|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
PROPUNEREA IPS IOAN SELEJAN din prima zi de Craciun de sprijinire a REFERENDUMULUI PR
|
|
|||
|
|||
Citat:
http://coalitiapentrufamilie.ro/sust...entru-familie/
|
|||
|
|||
Si eu care credeam ca doar Dumnezeu stie taina asta...pfff mi-ai intrecut asteptarile
|
|
|||
|
|||
Pai pentru prostia cu cipurile s-au strans 1 milion de semnaturi, pentru asta ar trebui sa fie floare la ureche.
Inutil oricum, putini stiu ca s-a mai facut asta o data (2006-2007)si n-a trecut de mr. president (altul e drept, dar asta nu e mai breaz poate dimpotriva). Si procedura de modificare e destul de complicata, presupune si un referendum si etc. Si exista riscul sa se mai bage o data cu chestia asta si alte prostii. De la ultimul referendum pentru asa ceva (masluit de PSD cu Nastase in frunte) am ramas fara 40% din suprafata tarii. Si nu inteleg cum chestia asta o sa faca pe ortodocsi sa fie mai familisti, cu mai multi copii si mai putine avorturi si etc. Sigur, treaba asta are valoare ca mesaj politic dar e cu dus intors. Daca la referendum doar 60% participa si doar 40% sunt pentru modificarea asta? Nu inseamna ca Romania are liber la propaganda gay in scoli sub pretextul "educatie pentru sanatate" (promovata si de Iohanis pe facebook)? Pe de alta parte daca demersul ar reusi (fictiune, desigur), poate propaganda ar mai intarzia ... Eu oricum as semna, ca dosar am deja :)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 30.12.2015 at 16:14:58. |
|
|||
|
|||
Este intradevar o initiativa foarte buna, si sunt total de acord.
|
|
||||
|
||||
Ai semnat?
|
|||
|
|||
Trebuie completate câmpurile respective și am înțeles că o să fii contactat de cei care se ocupă de petiție. Să vedem cât de promți și serioși sunt. :)
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
De la organe...?
|
||||
|
||||
Întreabă-ți preotul de la biserica din parohie. La noi s-a început de ieri, deja.