiu ca pe vremea cand romanii asediau Ierusalimul,pe ziduri se plimba,intr-un demers simbolic, un profet straniu numit tot Isus care la randul sau,ceva in genul demersului tau, umplea cerul si pamantul cu lamentatiile sale despre sorta orasului pacatos.Acesta insa nu a apucat sa fie crucificat,un bolovan de la o catapulta romana l-a facut greu de identificat... :)
Aici nu e un mesaj și nu e vorba de Ierusalimul cel vechi cu zidurile lui.. și nu m-am oprit la jumătatea drumului și nu m-am lamentat deloc ci mai sus am descris realitatea de azi și am scris VOIA DOMNULUI așa cum o știu, dată nouă pentru toate bisericile din toate cultele creștine și pentru tot omul, dar mai ales pentru noi ortodocșii din BOR , pentru bisericile alea din piatră sau din lemn sau din pământ sau din peșteră sau pădure inclusiv mănăstiri sau schituri sau din ce or fi ele făcute, deci pentru toate 'casele' astea din zid unde se strâng oamenii, acolo unde se adună o mână de credincioși, de exemplu: Biserica Schimbării la Față din cartierul Ghencea, dacă există așa ceva... și firește m-am referit la cetățenii români, la politicieni, la primari, la toți locuitorii de instituții, școli, spitale...

Nu mă compara deci cu un sărman drept, alt Isus, care propovăduia distrugerea Ierusalimului asemenea proorociei înlăcrimate a Domnului Iisus Hristos care a vorbit apostolilor că nu va mai rămâne piatră pe piatră din vechiul Ierusalim, și nu mă vedea pe mine așa curajos ca plimbându-mă pe ziduri o să mă lovească o ghiulea de la catapultele 'romane'... că Isus ăla era viteaz, ăla înfrunta războiul, înfrunta frica morții vestind proorocia Domnului dar eu... eu sunt un neînsemnat rob al Domnului, un oarecare și ar fi putut fi oricine altcineva în locul meu, de exemplu chiar tu dacă ai fi știut.

Last edited by vsovivivi; 12.08.2013 at 15:47:47.
Reply With Quote
  #5  
Vechi 12.08.2013, 16:09:09
Pelerin spre Rasarit
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Stiu Vivi si mie imi vine cateodata sa ma duc unde vad cu ochii,cu o floare de nu-ma-uita la palarie,departe de lumea asta cruda si adormita-n patul lui Procust da cumva o tarasc dupa mine in boccea. ,,Sa te fereasca Dumnezeu de cei ce au doar convingeri si nici o indoiala".Vivi numai bine din partea mea,cum se spunea in ,,Regele Lear":,,Glumetii se dovedesc adesea profeti" :)
Reply With Quote
  #6  
Vechi 12.08.2013, 19:01:30
mateimatei mateimatei is offline
Junior Member
 
Data înregistrării: 03.08.2013
Mesaje: 24
Implicit

Si dupa aceea? Dupa ce facem praf tot ce am cladit in 2000 de ani ce facem? Ne luam cearceaful alb si batista cu ciucuri, noi cei 236 (cei ce suntem acum prezenti pe site) si inventam noi moduri gresite de a crede. Vom avea dreptul sa stam pe gramada de moloz si sa meditam la Iov.
Sa desfacem mai bine ochii si sa privim imprejur, poate nu-s toate atat de negre si de mizerabile. Poate daca mai citim odata Cartea o sa aflam ca de fapt nu vorbeste despre frica si groaza, si incercari cumplite, ci despre speranta si mantuire in clipele de cumpana. Ura si Dragostea nu incap impreuna in aceeasi oameni.
Fiecare vede dupa cum poate, dar daca te uiti mai bine o sa vezi ca sclipeste soarele in ciobul acela din mormanul de gunoi. De ce vorbim despre frica si teroare si moarte si intuneric, cand noi stim ca Dumnezeu este dragoste, Viata si Lumina?
Dragostea nu e si nu poate sa fie o forma negativa de ura, cele doua nu sunt simple antonime, nici macar nu fac parte din aceeasi categorie, ura este un concept inert in timp ce dragostea este activa, e Vie.
Sa aruncam tot ce nu e de la Dumnezeu? Adica?! Totul vine de la El! Ce sa aruncam? Nu da vina pe El pentru ceea ce fac oamenii cu creatia Sa. Am primit in stapanire pamantul si plantele si animalele si adancurile marii; acum ca le-am facut praf ne uitam in sus ca niste copiii si zicem:
Tata, cred ca asta era stricata de la inceput...

Daca te uiti in jur si vezi ca ti-e casa murdara, nu darami acoperisul ca sa ti-o poata spala ploaia adusa de Dumnezeu, nu-i asa? Pui mana si cureti.
Reply With Quote
  #7  
Vechi 13.08.2013, 09:24:36
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Mesaje: 4.872
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mateimatei Vezi mesajul
Daca te uiti in jur si vezi ca ti-e casa murdara, nu darami acoperisul ca sa ti-o poata spala ploaia adusa de Dumnezeu, nu-i asa? Pui mana si cureti.
mare dreptate ai amice!
Reply With Quote
  #8  
Vechi 16.08.2013, 13:36:07
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned
 
Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Mesaje: 549
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Stiu Vivi si mie imi vine cateodata sa ma duc unde vad cu ochii,cu o floare de nu-ma-uita la palarie,departe de lumea asta cruda si adormita-n patul lui Procust da cumva o tarasc dupa mine in boccea. ,,Sa te fereasca Dumnezeu de cei ce au doar convingeri si nici o indoiala".Vivi numai bine din partea mea,cum se spunea in ,,Regele Lear":,,Glumetii se dovedesc adesea profeti" :)
Fratele meu, fiu rătăcitor al pierzării, amintește-ți pilda fiului risipitor și privește la fiul pierzării care s-a spânzurat fiindcă nu a vrut să cedeze... pe satana lui Iisus... și apoi amintește-ți ce va spus El vouă:

''Cine va încerca să-și scape sufeltul său și-l va pierde și tot cel ce și-l va pierde pentru Mine și-L va câștiga!''
Reply With Quote
  #9  
Vechi 16.08.2013, 13:42:08
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned
 
Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Mesaje: 549
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ce pesimist mai esti amice!
Ba dac-aș fi fost pesimist aș fi tăcut... ca porcu-n cucuruz.. ăla misteresz, ăla la care-i urlă flocii-n el ca perciunele zgârciorb, că cică nu cade niciodată..-n ispită... și cică nici moartea nu-și va vedea.. de păpușoiul care-l alintă și-l ascunde complet.

Last edited by vsovivivi; 31.01.2014 at 14:10:00.
Reply With Quote
  #10  
Vechi 06.06.2014, 14:25:03
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned
 
Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Mesaje: 549
Implicit Nu credeți și pace... oare despre ce pace va fi vorba?

N-a mințit ci chiar așa este: voia Domnului și judecățile Sale aduc cutremurul Apocaliptic asupra tuturor căci ''foc nestins și rotitor am aruncat pe pământ și în gLume și ard de nerăbdare să despartă pe soț de soție și pe mamă de fiu și pe fiică de tată și vreau ca din pricina Mea toți casnicii voștrii să vă fie vrăjmași de moarte! Voi însă iubiți pe vrăjmașii voștrii dar nu așa ca băieții necredincioși!............. ca băieții grozavi căci lor le place să se laude încrezuți că vor fi lăudați.. cu neascultarea lor de Dumnezeu ironizând invers foarte alunecăcios pârâcios mimând pe cei ce lucrează de zor.. fățărnicia, sau nu știți voi oare ce anume iubesc toate cozile de topor și de satâr din care fac ei paturi tari de pușcă.. de vânătoare, vânătoare de voturi... monahale răzbunate cu viclenie pe puii de hienă din care fac țintă ca la jocul de tir? De aia aruncă ei mereu vina pe tiran că cică Dumnezeu i-a învățat.. democrația! Doar că ei au învățat-o pă dos cerînd rege și când au primit rege au cerut democrtație și tot așa numa pentru ca să se lepede cumva! Dar tuturor acelor le zic așa:

''A Mea este răzbunarea.. căci omu' p-rost pă dă rost care se răzbună este dracool gol!

Priviți la Abesalom adică la omul abisal și veți înțelege cum s-a răzbunat Domnul dar și cum s-a răzbunat omul pe el, omu' lu David, căpetenia pusă pe post de general. Nu uitați că și puișorii de hienă sunt oameni oricât ar fi ei de fiare!

Last edited by vsovivivi; 06.06.2014 at 14:47:47.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare