Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2013, 11:39:24
georgianaa18 georgianaa18 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.12.2013
Locație: iasi
Religia: Ortodox
Unhappy ce crede religia ca trebuie sa fac?

salutare! am sa incep direct cu subiectul: bunica mea a murit acum doua saptamani...am fost anuntati de doctori ca nu are sanse, insa noi speram intr-o minune si se pare ca acesti doctori au preferat sa ne taie noua orice speranta din inima, scotandu-i aparatele pe motiv ca pacientii vin...aparatele sunt putine. e clar ca suntem devastati, cei ce am fost atasati de ea. eu am incercat intr-una sa-mi sustin tatal si m-am lasat pe mine deoparte. acum el e cel ce sufera cel mai mult si are nevoie de sprijin. insa ideea e alta: o visez destul de des pe bunica. eu am dat de pomana la o zi de la inmormantarea ei si am inceput sa o visez. vreau sa o visez, imi doresc lucrul asta, dar stiu ca daca decedatul i se-arata cuiva in vis, trebuie dat de pomana. ce sa fac? ce spune religia ca trebuie facut in cazuri de-astea? daca dau de pomana, nu o voi mai visa, insa eu vreau sa o visez. pana la urma urmei fac cum e corect, deci spuneti-mi, va rog, ce trebuie facut in cazul acesta? multumesc anticipat si sarbatori fericite! Domnul sa va aiba in grija Lui!
Reply With Quote